Nu am jucat The last of us , dar nu poti compara cele 2.Aici e vorba de altceva:)Alan Wake e jocul meu preferat de xbox 360 , dar sincer nu se aseamana deloc imo...
LE:Hai acum sa nu incepem care e mai awesome , sunt 2 jocuri total diferite:)
Printable View
apreciez spoilerul :)..tocmai ce luasem AW de la humble bundle =((
Poti te rog sa argumentezi? Chiar as vrea sa stiu ce ti se pare atat de asemanator intre cele doua.
un articol care analizeaza detalile tehnice ale jocului :) Tech Analysis: The Last of Us • Articles • Eurogamer.net
Quote:
In the here and now, while performance across the board might not be as solid as in the last two Uncharted games, The Last of Us is a far more refined and balanced experience in other respects. The careful mix of combat, stealth and narrative creates a gripping experience - one of the best of this generation - and you can feel how mindful Naughty Dog was in how it overlaid these components. In many respects, in fact, this isn't just a hint at what might be possible on a next-generation platform, but a game that delivers on that promise today, and we can't wait to see what else Naughty Dog does to surprise us in the future.
Eu sper sa refaca The Last Of Us in varianta next-gen (pt. PS4), numai de dragul de a-l vedea si in FullHD cu toate texturile la maxim :)
Ce JOC !!!!! Uite ca se poate! Am asteptat toata generatia asta un joc de genul asta si uite ca a venit in ultimul an al PS3-ului, an de gratie. Ce muzica... sunt lucky ca amazon mi-a oferit gratuit coloana sonora. Again: ce MUZICA !!!!! Depressive, sad, lonesome, eerie = o reflectare perfecta a situatiei din joc.
Sunt la 86% si... nu am cuvinte despre experienta in sine a jocului. Poate reusesc sa ma adun maine, momentan sunt ca un ninja taiat din toate membrele, ma misc prin casa ca o tarantula.
L-am inceput pe Hard. Doamne, Rasko ce-mi faci? Nu ma asteptam sa la o experienta atat de realista.
Un lucru mai spun: cine nu are PS3 si are bani de unul: buy it si joaca jocul asta. Iti faci un bine in viata. Cine nu are posibilitatea de a-si achizitiona un PS3: imprumutati unul de la un prieten/coleg, cumparati jocul: MERITA!
---------- Post added 17-06-2013 at 09:56 AM ----------
Am jucat Alan Wake. Joc de nota 7.
The Last of Us e o replica la generatia actuala de jocuri. Work of art!
ellie in real life :)
http://www.youtube.com/watch?feature...&v=36aAA2Cj4bE
L-am terminat aseara si am inceput sa joc MP-ul! Foarte tare, nu stiu ce zicea rasko ca-ti trebuie cateva meciuri sa te obisnuiesti cu ideea, pe mine m-a fermecat din prima :)). Cand bagam un joc? :evil:
Cum e cu online pass-ul? Merge pe cont de Romania?
Il bagi pe cont de UK, joci pe contul de RO. Ca la toate celelalte jocuri cu Online Pass.
Acu mi-a venit avizul de la posta, The Last Of Us ma asteapta la oficiul postal. Din pacate am de terminat Tomb Raider (60% progress) si abia dupa aia...:evil:
:down:+:x2: me happy =D> (cine a citit frustrarile mele din topicurile DS2/DS3 stie despre ce vb.)
Chiar am vrut sa-ti zic ca e prezenta miscarea, dar am uitat :))
Nu-ti face griji, nu cred ca AndyTIME a jucat Alan Wake, daca a zis asa ceva... E foarte evident ca nu sunt in capul lui inamicii din joc, ci sunt reali, si nu are nici o legatura cu ce e in capul lui Alan Wake si ce nu. WTF AndyTIME?
---------- Post added 17-06-2013 at 02:21 PM ----------
Daca tie ti se pare ca inamicii din joc sunt in capul lui, atunci clar ca doar atat ai jucat jocul, o ora...
'The Last of Us' grosses more than 'Man of Steel' in opening weekend - Gaming News - Digital Spy
Damn...Quote:
Not only is it the third-biggest game of the year, it is believed to have grossed more than Man of Steel over the weekend.
While numbers can't be disclosed, the PS3 exclusive "comfortably" made more money despite Man of Steel having an audience three times the size, according to MCV.
Si sigur n-a avut buget asa mare ca si "Man of Steel" .