Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 62 of 73 FirstFirst ... 12 52 60 61 62 63 64 72 ... LastLast
Results 1,221 to 1,240 of 1443

Thread: Street Fighter 4 - PS3

1. #1221 SP
    Senior Member Minimize's Avatar
    Quote Originally Posted by alecs View Post
    Badass win ratio @ Minimize O_o

and some hands <no homo>

Ty dude

i love to see ppl's hands on sticks (no homo)

Parca tot ce face e vreun option select.
    Oricum...jucand Rufus trebuia sa fii rapid...ori F bun la plink-ing, la ce 1 frame links are grasu la BnB-uri.
    Da, rufus e preferat pentru ca are multe (si easy) setups into combo , cat despre 1 frame links cred ca J.Wong face plinking doar la st.Lk - st.Hp into tornado din cate stiu eu e singurul link de 1 frame care il are. Jwong face mult double tapping .. ce vad eu din filmultetul ala.

Cam asta e treaba cu one character teams.
    Un match-up defavorabil si ai luat-o in mana.
    Sincer mie Bison vs Rufus nu mi s-a parut un matchup greu, defapt preferam Bison cand jucam vs Ruf(e)s .. st.Hk gogo
    Cel mai urat moment este cand Rufus iti anticipeaza jump ins si face Ex snake bites (gay dmg care o sa fie nerfed in ssf4)

Cat despre teams:
    La SSFIV teams DLC Tournament mode poate ne strangem asa:
    Moi > Bison
    Minimize > Sagat?
    pooaul > Balrog
    andreips3 > Vega
    Nahh nu stiu daca o sa joc sagat ... lumea nu apreciaza o bataie cand vine din partea lui Sagat; momentan variez intre prea multe caractere.

2. #1222 SP
    Senior Member Mr.KaKa's Avatar
    Quote Originally Posted by Minimize View Post
    Sincer mie Bison vs Rufus nu mi s-a parut un matchup greu, defapt preferam Bison cand jucam vs Ruf(e)s .. st.Hk gogo
    Cel mai urat moment este cand Rufus iti anticipeaza jump ins si face Ex snake bites (gay dmg care o sa fie nerfed in ssf4)
    Si eu prefer sa lupt contra unui Rufus la nivel de online play.
    Ce a fost ciudat in video-ul ala este ca nici unul din Bison players nu a folosit st.lk pt a opri dive kick jump-ins.
    La nivel inalt e cu totul alta poveste in match-up ul asta ca si cu altele dealtfel.

Bison has to guess too much to get in some dmg. :<

P.S.
    Hai ca deja floodam cu info pe Cristi si dupaia ne da lectii cu grasu.

O sa mai intru si eu sa jucam dupa ce rezolv IRL stuff si problema cu conexiunea. :<
    Am mai jucat cu Aqua @ work pe HRAP3-ul lui si mi se incurcau mainile pe arcade. lol
    M-am dezobisnuit de plinking de cand cu TE-ul dupa ce am jucat cu FS3 mushy buttons™ si cum dau de butoanele de pe HRAP3 parca apas pe gelatina. :/

3. #1223 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    Attached Images Attached Images article_image-image-article2.jpg

4. #1224 SP
    Junior Member VYP3R's Avatar
    Da, tocmai am incercat ultima la Crimson Viper era singura care nu o facusem acum 8 luni in urma de cand nu m-am atins de challenges.
    Daca e sa o luam teoretic am batut jocul inainte ca tu sa apuci sa-l joci Vyper 99% la 2 sapt de la lansarea versiunii de console.

Stop trolling, ai jucat si joci numai varianta PC iar daca "iti repari" acel PS3, Cristian abia te asteapta ; are o ciuda in el
    rasp la primu quote: scuze scuze si explicatii, teoretic erai la 99% si eu la 100% cu mult inaintea ta, ai terminat jocu inaintea mea? BIG LOL, de prieteni ai auzit? uite ca printr-o minune am prieteni consolisti O.O uau, poate am mers la ei si am terminat jocul, eh da cum sa ma indoiesc eu de prezicerile tale, tu stii totu doar (whos the troll now?)

rasp la 2nd quote: iar faci preziceri? ce cauti ma nene pe aici daca esti nostradamus? da joc FOARTE mult varianta de PC, asta se datoreaza consolei mele ce face figuri de cand am luat-o, ah da o sa fac exceptie sa nu zic de cand am eu ps3, sunt sigur ca stii oricum fiind un prezicator. Si daca cristian e la fel de bun ca prietenu tau care are id-ul tau de PC la ora actuala, atunci nu am graba, la ora actuala doar prietenul meu CIREEE care este roman si ar fi in top 5 pe versiunea PC daca nu ar fi locurile alea de 9999999999 ma bate si cu un ratio nu prea extrem. Prin urmare tot ce am zis spre deosebire de altii care vorbesc din ce viseaza eu ma bazez pe lucruri concrete ce se pot verifica. (yet again u was trolling mister i was at 99% oaaa oaaa)

5. #1225 SP
    Quote Originally Posted by VYP3R View Post
    Si daca cristian e la fel de bun ca prietenu tau care are id-ul tau de PC la ora actuala, atunci nu am graba, la ora actuala doar prietenul meu CIREEE care este roman si ar fi in top 5 pe versiunea PC daca nu ar fi locurile alea de 9999999999 ma bate si cu un ratio nu prea extrem. Prin urmare tot ce am zis spre deosebire de altii care vorbesc din ce viseaza eu ma bazez pe lucruri concrete ce se pot verifica. (yet again u was trolling mister i was at 99% oaaa oaaa)
    Wow....e "disputa" voastra dar...
    Se pare ca avem un campion printre noi. (cu un win ratio care sustine asta)
    Aquashark mi-a confirmat lucrul acesta.

