Eh, era vorba de noul WiiU, pentru ca nu le place ideea de doar 32GB... Xbox era deja si in varianta mica de 4GB... acum si PS3 cu 12GB, deci se merge clar pe ideea ca daca vrea omul mai mult spatiu, isi ia un HDD cat de mare doreste si asta este :)
Printable View
In Romania aia de 12G se anunta la 1049lei. Chiar ca rusine! Sa se spele pe cap cu ea.
Pe IGN se poate vedea un clip de prezentare a consolei, dupa scoaterea acesteia din cutie. Discul se introduce in aparat pe sus, dupa ce jumatate din acel capac striat gliseaza spre stanga, privind consola din fata. Se pare ca glisarea se poate face fie actionand un buton frontal, fie actionand capacul direct cu degetul. Din punctul meu de vedere, solutia nu este prea eleganta si s-a ajuns ca la PS1, sa se puna discul cu mana pe suportul rotativ al unitatii optice de citire, si sa fie luat de acolo tot cu mana. Unitatea optica, devine astfel mult mai expusa la praf sau la posibilitatea lovirii accidentale. Deci, e destul de clar ca Sony a ales simplificarea consolei, pentru preturi de productie cat mai mici. Este adevarat ca este foarte mica si cu 50% mai usoara decat vechile modele "FAT", insa sa speram ca va avea si fiabilitate si silentiozitate, mai mare decat a acestora.
oricum la design e peste xbox slim si ps3 slim
da..la cum arata partea aia din mijloc si la cum suna plasticul zici ca-i design de dragonu rosu..
probabil CPU si GPU o sa fie ca la xboxul slim , un singur chip sub 45 de nm marime
O Doamne!
"Grasu`" a fost superb, slim mi se pare destul de atragator, dar super slim....e chiar oribil! Pare facut din plastic de pahare. Imi place sa cred ca doar exteriorul este atat de oribil si ca pe interior Sony a ales sa micsoreze ps3 doar din simplu motiv ca tehnica evolueaza si se gasesc mereu componente mai mici care au aceleasi functii...! Nu cred ca au ajuns sa se zgarie pe ochi pentru cateva materii prime pentru componente si sa`l faca mai putin fiabil...!
Oricum, capacul ala de hangar ( ca altfel nu`i pot spune )......e chiar groaznic! S`a pierdut tot farmecul ps3....!
Cred ca mai dureaza ceva pana vedem o consola noua....
:(Aceleasi componente intr-o carcasa SI MAI MICA va duce la supraincalzire si Ylod in draci, cat despre partea cu discul este o rusine ca l-au gandit asa, se vede ca aceasta criza naste aberatii tehnice pe banda rulanta....
o sa aiba aceleasi componente ,dar cu dimensiuni mai mici , deja ultimile modele de la ps3 slim aveau 40nm cpu si gpu , ma gandesc ca asta are un singur chip sub 40nm ca la xbox slim
---------- Post added 22-09-2012 at 11:15 AM ----------
hm... vad ca pe wikipedia deja a aparut pe lista cu ps3 superslim hardware si are gpu 40nm cpu 45nm la fel ca ultimile ps3 slim, s-a schimbat doar powersuply 190w in loc de 200w ...ma asteptam la mai multa tehnologie din partea celor de la Sony , poate are airflow mai bun ca la precedentele , altfel nu stiu de ce nu au micsorat chipurile
Pur si simplu oribil... Nu as da banii pe asa ceva...
Prefer sa ma joc la "Grasu" meu...
Cat de ipocriti sunteti! Mi-aduc aminte cat de hulite erau ca design si FATul si SLIMul chiar si aici pe consolegames. Eu nu cred ca sunteti in stare sa-i dati o forma mai buna, dar sa va dati cu parerea in situatia in care nici macar nu l-ati vazut. Stiti voi ca va da ylod sau alte minuni...!
daca ai avea minime cunostinte de tehnica ai stii ca nu vorbim aiurea, consola de PS3 desi este un gadget reusit este totusi rezultatul grabei cu care Sony a a vrut sa invinga Xbox 360 si desi inginerii Sony banuiesc ca sunt extrem de priceputi au uitat un principiu simplu: forma ambalajului influenteaza continutul, asa cum un lichid isi schimba gustul in functie de materialul recipientului asa si aceasta consola buclucasa cu componente inghesuite intr-o carcasa nepotrivita au dus si vor duce la unele probleme.....ceea ce este si mai de neexplicat scoaterea unei alte console si mai neadaptata nu face decat sa ridice semne de intrebare, tare sunt curios ce solutii vor gasi la PS4 sper sa lase deoparte graba si dorinta unei productii de masa in detrimentul calitatii....
Eu vad in lansarea super slimului o miscare ce tine sa contraatace iesirea pe piata a modelului Nintendo Wii U. Eu il voi cumpara sigur la lansare. E numai bun pana la lansarea viitorul PS4 sum cum se va chema:D
Poate de Craciun o sa am si cont de PSN :D...poate
Sent from my E15i using Tapatalk 2
Ma indoiesc ca pretul ar fi contat in lupta cu noua consola Wii. Cine e fan Nintendo va cumpara WiiU indiferent ca un PS3 costa 100 lei sau 2.000 lei.
Legat de "design"-ul noului PS3... mie imi place. Da, nu se compara cu phat-ul, dar e mult mai ok ca si slim-ul actual, mai diferit. PS3 Slim a fost foarte slab la capitolul design, practic e un Phat un pic turtit si cu butoane mult mai urate, butonul ala normal de eject e absolut hidos, mai ales comparat cu "touch"-ul phat-ului.
Am auzit plangeri de "plastic ieftin". A pus mana careva pe el? De cand naiba iti dai seama ca un plastic e "ieftin" sau "scump" dintr-un video sau poza?
disc tray-ul acela improvizat de pe noul super slim nu-mi prea inspira incredere..sincer prefer sa aiba un design mai urat dar sa functioneze bine..totusi nu ma joc efectiv cu unitatea consolei iar pe mine unul nu ma prea intereseaza cum arata atat timp cat merge bine....si ma indoiesc ca sistemul mecanic ptr disc va rezista in timp
sunt probleme si la slim-ul actual cu unitatea optica...ce sa mai vorbim de capacul ala de plastic...e vorba pana la urma de aceleasi principii aplicate si la un autoturism(sau orice alt dispozitiv)..cu cat motorul are mai multe piese in miscare cu atat se strica mai repede...