ce as veni si eu...doar 500 km ne despart :< lasa ca organizam si in cluj super aWEsoME meeting!!
sa FACETI multe POZE!!
Lista e finala, rezervarea e facuta. See u there!!!
recap - me+1, drrakku11, istrategie, webpredator, Nonelito+1, BoDoPSX, GraX, ffocus, AdykOSu, mentorica, MonkY/Cris, Spike, Chifteluta, darcangel, Vladutz20, raf
Salutare.
Imi pare rau, dar nu am cum sa ajung in seara asta...Cam tarziu anunt, dar din pacate abia acum mi-am gasit 5 minute sa postez. Ideea era sa ma intorc in Bucuresti in timpul zilei, dar ceva s-a intamplat si inca sunt blocat aici.
Imi cer scuze pentru eventualele inconveniente create.
Bafta,
AdykOSu.
Been there , done that
Great go-out !! Thanks to everyone !
Pacat ca nu a facut nimeni nicio poza - as far as i know...![]()
drrakku11 a facut la final poze cu mobilu (thanks). trebuia sa iau eu aparatul foto insa l-am uitat acasa.
istrategie, chiar imi pare rau ca ai stat ff putin. vroiam sa schimbam citeva vorbe.
in rest, ce sa zic, s-a facut galagie si anu asta de 23 martie si chiar daca nu a fost de mare anvergura intilnirea, mie mi-a placut mult. o parte ati plecat devreme insa va intelegem ca deh, e in timpul saptamanii. o parte ati ramas pina la final, iar finalul il vedeti in poze. sper din toata inima sa ne vedem mai des, nu chiar o data pe an.
PS marii absenti, pe linga AdykOSu au fost BoDoPSX si MonkY (care insa a spus de la inceput ca vine doar daca ii permite timpul). nu-i bai, vor mai fi ocazii.
de la dreapta la stinga
- good looking dude (darcangel)
- smart looking dude (Grax)
- fat&dumb looking dude (me)
- slim&lite dude (drrakku11)
(in verde nevasta-mea)
sry guys dar am avut import sosit si nu am mai avut cum sa ajung
se pare ca e fost fun there
cheers
Bookmarks