Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 8 of 18 FirstFirst ... 6 7 8 9 10 ... LastLast
Results 141 to 160 of 347

Thread: Noul PS3 "Super Slim"

1. #141 SP
    iry
    Senior Member iry's Avatar
    Bine ca totul e ok acum, e ciudat ca au asa probleme unele.

2. #142 SP
    Member angloma's Avatar
    jmecherilor , ma gandesc ce fata au facut aia cand au aflat ca e defect ps3

3. #143 SP
    Member gabytzu16's Avatar
    Quote Originally Posted by angloma View Post
    jmecherilor , ma gandesc ce fata au facut aia cand au aflat ca e defect ps3
    Nu cred ca a fost singurul client care s-a intors cu consola in magazin , probabil ca au mai avut si alte cazuri.

4. #144 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Hai ca se comporta excelent. De cateva ore bune invarte la discul cu Dragon Age si nu au fost probleme, nu s-a auzit nimic.

5. #145 SP
    Member krOOm's Avatar

6. #146 SP
    Junior Member raio's Avatar
    Detin si eu un ps3 super slim care se incalzeste foarte repede, scoate un aer cald rau de tot. E normal asa ceva?

7. #147 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by raio View Post
    Detin si eu un ps3 super slim care se incalzeste foarte repede, scoate un aer cald rau de tot. E normal asa ceva?
    Pai e foarte bine ca daca-l scoate (aerul cald). Daca-l tinea inauntru atunci era de rau

8. #148 SP
    CG Editor Dant3's Avatar

Re: Noul PS3 "Super Slim"

Ieri am depus reclamaţia la opc, azi mi-au dat consola noua, deci numai cu frica se rezolva, mulţumesc anpc

9. #149 SP
    Member felixanu's Avatar
    Bun ca mai functioneaza si asta. Cum merge consola noua?

10. #150 SP
    CG Editor Dant3's Avatar

Re: Noul PS3 "Super Slim"

Quote Originally Posted by felixanu View Post
    Bun ca mai functioneaza si asta. Cum merge consola noua?
    Deocamdată nu am probat-o, nu imi fac probleme, mai ales acum ca sunt "client" anpc

11. #151 SP
    Senior Member darkpaul13's Avatar
    Quote Originally Posted by DanTe23 View Post
    Deocamdată nu am probat-o, nu imi fac probleme, mai ales acum ca sunt "client" anpc
    mai bine zis ai garantie la anpc

12. #152 SP
    Senior Member Florin85's Avatar
    Tot PS3 Phat e tata lor . Sunt zile cand am libere multe de la servici . Stau mult pe ps3 , nu am nicio problema cu el , de cand il am nici un freeze sau ceva de genu. In afara de faptu ca HDD scoate un zgomot putin deranjant , merge brici.

13. #153 SP
    Junior Member Random's Avatar
    http://www.amazon.co.uk/Sony-PlaySta...6578905&sr=8-1

600 de lei fara transport... bunicel pret maine o comand.

14. #154 SP
    Member gabytzu16's Avatar
    Preturile sunt exprimate in lire sterline , iar la cursul BNR de azi lira e cotata la 5,4066. Deci �148.74 - 804 lei. Mai pune la socoteala si transportul....

15. #155 SP
    Junior Member NeagraAS's Avatar
    Salut .. stiu ca sunt nou dar iti spun ca DETIN un PS3 super slim cu HDD de 12 GB dar l-am desfacut (se poate desface in partea de sus) si soc .. nu are HDD deci hardul il pui tu cat de mare il vrei ! sa stiti ca sunt foarte multumit de el !! am dat pe el 160 de euro cu tot cu transport (mii l-a adus cineva) este din Italia adus .. si eu nu am nici o problema cu el

16. #156 SP
    Senior Member darkpaul13's Avatar
    Quote Originally Posted by gabytzu16 View Post
    Preturile sunt exprimate in lire sterline , iar la cursul BNR de azi lira e cotata la 5,4066. Deci �148.74 - 804 lei. Mai pune la socoteala si transportul....
    tot e mai bine ca la noi...1050 un slim de 12 gb ?cand 1050 era vechiul slim de 160

17. #157 SP
    Member eastbason's Avatar

Noul PS3 "Super Slim"

Slim, care mi se pare de 10 ori mai ok decat super slim, si isi merita din plin banii! O sa-l achizitionez in viitorul mai mult sau mai putin apropiat doar ca sa-l am la colectie, dar fara sa deranjez pe nimeni, nu imi inspira foarte multa incredere!

Sent from my iPod touch using Tapatalk

18. #158 SP
    Member snpz's Avatar
    Quote Originally Posted by NeagraAS View Post
    Salut .. stiu ca sunt nou dar iti spun ca DETIN un PS3 super slim cu HDD de 12 GB dar l-am desfacut (se poate desface in partea de sus) si soc .. nu are HDD deci hardul il pui tu cat de mare il vrei ! sa stiti ca sunt foarte multumit de el !! am dat pe el 160 de euro cu tot cu transport (mii l-a adus cineva) este din Italia adus .. si eu nu am nici o problema cu el
    si eu mi-am luat recent un ps3 super slim de 12 gb. daca e adevarat ce zici tu ar fi o mare problema.daca ii pui hhd-ul am impresia ca trebuie reinstalat si softul de la ps.
    mai are cineva de aici ps3-ul de 12 gb ? as vrea o recomandare pentru imbunatatirea memoriei. sa-mi pun un hdd extern? ar mai fi si alte posibilitati

---------- Post added 03-01-2013 at 08:26 PM ----------

scuze pentru dublu post. m-am documentat si am aflat ca pe hdd extern nu se pot instala jocurile . am inteles ca trebuie un hard sata de 2.5 cu buffer de 8mb. pe emag de exemplu sunt harduri cu buffer de 32 de mb. stie cineva daca sunt compatibile pentru ps3 ?

19. #159 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Nu nu nu

20. #160 SP
    Member snpz's Avatar
    multumesc pentru raspuns. am vazut ca majoritatea hdd-urilor noi sunt de 16 mb sau 32 mb. trebuie sa gasesc un hdd de 2.5 cu buffer de 8 mb second hand se pare

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 8 of 18 FirstFirst ... 6 7 8 9 10 ... LastLast