LE: no, wait, cu rosu e intradevar hr4, scuze. Azi am primit si eu hr 3
cine se anunta pentru meciul de maine noapte? La 1 incepe.
Anyway I'm in!
LE: no, wait, cu rosu e intradevar hr4, scuze. Azi am primit si eu hr 3
cine se anunta pentru meciul de maine noapte? La 1 incepe.
Anyway I'm in!
Si eu am primit azi HR3.
Defapt meciul despre care vorbesti tu este in noaptea asta. S-ar putea sa fiu si eu prezent, dar nu stiu sigur inca. Poate mai organizam si altele ceva mai devreme, de la 20-21.
Cand e meciul? In noaptea aceasta sau maine pana la urma? Sa stiu si eu sa nu ma culc....
se pare ca ati uitat ca liderul stabileste cine, cand si cum joaca. preferati batalionul disciplinar?
Bai ti-am zis sa termini ca sunt la munca si rad singur in birou!!!
Eu ma conformez batalionului! Ma apuc acum de 100 de flotari?
Ora unu e cam tarzie pentru mine dar o sa incerc sa stau. Oricum pana atunci as juca cateva meciuri. Nu mai avem nimic programat?
Deci �n legătură cu honor-rank-urile.
Roșu e honor rank 4,mov e honor rank 3, negru e honor rank 2 iar gri e honor rank 1.
Ca să obții HR1 trebuie să fii �ntre primii 10% jucători din toți, HR2 primii 6%, HR3 primii 3% și HR4 primii 1%.
Sursa
Editat la observația lui ReNeGaDe124
Mersi man![]()
16.03.2008
09:00 PM - 6vs6 - 8 clans
map: salamun market
weapon restrictions: VC8, M80
rounds: BC/ASS/SAR/CAH/SAD
10:15 PM - 6vs6 - 8 clans
map: helghan industries
weapon restrictions OFF
11:00 PM - 4vs4 - 8 clans
map: radec academy
weapon restrictions OFF
12:00 PM - 3vs3 - 8 clans
map: helghan industries
weapon restrictions: VC32
rounds: BC/ASS/SAD
01:00 AM - 4vs4 - FINALA
map: salamun market
weapon restrictions OFF
as usually, private game inainte de meciuri
In privinta echipei ne putem intelege inainte de meci. Cum a zis si focus, private game inainte de meci.![]()
Finala de la 1:00 o vom disputa impotriva unui clan din fruntea clasamentului. Asa am zis si eu, bagamiash.... Asta e, macar murim cu ei de gat.
3 wins - 3 losses. o victorie impotriva clanului #35. imediat dupa meci am primit un challenge de la ei pentru revansa dar din pacate ora s-a suprapus cu alt meci din turneu. oricum nu cred ca vor uita asa curand. un meci excelent!
Bookmarks