Dar de ce nu pui altfel problema daca in primu meci te bat ca am eu o zi mai buna si returu tine jocu cu tinefaceti cum vreti..
Dar de ce nu pui altfel problema daca in primu meci te bat ca am eu o zi mai buna si returu tine jocu cu tinefaceti cum vreti..
Mama frate, tot nu inteleg ce te deranjeaza in halul asta. Cand am jucat noi in cupa, in primul meci te-am batut eu. Dup-aia tu, la aceeasi diferenta de goluri, si te-ai si calificat mai departe. Deci tu ai fost avantajat de sistemul asta. Plus ca toata lumea ti-a dat o groaza de argumente, dar tot o tii pe-a ta fara sa dai vreo solutie clara la problemele care au fost punctate.
Initial am vrut finala un singur meci, daca-ti aduci aminte.... voi ati ales tur-retur! Inteleg ca te oftici ca ai pierdut titlul de campion pe un tur-retur, dar asta este din cauza ca thedeadman14 a fost mai bun ca tine. Daca pierdeai intr-un singur meci, puteai spune ca ai avut ghinion. Pot sa cer cate argumente vreau "mah" ca sa schimb o regula care mie mi se pare buna.
---------- Post added 21-11-2012 at 08:26 PM ----------
Inscrierile s-au terminat! Avem 24 de concurenti in sezonul II. 12 in Liga I, 12 in Liga II.
M-a sunat wildspirit si mi-a spus ca nu poate juca meciurile din baraj fiindca trebuie sa plece din Bucuresti, asa ca, in urma barajului Tonynho promoveaza in liga I.
Imi cer scuze baieti, dar trebuie sa fiu undeva in seara asta si nu pot face tintarul campionatului... promit ca pana maine la ora 12:00 o sa fie gata.
Componenta liga I: DONLULU, MAGHEAR, GALAGAN90, HORIAHG, NINA, TONYNHO, THEDEADMAN14, SPIKE, ASTEPTAU, ROKOCOCO, NIGHTCRAWLER, SERYAPH
Componenta liga II: GVINGI76, IASMIN90, OSSAUR, ERIKUTZU, WILDSPIRIT, KOSTELINHO, DONBASSIL, SILVIUGABRIEL, MICUL_, ARYUSS, THESPIDER, MARIUSHCRM
Mult succes tuturor participantilor din sezonul II
---------- Post added 21-11-2012 at 08:34 PM ----------
Puteti sa incepeti sa jucati chiar daca nu v-am programat inca.
Sent from my ST18i using Tapatalk 2
pai am pierdut intrun singur meciin fine laso asa cum este eu pur si simplu am zis ca este mai frumos...cum vreti voi asa faceti
DonLuLu (M City) - Spike (Barcelona) 3-2
Spike (***) - DonLuLu (***) 2-1
am jucat in retur cu niste echipe de o stea jumate. Chair nu mai stiu cum se numeau. A mea era din Norvegia. Nod parca.
Daca s-ar da voie cu echipe custom, spike nu si-ar face una de 5 stele cu 99 la atribute, ci una de juma de stea maxim, sa ne chinuie pe toti.
Poi sunt echipe de juma de stea in npower league 2 si daca vrea poate sa joace cu ele
---------- Post added 22-11-2012 at 01:03 PM ----------
Tintarul campionatului este facut: Console Games Fifa Club
V-am trimis pe mail si datele de contact ale jucatorilor.
Mai trebuie sa fac si cupa si e totul gata.
---------- Post added 22-11-2012 at 02:08 PM ----------
Gata si cupa: Console Games Fifa Club: Cupa
Mult succes![]()
Liga A1, Etapa 1
donlulu ( ATL madrid ) - thedeadman14 ( Arsenal ) 1-3
thedeadman14 ( Spurs ) - donlulu ( Atl Madrid ) 2-3
Sa te mai aud ca te plangi de bulan.
Liga a II etapa 7
DonBassil(BVB)-Iasmin90(Arsenal) 1-2
Iasmin90(R.Madrid)-Donbassil(FC Barcelona) 1-0
Liga II etapa 11
SilviuGabriel(Spurs)-Iasmin90(A.Madrid) 1-4