liga 2 etapa ...
ossaur(santos) gvingi(basel) 2-1
gvingi(philadelphia) ossaur(odense) 3-1
LIGA 2 - Etapa 6
MARIUSHCRM ( Barcelona ) - GVINGI76 ( Zenit ) 2-1
GVINGI76 ( RC Recreativo ) - MARIUSHCRM ( Le Havre AC ) 2-0
Liga II etapa 4
Mariushcrm(Barcelona)-Iasmin90(R.Madrid) 1-2
Iasmin90(R.Madrid)-Mariushcrm(Inter) 2-1
Liga I Etapa 3
Spike (steaua) - asteptau (dinamo) 1-0
asteptau (real m) - spike (real m) 1-0
Evident ca nu mai stiu cu ce echipe "stelare" de-ale lui Spike am jucat in primul meci.
Liga 1 etapa 2
asteptau (real m) - thedeadman14 (chelsea) 1-3
thedeadman14 (chelsea) - asteptau (real m) 1-0
Update Rezultate: Console Games Fifa Club
Etapa I - Sambata 24.11.2012 - ora 22:00
Liga I
MAGHEAR vs ROKOCOCO
NIGHTCRAWL3R vs NINA
ASTEPTAU vs TONYNHO
Liga II
DONBASSIL vs THESPIDER
ERIKUTZU vs WILDSPIRIT
KOSTELINHO vs MICUL_
Din clipa asta, nu voi mai lua in considerare si nu voi trece pe site rezultatele postate necorespunzator(care nu au Liga X - Etapa Y, respectiv Cupa - Grupa Z)
Deranjez cu o intrebare.
Imi cer scuze daca e postat deja undeva (n-am gasit). Cati jucatori merg mai departe in cupa din faza grupelor? 1 ori 2?
Ms de raspuns.
Primii doi din fiecare grupa merg in optimi;
Optimile vor fi de forma:
A1 vs B2
B1 vs A2
C1 vs D2
D1 vs C2
E1 vs F2
F1 vs E2
G1 vs H2
H1 vs G2
Liga 2 Etapa 1
micul_ (B Dormund) - Kostelinho (Napoli) 1-3
Kostelinho (Chunan D) - micul_ (Sedan) 2-1
Pentru cei din liga a doua cu care inca nu am jucat, sunt disponibil pentru a ne juca etapele. Ma puteti contacta direct pe psn sau ym sau e-mailuri.
Astept provocari![]()
Cupa
Grupa G
HoriaHG (Spurs) –Kostelinho(Dortmund) 1-0
Kostelinho (Chuhang Dragons) - HoriaHG (Aalen)0-0
LIGA 2 - Etapa 9
ARYUSS ( Real Madrid ) - GVINGI76 ( FC Porto ) 5-5
GVINGI76 ( Kuban Krasnodar ) - ARYUSS ( AEK Athens ) 1-1
Salutari. Am jucat astazi un meci cu gvingi76, prin minutul 86 cred era 5-5, abia egalasem. I s-a accidentat un jucator, el a pus pauza si a iesit. Apoi el mi-a explicat ca nu stie cum de a iesit, ca primea invitatii de joc de la un prieten si a iesit din greseala. Jocul s-a reluat din minutul in care s-a intrerupt scorul a ramas la fel, dar as dori sa stiu daca in astfel de situatii, cele in care un jucator iese, intentionat sau nu, scorul ramane la fel. In regulament scrie ca "In cazul in care un meci se intrerupe in minutul X la scorul A-B, se va incepe un nou meci, jucatorii vor astepta pana in minutul X si isi vor da autogoluri pentru a ajunge la acelasi scor A-B,daca este cazul. In cazul in care un user are un jucator sau mai multi eliminati cand pica conexiunea, acesta isi va da cate un autogol pentru fiecare jucator eliminat.", dar nu se specifica nimic in cazul in care un jucator iese. Astept pareri si voi accepta decizia asa cum este ea.
Multumesc anticipat.
Da. Am pus pauza sa schimb jucatorul. Primisem deja 5 inviteuri de meci in jumate de minut de la un amic. Cand schimbam jucatorul am mai primit un invite de la acelasi om. Am intrat repede in meniul consolei sa-i raspund si sa-i zic ca nu pot juca. In graba in loc sa dau reply am dat accept.
Imi pare rau ca i-au mai pierdut si lui Aryuss timpul degeaba cu jucarea meciului din min 88 (am facut conform regulamentului). Pentru ca nici nu am apucat sa avem 2 faze. Asteptand sa se faca minutul 88 nu avut arbitrul de ce sa prlungeasca jocul si a fluierat fix cand s-a facut min 90.
Scuze inca odata pentru cele intamplate.
---------- Post added 24-11-2012 at 05:15 PM ----------
Mare rugaminte pentru cei care joaca FIFA. Uitati-va in online friendlies inainte de a da un invite sa vedeti ce face omul ala... Si hai un invite se mai intelege, dar 6?
E posibil ca cei de aici totusi sa cunoasca acest lucru.
---------- Post added 24-11-2012 at 05:17 PM ----------
PS: Nu am nici o problema cu pierderea meciului cu 5-6 daca se considera ca jucatorul accidentat trebuia contabilizat cu 1 gol la reluare.
Bookmarks