Ca sa lamuresc pe toata lumea... Am PS3-ul de acum 1 luna (24 august) l-am luat special pt Fifa13, fiindca pe PC imi mergea cam naspa Fifa 12 si cu ocazia asta am zis sa incerc si eu sa vad cum e o consola, intre timp am incercat si alte jocuri (Cele de pe profilul meu de PSN). La Fifa 12 nu am participat la nici-un campionat. Am participat in schimb la PES5, PES6, FIFA08, PES2009,PES2010, FIFA11 si am acumulat putina experienta organizatorica.
Eram deja pe forum cand am vazut campionatul lui Spike, am luat decizia lui ca pe o provocare, am inceput sa organizez acest campionat.
Asadar... va rog de pe acum sa va retrageti sau sa va inscrieti in alta parte daca aveti dubii privind calitatea mea de organizator. Nu o sa incep acuma cu chestii gen ca fac asta pentru voi, ca ma sacrific etc. Va zic doar ca o fac din placere, nu o consider o povara, ba chiar o provocare si sper sa ne intelegem acum si pe viitor.
@Nina Nu te obliga nimeni sa joci in campionatul asta, chiar te rog sa faci tu singur un campionat, ma inscriu si la tine fara probleme (daca este gratuit), numai ca, ar fi bine ca inainte sa afirmi ceva, sa te interesezi mai bine. Pentru binele tau.
Salut,
Am si eu o intrebare de newbie, mi-am luat ieri PS3-ul ala nou cu FIFA 13 bundle, nu merge online pass-ul daca e contul pe RO?
Multumesc.
[QUOTE=Striker09;875871]Salut,
Am si eu o intrebare de newbie, mi-am luat ieri PS3-ul ala nou cu FIFA 13 bundle, nu merge online pass-ul daca e contul pe RO?
Multumesc.[/QU
trebuie sa l activezi de pe un cont de uk, apoi poti juca de pe ce cont vrei
http://www.consolegames.ro/forum/blo...line-pass-306/
Gratie lui gvingi76![]()
Multumesc frumos pt raspuns, dar nu ar interveni anumite probleme daca vreau sa joc si pentru fifa.com/FIWC ? Practic d-aia l-am si cumparat.
PS. FIFA 13 ruleaza in 1280x720 pe PS3?
Citeste tutorialul din blog (multumiri lui AndRewqp)
Se activeaza pe zona corespuzatoare jocuui si merge pentru toti useri de pe consola. Nu vor fi probleme daca joci de pe contul de Ro.
am jucat in ea arena la fifa 12 si nu trebuia dat chalenge si nu exista optiunea de end as draw fiind ranked
meciurile de la games mode(lobby-ul de langa external competion sau ea arena),acolo erau meciurile unranked si avea aceasta optiune
fifa 13 ps3 nu-l am...il am pe xbox dar e cu totul alta poveste
mi se pare ciudata chestia ca sa existe end as draw la ranked pe ea arena
noi nu jucam pe bani,dar cine joaca pe bani si exista un user mai puternic si celalt cu mult noroc reuseste sa faca egal 90min.nu stiu daca e placut ca ala mai slab sa aleaga end as draw si celalalt sa ramana cu buza umflata
La xbox nu exista EA Arena?
Sa inteleg ca nu ai jucat FIFA13, dar consideri ca organizatorul unei competitii de FIFA13 are o problema pentru ca nu a jucat FIFA12?![]()
Ok... revenind la campionatul de Fifa 13 pe PS3, am o noua propunere pe care vreau sa o dezbatem. M-am gandit sa las un decalaj de jumatate de stea la alegerea echipelor, mai putin intre echipele de 4,5 si 5 stele unde diferenta este foarte mare. Adica:
- Gazda 3 - Vizitatorul 2,5/ 3 / 3,5
- Gazda 3,5 - Vizitatorul 3/ 3,5/ 4
- Gazda 4 - Vizitatorul 3,5 / 4 / 4,5
- Gazda 4,5 - Vizitatorul 4 / 4,5
- Gazda 5 - Vizitatorul 5
Astept parerile voastre.
Update 24 de useri: http://cgfifaclub.blogspot.ro/p/componenta.html
Valabil si pentru mai mici
- Gazda 1 - Vizitatorul 0,5/ 1 / 1,5
- Gazda 1,5 - Vizitatorul 1/ 1,5/ 2
- Gazda 2 - Vizitatorul 1,5 / 2 / 2,5
- Gazda 2,5 - Vizitatorul 2/ 2,5/ 3
Io's de acord![]()
La faza asta ,parerea mea e sa ramai la ideea lui Spike (daca e de acord el si daca vrei tu) , pe baza de urne valorice intocmite in functie de punctajul la total (ex. DEF 84 ; MID 81; ATT 82 = 247 total si urna respectiva sa fie cu echipe intre 240 si 250) .
Ideea ta e buna. Aia cu urnele era prea mare bataie de cap, cand trebuia sa ma ridic din canapea ca sa vad pe pc in ce draq de grupa e echipa aia obscura pe care si-a ales-o adversarul deja ma apucau toti nervii.
Am niste probleme cu messengerul si nu pot adauga persoane asa ca va rog sa ma adaugati voi pe mine si sa specificati va rog ca sunteti din campionat ,p_vladdy idul meu
nu cred ca ar incurca pe nimeni daca ar fi : gazda 5 oaspete 1,nu vad nicaieri in regulament chestia asta,dar cred ca se subintelege, ideea e f buna, dar totusi nu inteleg de ce sunt interzise nationalele, mai ales ca vin preliminariile acusi.
macar atunci cand ce i doi adversari cad de acord , sa fie permise
Pentru ca e o competitie de cluburi... daca vreti facem o competitie separat pt nationale.
Iar legat de ce-ai zis tu... in mom in care unu alege o echipa de 5 stele si celalat una de 1 stea, o sa aibe motiv sa comenteze dupa sau sa iasa din joc. Echipele trebuie sa fie echilibrate. Asta este regulamentul. Gazda alege nivelul la care se joaca. Vizitatorul se conformeaza.
Bookmarks