bun deci Worms ma scoate din minti
o fi super interesant in multiplayer...insa in challenge e o idiotenie mare...de ce?
1) de pe la nivelul 12-13 viermii aia sunt in stare sa te ocheasca cu greenada au agheul fix pe tine in cealalta parte a hartii cu efect de vant...dat cu cantul etc
2) daca dai restart la nivel...ca nha ai pierdut ...sau vei pierde...toate evenimentele in noul reply se petrec la fel...ok nu miscati viermii din nou random pe harta asa cum ar trebui..dar de aici pana a face aceleasi miscari e un mare *** [scuzati expresia] . Cred ca am dat restart de vreo 20-30 de ori la nivelul 13...si toate prime miscari [ca nha pe urma se schimbau ca am procedat eu diferit] erau identice...primul vierem inamic verde trage cu uzi in mine ma impinge in mine expldez..zbor si pe unul de al lor..prima miscare a celor verzi este sa sape tunele si totul de 20-30 de ori la fel
3) ok inteleg ca eu sunt inamicul..dar nu stiam ca atunci cand joci cu 3 echipe e 3 la 1...inteleg sa fiu eu centrul atentiei insa cand verdele e langa albastru nu sa traga la dracu in praznic sau sa faca orice altceva cand ar putea da doar un mic ghiont sa il arunce in apa si invers
4) ma duc sa ma uit la un film...ca un joc ce ar fi trebuit sa ma elibereze de stresul cotidian ...sa ma destinda...mai tare m-a scos din minti incat imi vine sa fac ceva pe el oricat de simpaticuti ar fi ei viermishorii cu repricele lor
Eu am ajuns la lvl 19...sunt chiar usor de batut hyp....dar worms a fost facut special pt multiplayer nu pentru singleplayersi da ...au aceleasi miscari viermii daca dai restart la nivel.Cat despre vant si grenada....asa erau si botii la counter strike ...daca puneai boti l33t trageau prin ziduri si luai numa hs-uri.Sunt foarte usor de batuti.
nha sunt mai slab eu oricum la astfel de jocurinu excelez oricum in general
insa worms m-a scos din sarite cu aceleasi miscari la 30 de restart si tinta lor exagerata...
a luat careva echocrome? ma tenteaza si pe mine si pe prietena mea, studenta la arhitectura![]()
PlayStation LifeStyle First Screens Revealed for Blue Toad Murder Files
Relentless Software, developers behind the widely popular Buzz! quiz games has released screenshots for its upcoming game Blue Toad Murder Files. This will be the companies first self-published game and is set to release on the PlayStation Network December 17th.
In the game 1 to 4 players will be given the task of Investigating murders and interrogating citizens in the town of Little Riddle. You will also be using your powers of observation and search for clues as you try to unravel the mystery. The game will be played across 6 episodes with over 90 puzzles to be solved and will be exclusive to the PlayStation 3.
If you would like to learn more about the game then check out the recently setup webpage at Blue Toad Murder Files. Here you can check out Murder Files, Download Wallpapers and go behind the scenes.
Mai are cineva Zombie Apocalypse? Eu l-am luat de pe PSN US, nu stiu daca a aparut inca pe UK. E tare fain in online Co-op, plus ca are si local 4 player co-op. Poate punem de un meci.
Bookmarks