recap - me+1, drrakku11, istrategie, webpredator, Nonelito+1, BoDoPSX, GraX, ffocus, AdykOSu, mentorica, MonkY/Cris, Spike, Chifteluta, darcangel
rog mentionati daca veniti insotiti
recap - me+1, drrakku11, istrategie, webpredator, Nonelito+1, BoDoPSX, GraX, ffocus, AdykOSu, mentorica, MonkY/Cris, Spike, Chifteluta, darcangel
Bagati-ma si pe mine va rog. Istrategie vezi ca esti dator cu un suc la cat ai chinuit fanii gow !
.
Ce ziceti sa ne vedem la Unirii mai multi si de acolo sa plecam spre pub sau ce este?
recap - me+1, drrakku11, istrategie, webpredator, Nonelito+1, BoDoPSX, GraX, ffocus, AdykOSu, mentorica, MonkY/Cris, Spike, Chifteluta, darcangel, Vladutz20
da, avem loc. tocmai din cauza asta v-am rugat sa mentionati daca veniti insotiti. momentan suntem 18. o sa ma duc deja de azi sa vorbesc pentru o masa de 20-25 de persoane insa trebuie sa vad daca se poate face o singura masa sau vor fi 2 mese apropiate. asta va trebui sa tratez cu ei. din cite vad, numai eu, Nonelito si MonkY venim insotiti, restul sunt solo.
Dar de ce veniti insotiti ? ........... fetele sunt gamer-ite, ori nu va lasa singuri, stiu ele din ce motive !!!?
ooook, am fost ieri la locatie si am vorbit cu patroana. nu e nici o problema, ramane pentru LUNI, ora 19:00. mai sunt chiar locuri in plus. eu i-am spus ca ma astept la 20 de persoane (+/-2) insa chiar daca ne stringem mai multi nu e o problema. o sa ii rog pe cei care nu sunt inca hotarati sa posteze pina cel tirziu vineri la ora 17:00 pentru ca atunci plec de la serviciu si trec pe la ei sa le confirm cifra finala.
recap - me+1, drrakku11, istrategie, webpredator, Nonelito+1, BoDoPSX, GraX, ffocus, AdykOSu, mentorica, MonkY/Cris, Spike, Chifteluta, darcangel, Vladutz20
PS darcangel, cred ca toate fetele sunt gameritze (a mea a jucat Super Rub a Dub, Boogie Bunnies (X360), flOw, Flower si mai e un joc pe PSN care costa 3USD si e cu niste oua care cad, am uitat cum se numeste, iar pe linga toate astea e fan SingStar si Call of Duty 4)
too, nu two![]()
recap - me+1, drrakku11, istrategie, webpredator, Nonelito+1, BoDoPSX, GraX, ffocus, AdykOSu, mentorica, MonkY/Cris, Spike, Chifteluta, darcangel, Vladutz20, raf
Bookmarks