Gazda sa aleaga cu cate stele sa joace iar oaspetele sa joace cu aceleasi stele.gresesti aici ca toti vor juca cu real ai barce
Gazda sa aleaga cu cate stele sa joace iar oaspetele sa joace cu aceleasi stele.gresesti aici ca toti vor juca cu real ai barce
Nici Barca si Real, dar nici echipe de liga 2a necunoscute,nici nus cate stele au.As zice sa jucam minim cu echipe de Europa League cunoscute de toti!sa stim jucatorii.Echipe de 4 stele ,4 stele jumate.
Jumatate din meciurile pe care le jucati in sezon sunt la voi acasa, adica voi decidetzi daca veti juca cu/impotriva Barcei/Realului, iar nu toti ceilalti vor alege Barca/Real la ei acasa + ca nu cred ca va intereseaza cum joaca ceilalti in campionat. Ganditi-va la faza asta ca la avantajul/desavantajul stadionului(suporterilor) la un meci din lumea reala, la tine acasa ai avantajul tribunelor (in cazul nostru, tu decizi echipele), iar in deplasare adversarul are avantajul.
In fine, primul sezon il jucam asa, eventual daca se face abuz de Barcelona, o voi bana din sezonul II(Cum a facut Spike).
Ai dreptate Spike, la regula cu jumatate de stea se poate face abuz de catre cine joaca in deplasare. O sa o modific astfel incat sa nu mearga alegerea superioara ci inferioara cu jumatate de stea. Adica daca gazda joaca cu o echipa de 4 stele, vizitatorul poate juca cu o echipa de 3.5 sau 4 stele, dar nu de 4,5.
@Vladdy22 cred ca vor fi foarte putini cei care vor juca cu echipe sub 3 stele, nici nu-i vei sesiza.
Vreau sa joc si eu cu cineva pe VirginGaming sa aflu cum functioneaza si sa ma familiarizez mai bine cu el.
VirginGaming E-mail : [email protected]
PSN ID : AckerzMe
Astept !
Dupa ora 20:00 te pot ajuta eu...
Deci , ca sa clarific un lucru pentru mine . Daca dau challenge direct de pe profilul adversarului , nu primeste invitatia , la fel nici eu de la el , am jucat un meci cu Erik , insa invitatia a fost trimisa din Lobby (meciul este tot ranked , deci este acelasi lucru) . Mie doar de la lobby imi merge sa joc ...
Am jucat si cu andy , la fel , invitatia functioneaza doar din lobby ,este tot ranked , tot ea sports arena , e exact acelasi lucru , se pare ca asa o sa jucam , multumesc baieti pentru proba !
Am sesizat si eu lucrul asta, deaia am si specificat in regulament ca daca nu merge sa dai challenge de pe profil, incercati pe lobby. Dar observ ca nimanui nu-i merge sa dea challenge de pe profil. Banuiesc ca este un bug ce va fi rezolvat.
Nu e mare problema , decat sa se descurce toti sa ajunga la lobby , mie imi convine , macar sa mearga ! Meciurile au fost foarte ok , fara lag , fara nimic .
Nu sunt de acord cu diferenta de o jumatate de stea intre adversari. Corect ar fi de acelasi numar de stele!
Pai de ce? Explica... Daca tu joci cu 4 stele si adversarul tau joaca cu 3,5... ti se pare incorect fata de tine sau fata de el? Este alegerea lui daca vrea o echipa putin mai slaba.
3.3) Fiecare joaca cu ce echipa doreste, atata timp cat echipa vizitatorului este de aceiasi valoare(numar de stele) cu echipa gazda.
3.4) Se accepta o abatere inferioara de jumatate de stea.(Exemplu: Daca gazda isi alege o echipa de 3 stele, vizitatorul poate sa aleaga o echipa de 2,5 sau 3 stele)
Nu, eu pot sa joc cu PSG sau Atletico Madrid care au 4 stele jumatate, si adversarul sa-si aleaga Barca!
Sorry, my bad... Am citit pe fuga 3.3 si 3.4!
Salut , am si eu o parere ,deci o sa se rupa norma cu bayern barca real m city si PSG , daca jucatorii nu vor sa fie o competitie cat mai acerba ...ce competitie mai e de fapt? ideea cu urnele si cu limitare a folosiri unei echipe de N ori mi se pare f buna , daca eu joc cu barca sau real si restul de... ce stiu eu!?.. 80% fac acelasi lucru, ce competitie crezi ca mai e asta? Eu as vrea de ex sa faci 1 campionat cu echipe din GERMANIA: Bundesliga sau SPANIA: Primera Division si fiecare sa isi aleaga o echipa diferita de a celorlalti de extre sa fie 1 sg user care foloseste echipa bayern , sau extragi din toate campionatele cele mai bune 3 sau 4 echipe si in functie de cati jucatori se vor strange faci 1 campionat clar , omu si echipa , mi se pare absurd sa joc cu chelsea contra lu chelsea nu crezi? ideea cu diferenta de jumatate de stea nu e rea dar tot restrans va ramane numarul de echipe folosite...hai sa facem ceva mai complex parerea mea ....."Daca stii si vrei sa joci fifa joci cu orice echipa" .
Asta a fost ideea mea initiala, dar multi au sarit ca fiecare sa joace cu ce echipa vrea, asa ca o sa ramana asa momentan.
Iar alegerea echipelor sa se faca prin extragere la sorti cumva , asa ar fi ce-a mai naturala competitie !
ok, eu joc cu bayern tu joci cu furth. daca stii fifa ma bati.
Cu asta cu tragerea la sorti nu sunt de acord, ce rost mai are sa joc daca imi pica o echipa care nu-mi place.... multi vor renunta. Eu vroiam sa fac o competitie in care fiecare joaca cu ce echipa merita pe baza performantelor din sezonul precedent, adica cu cat ajungi mai sus in clasament, cu atat ai dreptul sa-ti alegi ce echipa vrei, cu cat ai terminat mai jos, sau esti nou venit, iti alegi din echipele ramase nealese.
In fine discutia asta nu mai are rost acum.
Cine va dori sa joace cu ce echipa vrea , o va face pe season sau ce mai stiu eu , dar un campionat in care sa se joace 5 din 20 cu real de ex e ceva ce fac in ziua de azi invatatoarele la gradinita " cer parintilor o lista cu jucarii, acuarele si toate cele de la aceasi firma pt ca copii sa nu se certe intre ei , iar ce-i ce vor sa joace cu ce echipa vor ei , sa-si organizeze sau sa caute competitii pentru copii .