Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 39 of 55 FirstFirst ... 29 37 38 39 40 41 49 ... LastLast
Results 761 to 780 of 1096

Thread: Demon's Souls

1. #761 SP
    Senior Member Tudoran's Avatar
    Quote Originally Posted by MCV1 View Post
    Am o intrebare cand cobori cu cusca aia jos si ajungi jos de tot la turn nu mai gasesc pe unde sa o i-au daca ar putea sa intre cineva sa imi arate si mie drumu datimi pm cand ne intalnim.Psn id este saladin893
    uite aici o harta care iti explica drumul (e de pe demonssouls.wikidot.com , cel mai tare online guide legat de DS ) . [3-2]Fool's Idol Archstone . E destul de greu sa iti dai seama la inceput cum sa te orientezi pe harta , asta pentru ca nivelul 2 de la tower of latria e cel mai incurcat din tot jocul daca ma intrebi pe mine . Succes in cautarea boss-ului . Poate o sa te descuri cu harta aia (eu nu am incercato pentru ca nu am avut nevoie , da am gasit drumul bun tot din noroc )

2. #762 SP
    Junior Member MCV1's Avatar
    Mersi

---------- Post added 27-10-2010 at 09:07 PM ----------

Am si eu nevoie de ajutor cu old king alant

3. #763 SP
    Junior Member hacker's Avatar
    acum am primit si eu jocul...abia astept seara asta sa-l incerc....deci, inca o persoana care joaca demon's souls....pacat ca momentan nu am internet acasa, deci nu voi putea juca online.....daca aveti ceva tips-uri pt inceput....nu ezitati sa-mi spuneti...

4. #764 SP

Alant

M-ar putea ajuta si pe mine cineva sa il bat pe alant.Psn id saladin893

5. #765 SP
    manfurismojive kobayashi's Avatar
    Ce level esti? fiindca numai unul de level apropiat cu tine poate sa te ajute.Eu is level 145 cred,deci daca nu ai macar level 120 nu pot sa intru la tine sa te ajut.

6. #766 SP
    Am level 60

7. #767 SP
    Sory man,nu am cum sa te ajut,e prea mare diferenta de level intre noi.dar de curiozitate de ce vrei sa-l bati pe King Alant?ai terminat cu restul lumilor?Daca nu mai bine faci restul planselor si il lasi pe Alant ultimul,si asa e unul di cei mai grei bosi,numai bine mai cresti si tu in level si poate reusesti sal bati si singur.Daca mai cresti pana pe la 80 ai putea sa-l faci si singur.Sau na vezi poate se ofera cineva de pe forum cu level ca si al tau sa te ajute,bafta!

8. #768 SP
    Senior Member Enthroll's Avatar
    un interviu interesant:
    "I think one day we could bring you another Demon's Souls"

deci Project Dark nu e un sequel direct Demon's Souls?

9. #769 SP
    Quote Originally Posted by Enthroll View Post
    un interviu interesant:
    "I think one day we could bring you another Demon's Souls"

deci Project Dark nu e un sequel direct Demon's Souls?
    nu . Project Dark e facut tot de cei de la From Software , seamana cu demons souls , da nu e demons souks 2 . Oricum Project Dark e un joc multi-platform deci era cam greu pt posesorii de xbox sa afle ce s-a intamplat in DS 1 .

10. #770 SP
    agree. day 1 buy for me anyway. pre-order defapt nao.

11. #771 SP
    Member pufy's Avatar
    intrebare,voi la ce soul level v-ati dus in lumea a 2a ca mi se pare foarte imposibi,minerii aceia sunt foarte puternici si ce mi se pare ciudat,am soul level 22 si nu fac fata (btw flamelurkerul e genial,nu e nici prea mare si te urmareste cam peste tot)

12. #772 SP
    You're PARROTS Dudel's Avatar
    Eu sugerez sa mergi in lumea 3 .
    La mine cel putin ordinea o fost: 1-1 si 1-2 si dupa aia lumile 3,2,5,4. 2 nu prea mi-o placut.
    Si daca totusi vrei sa joci in lumea 2, ocoleste minerii. In afara de aia cu tarnacoape nu prea te ataca ceilalti. La caini sa ai grija si la grasi.

