Neil Druckmann and Bruce Straley, the minds behind The Last of Us, discuss the art of storytelling, character creation, and how movies like Finding Nemo inspired them.
Hai ca mai e doar o zi si apare dlc-ul
Spoiler alert dar nu la DLC
A aparut patch 1.06 , are 131 mb required to play Left Behind.Detalii cu ce imbunatatiri aduce gasiti mai jos
The Last of Us Patch 1.06 Out Today: Required to Play Left Behind, Adds 10 New DLC Trophies, More - PlayStation LifeStyle
DLC-ul NU a aparut inca pe UK
Update
A aparut si DLC dar nu-l gasiti decat daca intrati de pe consola direct in Store
NU incercati din joc
L-am terminat deja, destul de bun dlc-ul desi a tinut cam putin. Mi-a luat vreo 2h si 15 min fara sa ma grabesc pe dificultate normal.
Acum l-am termin si eu pe survivor ,mi-a luat 3 ore cu explorat cu tot si nu pot spune decat WOW.
Povestea este originala si ne prezinta o tanara Ellie si relatia ei cu Rilley,cu glumele specifice adolescentei
[SPOILER=SPOILER]Ce am apreciat a fost si completarea catorva goluri din relatia cu Joel.Cred ca si voi v-ati intrebat dupa ce ati terminat jocul: si bine ce s-a intamplat mai departe ? Sorry dar nu o sa intru in detalii.[/SPOILER]
+ combatul-ul si noua optiune de a face inamicii sa se lupte intre ei
-Mi-ar fi placut sa vedem noi animatii si noi inamici
Va recomand sa-l jucati din prima pe survivor este cu totul alta experienta
N-am ce sa-i fac trebuie sa-i dau nota 10 si sa va spun ca ..... Naughty Dog have done it again
Da.
---------- Post added 15-02-2014 at 15:57 ----------
Acum incerc din joc sa vedem poate ma lasa asa.
Ah, nevermind acum vad ca am Season Pass-ul activat si automat primesc tot free. Am Ellie Edition. No ok dar eu tot primesc eroarea aiasi din joc...
Bookmarks