Si totusi.........

^ insert sarcasm all over
    Attached Images Attached Images overconfidence.jpg

6. #1226 SP
    Senior Member pooaul's Avatar
    Sup biciz

7. #1227 SP
    Member cristian77's Avatar
    @Vipera
    Ce te bagi mah in seama daca nu te poti juca cu noi pe PS3? Mai lasa-ne-n durerea noastra de troll .... ce esti,cu tot cu prietenul tau CIREEEEada,YM fighter n00b

8. #1228 SP
    (whos the troll now?)
    (yet again u was trolling mister i was at 99% oaaa oaaa)
    Nosh*t Cpt. Obvious, read my signature.

momentan joc pe PC sa nu imi pierd indemanarea cat de cat
    da joc FOARTE mult varianta de PC
    Putin confuz?

Vii si postezi screenshots de pe pc intr-un thread de console. Toata lumea stie ca versiunea de pc e plina de trainere si cheats, daca imi aduc bine aminte chiar tu ai fost primul care ai venit sa faci reclama la asa ceva pe forumul de sf4 pc, asa ca da-ne voie te rog sa ne lipsim de pareri asupra unor game stats dintr-un joc unde apesi 1 buton si ai 100% challenges completed.

Dar destul trolling ; tell you what : daca tot ai prieteni consolisti ia-l pe amicul tau Cireese de mana si (te) va asteptam cu drag la un Sfiv ps3 .
    Dar pana atunci iti ofer ce ti s-a oferit si pe celalalt forum :
    Attached Images Attached Images 2.png

9. #1229 SP

Crazy stuff!

10. #1230 SP
    SF4 Biweekly TACV 07: Abel

Plus
    Street Fight 4 Japan Nationals

Team 「出張イモ狩り隊だくま」 (Potato Hunting Business Trip Bear) VS Team 「お小遣い2000円」(Pocket Money 2000yen)

AC Revenger (AB) kuma (VE) kanbara (GO) VS Kindevu (RU) Momochi (GO) RF (SG)
    (VID LINK : http://www.a-cho.com/meta/acho_st4_20100131a.asx )

Team 「島本昇龍」 (Shimamoto Shoryu) vs 「しまねの」 (Shimaneno)

YHC-mochi (DH) taigii (SG) Ajipon (RU).Dhalsim VS 50 yen (EL). Ujiki wo tomonau dageki (BA). Dath (VI)
    (VID LINK: http://www.a-cho.com/meta/acho_st4_20100131d.asx)

Team 「ちゅんどりーず」 (Chundori-zu) VS Team 「えい田太そん」 (Eita Taison)

Y24(CH)Pie(SG)Umechin(RY) VS Eita (GO) Maeda Tyson (BI) Rikuson (SG)
    (VID LINK: http://www.a-cho.com/meta/acho_st4_20100131b.asx)

Sunt streaming links.
    Kuma > Tier Lists

---------- Post added 05-02-2010 at 10:03 AM ----------

Nakky blog offers more SSF4 collector's edition details : News : EventHubs.com

"However, each character has 24 different trials. As the level gets harder, so does the timing, the conditions, and it just gets much harder in general. Even our developers can't clear them easily. As there's no type of example or guidebook in the game (sorry!), you just had to figure it out on your own.

And that's where this special DVD comes in. For all characters, you'll be able to see stick motions, hand movements, and the in-game screen on a split-screen! (Right now, we're not sure if we can do this for all 24 trials, but rest assured we will have it for the later hard trials at least.)"

Yup..I approve.

Oh and Capcom...watch and learn \/

11. #1231 SP
    lookin' good
    Attached Images Attached Images 04_roseartwork.jpg 04_sakuraartwork.jpg

12. #1232 SP
    Member slabunator's Avatar
    Back on the Street

13. #1233 SP
    Quote Originally Posted by jack View Post
    Back on the Street
    Te astept la niste confruntari Daca ma bati don't forget i know where you live

14. #1234 SP
    Daca cineva care are headset si crede ca-i pot da niste pointers cum / ce sa faca/sa nu faca cu un anumit caracter , imi poate trimite mesaj in game sau pe YM. I'll be glad to help.

15. #1235 SP
    Daca cineva care are headset si crede ca-i pot da niste pointers cum / ce sa faca/sa nu faca cu un anumit caracter , imi poate trimite mesaj in game sau pe YM. I'll be glad to help.
    Damn, mi-am uitat casca acasa... Eventual prin PS3 Eye mai deseara daca intri mi-ar face placere sa jucam asa.

16. #1236 SP
    Member andreips3's Avatar
    Quote Originally Posted by jack View Post
    Back on the Street
    Hai sa te vad! Unleash Saikio POWA!!!

17. #1237 SP

18. #1238 SP
    pooaul VS minimize
    HAJIME

Comment , Rate , Subscribe .... Cheers

19. #1239 SP
    Quote Originally Posted by pooaul View Post
    pooaul VS minimize
    HAJIME

Comment , Rate , Subscribe .... Cheers
    Lol inregistreaza ceva meciuri cand intri pe conexiunea de acasa, fara imput lag
    Prea mult randomness si missed combo's acolo

20. #1240 SP
    Member andreips3's Avatar
    GGs Minimize! Scuze daca nu prea m-ai inteles. Nu pot sa vorbesc in timp ce joc.

Si pooaul ... iti dedic urmatoarea melodie:

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 62 of 73 FirstFirst ... 12 52 60 61 62 63 64 72 ... LastLast