13. #773 SP
    Member pufy's Avatar
    am inteles,ah si inca ceva am gasit hands of god chiar 2,sunt bune de ceva?

14. #774 SP
    Nu te complica cu nici un fel de pumnale(hands of god,bare nuckles...) nu sunt bune de nimic,swords all the way,si un arc de rezerva,nu se stie cand ai nevoie de el,unii bosi chiar pot fi omorati doar cu arcul de la distanta.
    Eu iti sugerez ordinea asta de jucat,nu-mi apartine,un prieten mi-a dat-o si e chiar f buna:
    world 1-1 boletarian palace
    world 4-1 shrine of storms : Crescent Falchion ONLY, return to Nexus
    world 2-1 Stonefang Tunnel
    world 2-2
    world 2-3
    world 4-1
    world 3-1
    world 5-1
    wolrd 4-2
    world 1-2
    world 4-3
    world 3-2
    world 5-2
    world 5-3
    world 3-3
    world 1-3
    world 1-4
    ENDGAME
    that's it

15. #775 SP
    Member pufy's Avatar
    10xxx xD

16. #776 SP
    Member Ripjaws's Avatar
    Quote Originally Posted by kobayashi View Post
    world 1-1 boletarian palace
    world 4-1 shrine of storms : Crescent Falchion ONLY, return to Nexus
    world 2-1 Stonefang Tunnel
    world 2-2
    world 2-3
    world 4-1
    world 3-1
    world 5-1
    wolrd 4-2
    world 1-2
    world 4-3
    world 3-2
    world 5-2
    world 5-3
    world 3-3
    world 1-3
    world 1-4
    ENDGAME
    that's it
    recent mi-am achizitionat si eu jocul, mi-am facut un royalty si am inceput sa il joc in ordinea de mai sus. problema e ca am ajuns in 4-1 si nu am putut sa il bat pe boss, asa ca am facut si 1-2. acum cand m-am intors in 4-1 am observat ca sunt si niste demoni rosii, mult mai greu de omorat decat cei normali. din ce cauza au aparut aia? ma incurca rau de tot.

17. #777 SP
    Demonii rosii sunt Black Phantoms si apar cand lumea respectiva are Pure Black Tendency: este mult mai greu si castigi mai multe suflete.
    Ai ajuns la Pure Black pentru ca ai murit in Body Form de multe ori. NU MAI JUCA IN BODY FORM, ia-l ca pe un bonus, invata sa joci cu Cling Ring (iti mareste HP) si in Soul Form - sa nu ti se schimbe Tendency-ul spre Black cand mori.
    ca sa faci Tendency-ul sper Neutral sau chiar White, intra online in joc, in lumea respectiva apoi back to Nexus. Tendency-ul o sa se trasforme in cel de pe server.

cred ca ai multe intrebari, biblia noastra e Demon's Souls for PlayStation 3 - Demon's Souls English Wiki. afli tot ce vrei aici, e recomandat sa citesti despre World Tendency sa intelegi mai bine.

In 4-1 te duci prima oara DOAR CA SA IEI Crescent Falchion+1, apoi fugi repede spre Nexus.

Welcome to Demon's Souls, btw !

18. #778 SP
    a fost ceva eveniment special de Halloween anu asta la Demon's Souls ? Stiu si eu ...ca anu trecut : Pure Black World Tendency toata ziua ...sau ceva de genu . Nu m-am mai jucat demult DS da poate in vacanta de iarna ma mai duc la o mica vanatoare de demoni

19. #779 SP
    din cate am citit numai pe serverele din US. pe EU nici nu am incercat. Am jucat Mass Effect 2 in noaptea aia (terminat a doua oara).

20. #780 SP
    Junior Member hacker's Avatar
    am si eu o intrebare...am soul level 30 sau 31, am purple shieldul si crescent falchion, sunt wanderer...nu am nici un fel de armura decat cea light initiala....am ajuns la flamelurker si nu pot sa il bat.....imi face mult prea mult damage...am incercat apoi sa o bat pe miralda...nici pe ea nu reusesc sa o bat...am terminat lumile 1-1,1-2,1-3,2-1....ce ma sfatuiti sa fac?

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 39 of 55 FirstFirst ... 29 37 38 39 40 41 49 ... LastLast