Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 37 of 55 FirstFirst ... 27 35 36 37 38 39 47 ... LastLast
Results 721 to 740 of 1096

Thread: Demon's Souls

1. #721 SP
    Senior Member SYZYGY's Avatar
    Oooo domnule caine ne intalnim din nou poate dam un DS cat de curand.

2. #722 SP
    Member caine_rau's Avatar
    farmezi oleaca si ajungi relativ repede la 30
    de fapt cred ca merge de pe acum

3. #723 SP
    Member SwingShot's Avatar
    Am stat 3 saptamani sa farmez Pure Bladestone-ul ca sa iau platinum la acest joc..credeam ca e singura portita de scapare, daca aveam platinum poate reuseam sa scot discul din consola, sa nu mai fiu dependent...a functionat, nu m-am mai jucat de doua luni, dar greu domne, jocu asta este o capodopera, ma maninca degetele sa il bag iar in consola si sa fiu brainwashed again.

Daca vrea cineva exchangeuri am cam toate armele unice si diverse pietre, nu mai stiu exact ce dar poate reusim sa facem niste schimburi. Am un barbar de lvl 160 parca, si un mag de 120.

4. #724 SP
    Senior Member ReNeGaDe124's Avatar

5. #725 SP
    Junior Member MStefan's Avatar
    Va salut ! Cand a aparut acest joc l-am avut si eu cu niste zeci de ore petrecute in el, caractere in ng+++, de asemenea, ca pomenit SwingShot si mi-a adus aminte de Pure Bladestone-ul de care am facut si eu rost dupa vreo doua zile de farmat etc. La un moment dat ajunsesem sa joc numai pentru pvp. Din pacate, aveam jocul pe zona 1 cu un time zone total diferit de al nostru. Ziua nu prea ma gaseam cu multi pe multiplayer iar noaptea nu puteam sa joc. In acel moment l-am dat. A ramas jocul meu preferat, fiind singurul care m-a miscat. Saptamana asta trebuie sa imi ajunga un nou Demon's Souls, de data asta zona 2, pentru europeni. Intrebarea mea este daca are cineva acest joc pe zona 2, cineva cu care poate ma voi intalni la niste jocuri, si daca da, il mai joaca lumea ?? ( ma refer exclusiv la jucatorii de pe zona 2 ). Sunt pline serverele ? Mi-e teama ca nu cumva sa fi rezolvat problema cu time zone-ul dar sa fiu iar singur pe acolo din cauza faptului ca jocul poate s-a cam perimat ( pentru unii ). Multa bafta !

6. #726 SP
    manfurismojive kobayashi's Avatar
    Citeste cu cateva pagini in urma,acuma recent ni l-am cumparat(recumparat) cativa zona 2 si zona 1.Eu am zona 2 si acuma sunt in NG+ cu level 140,deseara ma bag la un co-op cu Enthroll pt prima data,deh el era level mare si eu a trebuit sa cresc.Am jucat deja de cateva ori online cu altii zilele trecute si am si invadat de vreo 3 ori.Din cate am vazut mai sunt ceva jucatori care-l joaca online,deci cred ca vei avea cu cine sa joci daca ti-l iei

7. #727 SP
    Junior Member MStefan's Avatar
    Am inteles, e bine. Pai da, normal ca mi-l iau, e deja pe drum, ajunge in weekend. O sa va cer id-urile de psn cand ajung si eu pe la un 120 si poate organizam niste party-uri, niste pvp-uri :-) Salutare !

8. #728 SP
    Senior Member apbaciu's Avatar
    Demon's Souls shifts Atlus to black profit tendency | Joystiq

Things are looking rosy for Atlus USA, thanks largely to the dark and depressing Demon's Souls, which the company points to as a major factor in raising profits. Index Holdings reported that Atlus USA made �3.299 billion ($40.7 million) in sales for the year, up from �2.732 billion ($33.6 million) in 2009. More importantly, the company posted an operating income of �407 million ($5 million), which compares very favorably to last year's loss of �104 million ($1.2 million).

