Justin Beiber to play Drake in Uncharted movie, according to The Last of US | VG247 ahahahaha :)). Tare Easter Egg. Cei de la Naughty Dog chiar ca au umor =D>
Printable View
Justin Beiber to play Drake in Uncharted movie, according to The Last of US | VG247 ahahahaha :)). Tare Easter Egg. Cei de la Naughty Dog chiar ca au umor =D>
Va incurajez pe toti sa folositi functia de ignore.
L-am terminat. Pur si simplu fantastic, un joc unic.
Hard: 20 ore 21min, 200 deaths (fix!)
Mi-am comandat coloana sonora pe CD, n-am rezistat.
---------- Post added 18-06-2013 at 11:05 PM ----------
Vad c-au implementat cateva elemente si din Dead Rising & Zombi U. Good stuff :)
---------- Post added 18-06-2013 at 11:12 PM ----------
Cei care au jucat jocurile mentionate stiu la ce ma refer :)
L-am inceput si eu aseara, this game man, this game....Attachment 198166
Oameni buni, o intrebare: aparent, multi dintre voi aveti un al saselea skill upgradable cu pills care se numeste
Eu nu il am. Deloc. Nu apare in lista de skill-uri. Mentionez ca am inceput jocul pe normal si la un moment dat am trecut pe easy (nu ma intrebati de ce, toti avem momentele noastre de ratacire). Mi-a fost imposibil sa gasesc pe undeva daca este diffculty level related, online pass related sau altceva. Doar niste conversatii non-sens pe Gamefaq (...la litru! Cine? Nea' Nicu?!)
te-au vazut astia de la ND mai neajutorat intr-ale skillurilor si ti l-au facut cadou in primul capitol. Haha acum caut reclama aia la Pepsi!! :*
Vinde vreunul dintre voi jocul? Sunt interesat. Doamne ajuta!
am eu jocul, dar m-am hotarit sa nu-l mai vand
http://www.youtube.com/watch?v=O6Xo2...-CkMw&index=92
Trebuie sa gasesti un gif cu lacrimi. [-(
Am incercat aseara multiplayer-ul. Incercat la modul ca muream primul 90% din timp. De 2 ori am ramas ultimul si tremuram ca o fetita speriata de bau-bau. I suck. Can't kill anyone, everybody killes me. La un moment dat erau 3 inamici in acelasi timp care imi dadeau picioare in fasole dupa ce m-au gasit intr-un colt speriat de bombe... Not fun :(
Attachment 198174...better?:memeyes:
Multiplayerul l-am incercat si eu aseara cateva meciuri si stai linistit ca la fel o pateam si eu...ma casapeau aia de nu ma vedeam. Nu m-am prins inca exact cum sa-l abordez stealth tiptil, tiptil sau mai nebun asa run&gun:-S
De ce nu-l mai vinzi, panalamă mică?
http://i.imgur.com/tjXc4kS.gif
Thirty & Nerdy Surviving Multiplayer in The Last of Us, trebuie sa ai foarte mare rabdare in multiplayer,ar trebui sa ne adunam mai multi si sa jucam cateva meciuri
Eu mereu ies pe locu' 1 in mp :-/
:ninja:
:ninja:
Se zvoneste ceva de vreun StoryDLC sau pana prin toamna nimic :-S ?
just a funny. cand l-a vazut prietena pe Joel m-a intrebat daca e Drake :).