Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 3 of 18 FirstFirst 1 2 3 4 5 13 ... LastLast
Results 41 to 60 of 347

Thread: Noul PS3 "Super Slim"

1. #41 SP
    Banned cryyo's Avatar
    Foarte draguta...dar dacat fata.

2. #42 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Uite ca unora chiar le place noul PS3 Super Slim: The New Super-Slim PS3 Looks Great Compared To All Our Other Modern Consoles

3. #43 SP
    Member angloma's Avatar
    ''If this is your first PS3 , welcome to the family'' , au spus ca cele mai multe persoane interesate de ps3 superslim , au fost persoane care nu au un ps3 momentan, se refereau ca userii cu xbox sau wii o sa cumpere superslim

4. #44 SP
    Member Darku's Avatar
    A aparut la Altex deja modelul super slim, e un bundle cu Fifa 13.
    Pe mine ma intereseaza consumul mai mult, de la fat la slim au spus clar ca este mult mai jos consumul de energie, in schimb nu gasesc nici o informatie privind consumul slim vs super slim.

5. #45 SP
    Senior Member erik95's Avatar
    A aparut si in Flanco, acelasi bundle. Consumul este cu 10W mai mic,parca.

6. #46 SP
    Member angloma's Avatar
    Quote Originally Posted by erik95 View Post
    A aparut si in Flanco, acelasi bundle. Consumul este cu 10W mai mic,parca.
    de la 200w la 190w, este singura diferenta intre ps3 slim si superslim,in rest acelasi chip cpu gpu , am postat mai sus diferentele

7. #47 SP
    Member felixanu's Avatar
    Aseara am dat o fuga prin Altex si am vazut ca deja modelul este la vanzare cel de 500gb cu Fifa13. Nush daca se merita cumparat acum plus ca nu sunt un mare fan Fifa. Am zis sa astept sarbatorile poate apare si alt bundle mai eftin. Pretul este totusi destul de mare. Acum ca a aparut pe piata super slimul, Ps3 slim se mai fabrica?

8. #48 SP
    Senior Member darkpaul13's Avatar
    Quote Originally Posted by felixanu View Post
    Aseara am dat o fuga prin Altex si am vazut ca deja modelul este la vanzare cel de 500gb cu Fifa13. Nush daca se merita cumparat acum plus ca nu sunt un mare fan Fifa. Am zis sa astept sarbatorile poate apare si alt bundle mai eftin. Pretul este totusi destul de mare. Acum ca a aparut pe piata super slimul, Ps3 slim se mai fabrica?
    cel mai probabil ps3 slim nu se mai fabrica...se va lichida stocul si atat..

9. #49 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar

no asa mai stam de vorba! (la cum a fost realizat ad-ul ma refer...ca tot nu-mi place modelul).

10. #50 SP
    Senior Member GeOKeR's Avatar
    Imi place cum arata noul slim. Asa speram eu sa arate si primul. Zici ca e mini-phat
    Partea negativa ar fi glisajul acela al unitatii optice care pare a se deschide cam usor la socuri/atingeri. Si e cam aiurea chestia asta... Insa s-ar putea sa fie mai buna o asemenea unitate optica cu glisaj mecanic din punct de vedere al durabilitatii(din cate stiu eu se strica mai greu) fata de sistemul mai complex ce l-a avut ps3-ul pana acum. Fiind un sistem mai simplu ar trebui sa rezulte in costuri mai mici de productie si in mai putine probleme(exemplu: sa NU iti ramana discul blocat in interior - eu am patit-o cand am avut phat; a trebuit sa desfac consola si sa rearanjez niste piese prin blocul optic). Deci dupa parerea mea e bine ce au facut...
    Iar pentru cei care se mira de ce nu au pus plastic lucios acolo in zona respectiv, ma gandesc ca pentru a fi ferita de praf - mai putin praf pentru sitemul de glisare mecanic si pentru lentila blocului optic. Ramane sa vedem daca vor fi probleme in timp.

11. #51 SP
    Senior Member Razzosinni's Avatar

Noul PS3 "Super Slim"

Bine,bine,dar PS4? Sau chiar n-au glumit la faza cu ciclu' de 10 ani?

Sent from my iPhone using Tapatalk

12. #52 SP
    Member felixanu's Avatar
    A cumparat cineva modelul?
    Eu tot astept craciunul poate prind o oferta ceva. Poate nu dispare de tot slimul....

13. #53 SP
    Banned SWTFU's Avatar
    Am cumparat eu un super slim. Partea cea mai misto e ca se incalzesze pe jumatate fata de un slim.

14. #54 SP
    Member felixanu's Avatar
    Azi am dat si eu comanda pe emag pentru varianta de 12gb. La 699 ron eu zic ca merita din plin. Acum sper sa onoreze comanda, e cam aglomerat pe acolo

15. #55 SP
    Senior Member FishyBon3's Avatar
    gata stoc epuizat la PS3-uri la emag....

16. #56 SP
    Senior Member darkpaul13's Avatar
    vedeti pe thread-ul jocuri cu preturi bune..mai au la mediagalaxy slim de 320gb+gt5 la 800 ron

17. #57 SP
    Member felixanu's Avatar
    Oare se mai poate anula comanda la emag? As vrea sa il iau pe cel de la media galaxy e buna tare oferta. Nu mai au pe stoc Chiar nu mi-a dat prin cap sa ma uit si pe Media galaxy. Asta e.

18. #58 SP
    Junior Member crazyboy4yo's Avatar
    am prins si eu unul de la emag. au mai facut faze, de genul sa nu onoreze comanda?

19. #59 SP
    Junior Member eyesburner's Avatar
    as dori sa cumpar un ps3 super slim 500gb ? modelele acestea se pot moda?

mersi anticipat.

pm pls

20. #60 SP
    Senior Member FishyBon3's Avatar

Re: Noul PS3 "Super Slim"

Nu...daca incerci sa le modezi te prinde politia.Serios.

Sent from my GT-S5660 using Tapatalk 2

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 3 of 18 FirstFirst 1 2 3 4 5 13 ... LastLast