9. #729 SP
    Member pufy's Avatar
    deci este criminal,azi mi-am omorat primul demon dupa 2 zile de probat eroi ,joc cu templar si mi se pare genial
    am 2 intrebari pentru voi
    1 ati reusit sa omorati demonul din tutorial "? azi la a 3a incercare i-am luat aproape jumatate din viata =)
    2 este vreun roman printe cei din top ? acolo sus in turn ?

ps:cei care il incepeti din nou sau abia il incepeti dati add pufian(joc pe US)

10. #730 SP
    Senior Member Tudoran's Avatar
    Quote Originally Posted by pufy View Post
    deci este criminal,azi mi-am omorat primul demon dupa 2 zile de probat eroi ,joc cu templar si mi se pare genial
    am 2 intrebari pentru voi
    1 ati reusit sa omorati demonul din tutorial "? azi la a 3a incercare i-am luat aproape jumatate din viata =)
    2 este vreun roman printe cei din top ? acolo sus in turn ?

ps:cei care il incepeti din nou sau abia il incepeti dati add pufian(joc pe US)
    ne bucuram ca iti place jocu . spor la omorat demoni si la cautat obiecte rare
    1. eu nu am reusit sa bat pe Vanguard in tutorial da sincer nu am incercat decat de 2 ori (pt ca primul caracter nu mi-a placut si chiar pria data am fost luat prin surprindere )
    2.Eu m-am mirat acu 3 sapt cand am vazut ca eram in top si eram al 4lea iar Enthroll era cam al 15-20-lea . Dar a doua zi cand m-am uitat in turn , nu mai eram nici eu nic enthroll in top (eu cred ca nu mai eram pt ca am facut un downgrade de la level 240 la 150 ...poate acela era motivu )

11. #731 SP
    Member pufy's Avatar
    ah
    deci in viata mea n-am jucat un joc mai addictive (poate wow) dar acesta este superb
    am ramas cand i-am vazut pe cei din top cu 9999xxxx suflete
    si sper ca atunci cand am nelamuriri sa pot comunica cu voi
    btw: care e cel mai bun mod de a-ti pastra sufletele ( si inafara de a nu muri xD) ma refer la modu eu am incercat o chestie de genu strang 2000 de suflete si ma duc inapoi in nexux sa le cheltui desi deocamdata nu am pe ce,iar pentru templier ce ar fi bun de sporit la el (hp,enduarance sau dmg ) momentan am bagat pe vitality si dmg dar cred ca si enduarance e f important

btw2:de ce ai facut downgrade?

12. #732 SP
    templierul are talisman of god . asai ? atunci poate ar trebui sa iti cresti si faith-ul . Eu am jucat cu magician si mi-am marit cel mai mult inteligence si magic-ul (ca sa imi cresc bara de mana si damage-ul la vraji ) .Vrajile m-au ajutat EXTREM de mult sa termin jocul . Foarte multe creaturi si f multi bossi au weakness la magie sau la vraji cu foc . Si miracolele s-au dovedit a fi foarte utile.

La prima intrebare nu stiu ce sa zic . tu ti-ai raspuns singur : sa nu mori . Nu poti stoca nicaieri sufletele (gen o banca sau la un NPC) . De indata ce ai destule suflete ca sa cresti un skill si nu ai de gand sa risti , da o fuga rapida in nexus si dezvolta acel skill (sfatul meu : invata miracolul Evacuate . O sa te scuteasca de f mult plimbat si de foarte multe ori te ajuta sa scapi in viata dintr-o anumita zona )
    iar 2 : am facut downgrade pentru a ma putea juca online cu Enthroll .(te poti juca online dar numai cu persoane care au un soul level destul de aproape de al tau ...eu eram 240 el era doar 100 si un pic ...asa ca a trebuit sa imi fac un mic downgrade )

si da . Demon's souls e un joc foarte addicting . Il consider cel mai addicting si bun joc lansat in ultimii 6-7 ani . E intr-adevar o capodopera virtuala . Sa speram ca Project Dark va fi la fel . Spor in continuare mai pufy . Nu uita : daca ai probleme atunci poti sa apelezi la noi . I know i did

