cum vrei, chiar nu-mi pasa. desi eu am fost aproape toata ziua online. si da nu te-am contactat telefonic, dar nici tu nu ai facut-o.
cum vrei, chiar nu-mi pasa. desi eu am fost aproape toata ziua online. si da nu te-am contactat telefonic, dar nici tu nu ai facut-o.
Cand am vrut sa jucam zilele trecute ai zis ca nu ai chef! Iar in ziua cu pricina nu ai intrat la deadline. Nu e relevant faptul ca nu te-am contactat atata timp cat eu stiam ca pot sa fiu online la ora respectiva, cum nu e relevant faptul ca ai fost online toata ziua... daca tu intri de la 3 dimineatza pana la ora 15 dupa amiaza nu are nici-o importanta. Tu trebuia sa ma anunti ca nu poti sa intri si sa ceri amanare.
Wild vad ca nici pana acum nu a dat vreun semn de viata, sa ceara amanare sau ceva, cum ramane pana la urma?
Update: Console Games Fifa Club
Restante - Pana la 09.01.2013 ora 22:00
Liga I - Etapa VI - NIGHTCRAWL3R vs DONLULU
Cupa Optimi
ASTEPTAU vs ROKOCOCO
WILDSPIRIT vs TONYNHO
Sarbatori fericite tuturor !!!
Craciun Fericit tuturor si sa va aduca Mosul tot ce va doriti...impreuna cu sanatate si bucuriirestu stie fiecare ce isi doreste
![]()
cupa optimi
rokococo (bayern) - asteptau (real madrid) 2-4
asteptau (real madrid) rokococo (arsenal) 3-2
Imi pare rau baieti dar nu ma voi mai putea ocupa de campionat. Nu mai am timp si nici tragere de inima sa ma joc FIFA. Voi duce totusi sezonul acesta pana la capat, dar dupa el nu ma voi mai ocupa de campionat. Am de gand sa vand jocurile si consola.
Daca doreste cineva sa fie organizator si sa continue campionatul in locul meu, ii pun la dispozitie site-ul, programul si ii fac si instruire daca este nevoie.
Restante - Pana la 09.01.2013 ora 22:00
Liga I - Etapa VI - NIGHTCRAWL3R vs DONLULU
Cupa Optimi
WILDSPIRIT vs TONYNHO
Etapa X - Marti 08.01.2013 - ora 22:00
Liga I
GALAGAN90 vs ASTEPTAU
DONLULU vs TONYNHO
Liga II
DONBASSIL vs MARIUSHCRM
GVINGI76 vs THESPIDER
IASMIN90 vs WILDSPIRIT
KOSTELINHO vs SILVIUGABRIEL
Eu inca nu am tras netu,am fost plecat si mi au taiat astia netu si astept sa vina...treb sa vin azi sau maine
ok donlulu , cand ai rezolvat ma contactezi si jucam , sunt de acord cu amanarea
---------- Post added 08-01-2013 at 07:28 PM ----------
am vorbit cu wildspirit si nu poate juca , am hotarat de comun acord sa jucam meciul weekendul acesta .
Am luat legatura cu Kostelinho si este de acord sa amanam meciu ptr. sambata deoarece sunt plecat de acasa.
Bookmarks