6 player online coop + Platinum Trophy = must buy![]()
Am vazut ca Invincible Tiger: The Legend of Han Tao este foarte misto, o sa-l iau.
Worms, Super Stardus, Pain luate rececent pentru cineva vrea sa facem un share.![]()
nu pot sa trec de a 4'a planeta la stardust...mi-am pierdut azi ziua cu el..e addictive intr'adevar
si wormsul te tine in fata tv-ului...chiar daca uneori te oftici ca e prea trasa de coada precizia inamicilor
Din pacate co op la "stardast" merge doar cu un al 2-lea controller localfara online
dar jucam un worms sau bomberman
![]()
Nu are nimeni Mortal Kombat 2 Online pentru un user prietenos?!. Dau si eu la schimb ce am prin cosulet.
Sorry ffocus. Eu unul nu am stiut ca e ilegal si am citit acest topic, am vazut ca s-a discuat mult despre share si au facut multi intre ei. Parca chiar zicea cineva mai devreme ca la E3 sau nu stiu unde cand au fost intrebeati cei de la Sony ce parere au ca lumea face share, ei s-au abtinut. Deci inca o data, scuze daca am facut ceva asa de ilegal, eu unul nu am stiut ca nu e voie.
1. ilegal nu e ...e imoral..conform dezbaterilor vechi la care sincer nu vreau sa mai ajungem
2. omu poate sa intreabe de un joc...schimbul..il face pe pm..macar sa stie cui sa trimita porumbelul voiajor
ca sa impacam toate partile "jocului" cred ca cel mai ok e o formulare de genu:
"cine are jocul xxxxxxxxx?" pe urma doritorul apeleaza pe pm
Amin
Ilegal in nici un caz...by the way , trebuie neaparat sa iau addon-urile de la stardust ca este epic jocu![]()
eu inca nu am reusit sa trec de a 4'a planeta...mai fac cand un stardust...cand un worms ...cand ma oftic al unul trec la altul..ma mai elibererz la pain...
Eu l-am terminat...dar incerc sa fac x10 si sa iau 5 shield-uri ....adica trebuie sa ajung la planeta 3 ...fara sa ma atinga ...am ajuns la x9 si m-am oprit din boost intr-un asteroid mic =) am crezut ca o iau razna.
Bookmarks