13. #733 SP
    Member pufy's Avatar
    hahaha ms tipule hf
    si o sa incerc ce miai propus
    btw 3 : regret ca nu mi l-am luat collector's edition si din pacate al meu e zona 3 e fix varianta asiatica desi meniul este in engleza so cred ca o sa fiu singurul
    si btw4 =): are ceva daca am folosit sufletul primului boss ? ca am vrut sa imi cresc viata :-s

14. #734 SP
    cred ca mai sunt cativa de pe Cg care il au zona 3 ...desi tot mai multi au trecut pe zona 2 . Si eu la fel (mi-am luat Black Phantom edition atata am rasfoit strategy guide-ul pana cand au inceput sa se dezlipeasca foile si nu glumesc ). Cat despre sufletul lui Phalanx , nu te stresa . singurul lucru care puteai sa faci cu el era o arma unica care nu era cine stie ce (scrapping spear ii zicea )

uite aici un site f bun cu o gramada de sfaturi si smecherii Demon's Souls for PlayStation 3 - Demon's Souls English Wiki . eu l-am folosit 24 din 24 pt ca nu stiam de unde pot face rost de arma x , inelu y etc . Iti zice si ce poti sa faci din sufletului unui anumit boss , cum sa il bati si multe altele . E un strategy guide in format digital cu alte cuvinte . Daca ai probleme zic sa te uti si peste el . Desi la partea cu bossi si nivelele nu stiu ce sa zic Ar putea contine spoilere (mai mult sau mai putin ) . Cred ca daca nu vrei spoilere , cel mai bine ar fi sa te uiti pe site-ul asta dupa ce termini jocul . In orice caz daca vrei platina trebuie neaparat sa intrii pe el (eu is la 91% , imi mai terbuie un trofeu da ala o sa il fac numai la iarna ...i`ve got other worries now ) .

spor la omorat demoni man

15. #735 SP
    manfurismojive kobayashi's Avatar

16. #736 SP
    Member pufy's Avatar
    am cam inteles acum 10x again revin cand termin jocul

17. #737 SP
    Senior Member Enthroll's Avatar
    am cam inteles acum 10x again revin cand termin jocul
    haha, cred ca o sa revii mult mai devreme , have fun !

18. #738 SP
    Member pufy's Avatar
    si iata ca ai avut dreptate ,am o mica nelamurire si anume dupa ce l-am lesinat pe tower boss am incercat sa merg inainte si sa intru in ceata gri dar nu ma lasa imi zice ca am nevoie de un anumit suflet(if i recall) momentan il am pe cel al dragonului rosu si pe cel al tower bossului,mai am nevoie de ceva?

19. #739 SP
    si iata ca ai avut dreptate ,am o mica nelamurire si anume dupa ce l-am lesinat pe tower boss am incercat sa merg inainte si sa intru in ceata gri dar nu ma lasa imi zice ca am nevoie de un anumit suflet(if i recall) momentan il am pe cel al dragonului rosu si pe cel al tower bossului,mai am nevoie de ceva?
    trebuie sa bati un archdemon . Acestia sunt bossii finali care ii intalnesti la fiecare sfarsit de lume . Deci cu alte cuvinte trebuie sa termin oricare alta lume inafara de prima . Succes . Eu ti-as recomanda lumea a 4a sau a 2a . Alea mi-au placut mai mult

20. #740 SP
    Member pufy's Avatar
    am inteles ,mersi

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 37 of 55 FirstFirst ... 27 35 36 37 38 39 47 ... LastLast