^ Ce simplu si frumos arata. Desi parca ma duce cu gandul mai intai la un film, apoi la un joc. Eu zic ca acesta va fi un must buy pentru orice posesor de PS3. Fara nici o discutie!
"Beyond Two Souls" at the Tribeca Film Festival, Ustream.TV: "Beyond Two Souls" at the Tribeca Film Festival Directed by David Cage. (USA) – World Premi...
Beyond Two Souls at The Tribeca Film Festival
Mecanica jocului este fix ca cea din Heavy Rain (în caz că nu ați apucat să vedeți streamul).
Cei care aveti retineri in privinta cumpararii editiei speciale a jocului din cauza simplitatii steelbookului ar fi bine sa stiti ca designul actual nu este cel final:
Posted on 8 May, 2013 at 10:03 am by Ross Alexander
This is a temporary steel book design.Posted on 8 May, 2013 at 10:04 am by Ross Alexander
The cover is temporary. We’ll be revealing the final version in the near future.Posted on 8 May, 2013 at 10:05 am by Ross Alexander
This isn’t final. We’re working on the final version currently.
Beyond: Two Souls Special Edition steelbook packaging is quite nice | VG247
Because everyone around here seems to like box art, may I present to you the Steelbook Packaging for the Beyond: Two Souls – Special Edition. You can pre-order it now in the UK. Beyond: Two Souls is out October 8.
Si pentru cei mai mici de aici ... care au jucat Heavy Rain ... si mai vor ceva facut de Quantic Dream ... le recomand sa-si foloseasca PC-urile si sa caute un joc numit : Fahrenheit ( cerinte foarte decente fata de jocuri sunt in momentul acesta ) .
Bookmarks