Foarte draguta...dar dacat fata.![]()
Uite ca unora chiar le place noul PS3 Super Slim: The New Super-Slim PS3 Looks Great Compared To All Our Other Modern Consoles
''If this is your first PS3 , welcome to the family'' , au spus ca cele mai multe persoane interesate de ps3 superslim , au fost persoane care nu au un ps3 momentan, se refereau ca userii cu xbox sau wii o sa cumpere superslim
A aparut la Altex deja modelul super slim, e un bundle cu Fifa 13.
Pe mine ma intereseaza consumul mai mult, de la fat la slim au spus clar ca este mult mai jos consumul de energie, in schimb nu gasesc nici o informatie privind consumul slim vs super slim.![]()
Aseara am dat o fuga prin Altex si am vazut ca deja modelul este la vanzare cel de 500gb cu Fifa13. Nush daca se merita cumparat acum plus ca nu sunt un mare fan Fifa. Am zis sa astept sarbatorile poate apare si alt bundle mai eftin. Pretul este totusi destul de mare. Acum ca a aparut pe piata super slimul, Ps3 slim se mai fabrica?
no asa mai stam de vorba!(la cum a fost realizat ad-ul ma refer...ca tot nu-mi place modelul).
Imi place cum arata noul slim. Asa speram eu sa arate si primul. Zici ca e mini-phat
Partea negativa ar fi glisajul acela al unitatii optice care pare a se deschide cam usor la socuri/atingeri. Si e cam aiurea chestia asta... Insa s-ar putea sa fie mai buna o asemenea unitate optica cu glisaj mecanic din punct de vedere al durabilitatii(din cate stiu eu se strica mai greu) fata de sistemul mai complex ce l-a avut ps3-ul pana acum. Fiind un sistem mai simplu ar trebui sa rezulte in costuri mai mici de productie si in mai putine probleme(exemplu: sa NU iti ramana discul blocat in interior - eu am patit-o cand am avut phat; a trebuit sa desfac consola si sa rearanjez niste piese prin blocul optic). Deci dupa parerea mea e bine ce au facut...
Iar pentru cei care se mira de ce nu au pus plastic lucios acolo in zona respectiv, ma gandesc ca pentru a fi ferita de praf - mai putin praf pentru sitemul de glisare mecanic si pentru lentila blocului optic. Ramane sa vedem daca vor fi probleme in timp.
Bine,bine,dar PS4? Sau chiar n-au glumit la faza cu ciclu' de 10 ani?
Sent from my iPhone using Tapatalk
A cumparat cineva modelul?
Eu tot astept craciunul poate prind o oferta ceva. Poate nu dispare de tot slimul....
Am cumparat eu un super slim. Partea cea mai misto e ca se incalzesze pe jumatate fata de un slim.
Azi am dat si eu comanda pe emag pentru varianta de 12gb. La 699 ron eu zic ca merita din plin. Acum sper sa onoreze comanda, e cam aglomerat pe acolo
![]()
vedeti pe thread-ul jocuri cu preturi bune..mai au la mediagalaxy slim de 320gb+gt5 la 800 ron
Oare se mai poate anula comanda la emag? As vrea sa il iau pe cel de la media galaxy e buna tare oferta. Nu mai au pe stocChiar nu mi-a dat prin cap sa ma uit si pe Media galaxy. Asta e.
as dori sa cumpar un ps3 super slim 500gb ? modelele acestea se pot moda?
mersi anticipat.
pm pls
Nu...daca incerci sa le modezi te prinde politia.Serios.
Sent from my GT-S5660 using Tapatalk 2
Bookmarks