Nu se pot moda man, cauta in sectiunea bazar, aici pe forum, doar acolo ai noroc sa mai gasesti ceva modate, dar sa stii ca nu o sa ai acces la live.
Printable View
Ce live man?:)) esti pe planeta PSN:)
Sent from my GT-S5660 using Tapatalk 2
psn*, my bad :)
Gata! Luni ajunge inculpatul. Cam tarziu totusi......
"tarziu"? ..... am primit mesaj de la emag si mi-au spus ca imi ajunge pe 2.12.2012..... facand abstractie de faptul ca e intr-o duminica, mai am de asteptat mai mult de o saptamana
La mine in Galati la Altex si Flanco a fost stoc epuizat. Eu am dat comanda de dimineata pe emag si m-am dus sa vad daca sunt si in Altex si Flanco. La Flanco nu mai era nici unul iar la Altex doar cel din vitrina.
eu m-am dus vineri in cea mai mare lene in flanco din cora lujerului, am luat ultima cutie de Super Slim si am stat vreo 30 de minute la coada de la casa. cred ca am avut nororc :)
Eu tot ma gandesc daca sa cumpar super slim(recent am luat varianta slim,pot sa returnez produsul si sa imi recuperez banii ca sa iau eventual varianta noua) insa din cate am inteles multi se plang ca arata ingrozitor plus partea aia de sus unde introduci discul si din ce teste am vazut pe youtube s-a evidentiat faptul ca slimul e mai silentios decat super slim,pana la urma cum se prezinta asa in realitate..?(pentru cei care le-a intrat in mana asa ceva si pe mine nu ma intereseaza partea cu hdd-ul ca e mai mare sau mai mic,mai mult cat de silentios e,cat de tare se incalzeste etc).
Multumesc.
Tocmai am luat SuperSlim-ul de black friday (emag), sincer si eu eram cam in dilema legat de aspect dar in cele din urma imi place, capacul de la dvd chiar are ceva mecanica in, de exemplu daca sta pe o parte cu deschiderea in jos se va desface mai "smooth", m-am mirat de faptul ca vine fara o caramida de transformator iar cablul de alimentare este ca la aparatul meu de barbierit ceea ce indica faptul ca nu are un consum foarte mare, de incalzit nu se incalzeste tare, am comandat niste jocuri si un hdd si voi reveni cu detalii despre zgomotul produs (desi cand te joci nu prea cred sa auzi).
Ok,chiar te rog sa imi comunici si acest aspect,atunci cand bagi un cd cat de silentios e sau nu atunci cand te joci(daca ai avut varianta slim atunci stii care e diferenta iar daca nu..intelegi tu).
Sent from my HTC One X using Tapatalk 2
Daca-ti place tie e perfect, in fond asta e ceea ce conteaza. Cand a aparut toti spuneau ca e "naspa", mie mi se parea fainutz (din poze si din filme). Azi l-am butonat un pic in Flanco (nu stiu cum, de obicei ma uit si plec, daca vine un vanzator la mine ma sustrag rapid, dar azi eram in toane bune si am zis - hell, why not?)
Impresii: plastic ieftin de tot, design urat ca naiba (nu credeam ca se poate mai urat ca slimul). Acum depinde ce vrei, daca vrei sa te joci si tii consola ascunsa intr-un colt e ok banuiesc, consum mic, spatiu putin ocupat, etc. Daca insa iti place sa arate bine "coltul de joaca" eu zic ca superslimul e o alegere proasta.
C�nd l-am văzut in poze mi s-a părut oribil, acum parca nu mai e chiar asa urat, e ft usor si mult mai mic decat varianta slim, nu ma asteptam sa fie dif asa mare. Dar tot mai frumos era grasanu' :)
In concluzie imi place mai mult dec�t slimu' iar chestia cu capacul mi se pare cam urata dar daca se strica cumva consola macar stiu ca imi recuperez usor discul din ea. Recomand flanco cu 4 ani garanţie si cred ca poti sta liniştit ;)
Bine punctat,pana la urma depinde de gusturile fiecaruia,altii iau pentru design,altii pentru varianta de 500gb(pentru diferenta de spatiu),am aceeasi parere:arata groaznic si cred ca raman la slim si intre ele,la partea cu consumul,diferenta e foarte mica.
Sent from my HTC One X using Tapatalk 2
WTF,cred ca sunt singurul dupa aici caruia nu ii place fat ul:)),super slim ul arata ieftin ,in schimb slim ul e f modern ca si aspect.Daca ar pastra aceasi carcasa si la PS4,nu m ar deranja:D
Gusturile nu se discuta, dar totusi... ce dracu' e asa modern la slim ca si aspect? Tu ai vazut/pipait vreodata un phat? Plastic lucios si de calitate, butoane touch integrate in carcasa, rotunjit, etc. Va slimul care are plastic mat si de calitate inferioara si butoanele alea oribile, plus ca e turtit ca o tigaie.
Si eu cred ca slimul arata cel mai bine! Am avut si phat dar mai mult imi place slimul chiar daca e mat si un plus pt mine sunt butoanele nu touch.
Stie cineva daca super slim-ul de 12 gb suporta upgradarea hdd-ului intern ? Am tot citit pe net si se pare ca as avea nevoie de un "caddy" pe care ps3 SS de 12 gb nu il are. Consola trebuie sa-mi vina zilele astea asa ca nu pot posta poze
Da man, merge upgrade la hard fara nici o problema. Eu la al meu (tot de 12 gb), mi-am luat asta:
Adaptor Hard disk SONY pentru PS3 | ALTEX
Mie, care am slim, mi se pare odios design-ul acestuia. In schimb din ce am vazut pe net, super slim mi se parea mai sexy.