super street fighter 2 turbo hd remix- 25 noiembrie - 15 $
vine cu online play si totil mai ia cineva?
Am si eu urmatoarele jocuri: High Velocity Bowling, tekken, go ski, locoroco, Go Puzzle... daca doreste cineva sa facem schimb astept propuneri... THX
am si eu urmatoarele jocuri : soldner-x , 1942 joint strike , ratchet and clank , cine vrea la schimb sa ma anunte![]()
cineva interesat de un street fighter intr-o seara?anuntati-ma prin pm, de asemenea daca ma poate ajuta cineva un pic cu sfaturi / video tutorials cu sf
am ...
Pixel Junk - EDEN
Street Fighter 2 HD Remix
Street Fighter Alpha
Linger in Shadows
Super Stardust HD
Super Stardust (portable)
WipEout HD
Daca cineva vrea ceva, si are ceva de oferit la schimb, sa ma anunte...
psycho-07 - Dai soldner-x si 1942 joint strike ?![]()
psycho-07 - psycho-07 has chosen not to receive private messages or may not be allowed to receive private messages. ...
Cred ca nu pot sa-ti trimit PM
Lasa si tu aici ID-ul tau de PSN US
Cheers si La Multi Ani
Are cineva Flower? As putea oferii echocrome,linger in shadows,mk2 si toate joculetele pt eye toy.
Pana la urma a facut cineva testul cu numarul de Quore de luna aceasta? A reusit sa downloadeze Siphon Filter si daca da cum?
Care aveti zuma pe psn am de dat la schimb o multime de jocuri pentru el numai sa-mi dati add.
am jucat un pic Watchmen (trial version de pe PSN UK) si am ramas placut surprins. e marfa daca va plac jocurile beat em up, de asemenea, povestea si personajele par interesante. astept sa apara pe PSN US sa pot lua versiunea full![]()
Cateva jocuri pe care le astept foarte mult si pe care cu siguranta le voi cumpara.
Pixel Junk 1-4 (se pare ca va fi un concurs "Alegeti numele")
PixelJunk 1-4 Video Game, Debut Gameplay Trailer | Game Trailers & Videos | GameTrailers.com
PixelJunk 1-4 Video Game, First Look Interview HD | Game Trailers & Videos | GameTrailers.com
Marvel vs Capcom 2 -nostalgia-
Marvel Vs. Capcom 2 Video Game, Debut Trailer HD | Game Trailers & Videos | GameTrailers.com
Si nu in ultimul rand Bomberman Ultra care, din cate intelesesem eu, ar fi trebuit sa apara la pe sfarsitul sarbatorilor de iarna. Oricum, il astept cu drag.
Bomberman Ultra Video Game, Teaser | Game Trailers & Videos | GameTrailers.com
Bomberman Ultra Video Game, NY Comic-Con 09: New Features Interview HD | Game Trailers & Videos | GameTrailers.com
Eu sunt entuziasmat de Fat Princess, Sony face mult tam-tam cu el de mult si pana de curand nu stiam despre ce e vorba, dar din ultimul episod qore am prins ideea si pare foarte distractiv! Abia astept sa apara!
Fat Princess Video Game, Beta: Outpost Captured Gameplay | Game Trailers & Videos | GameTrailers.com
Bookmarks