Bine ca totul e ok acum, e ciudat ca au asa probleme unele.
Hai ca se comporta excelent. De cateva ore bune invarte la discul cu Dragon Age si nu au fost probleme, nu s-a auzit nimic.
PS3 Super Slim teardown reveals hardware changes, but no real upgrades | TechRepublic
Daca va intereseaza cum arata interiorul la SS.![]()
Detin si eu un ps3 super slim care se incalzeste foarte repede, scoate un aer cald rau de tot. E normal asa ceva?
Ieri am depus reclamaţia la opc, azi mi-au dat consola noua, deci numai cu frica se rezolva, mulţumesc anpc![]()
Tot PS3 Phat e tata lor. Sunt zile cand am libere multe de la servici . Stau mult pe ps3 , nu am nicio problema cu el , de cand il am nici un freeze sau ceva de genu. In afara de faptu ca HDD scoate un zgomot putin deranjant , merge brici.
![]()
http://www.amazon.co.uk/Sony-PlaySta...6578905&sr=8-1
600 de lei fara transport... bunicel pretmaine o comand.
Preturile sunt exprimate in lire sterline , iar la cursul BNR de azi lira e cotata la 5,4066. Deci �148.74 - 804 lei. Mai pune la socoteala si transportul....
Salut .. stiu ca sunt nou dar iti spun ca DETIN un PS3 super slim cu HDD de 12 GB dar l-am desfacut (se poate desface in partea de sus) si soc .. nu are HDDdeci hardul il pui tu cat de mare il vrei ! sa stiti ca sunt foarte multumit de el !! am dat pe el 160 de euro cu tot cu transport (mii l-a adus cineva) este din Italia adus .. si eu nu am nici o problema cu el
![]()
Slim, care mi se pare de 10 ori mai ok decat super slim, si isi merita din plin banii! O sa-l achizitionez in viitorul mai mult sau mai putin apropiat doar ca sa-l am la colectie, dar fara sa deranjez pe nimeni, nu imi inspira foarte multa incredere!
Sent from my iPod touch using Tapatalk
si eu mi-am luat recent un ps3 super slim de 12 gb. daca e adevarat ce zici tu ar fi o mare problema.daca ii pui hhd-ul am impresia ca trebuie reinstalat si softul de la ps.
mai are cineva de aici ps3-ul de 12 gb ? as vrea o recomandare pentru imbunatatirea memoriei. sa-mi pun un hdd extern? ar mai fi si alte posibilitati
---------- Post added 03-01-2013 at 08:26 PM ----------
scuze pentru dublu post. m-am documentat si am aflat ca pe hdd extern nu se pot instala jocurile . am inteles ca trebuie un hard sata de 2.5 cu buffer de 8mb. pe emag de exemplu sunt harduri cu buffer de 32 de mb. stie cineva daca sunt compatibile pentru ps3 ?
multumesc pentru raspuns. am vazut ca majoritatea hdd-urilor noi sunt de 16 mb sau 32 mb. trebuie sa gasesc un hdd de 2.5 cu buffer de 8 mb second hand se pare![]()
Bookmarks