-
finala cupa
Spike (Arsenal) - Asteptau (Milan) 3-0
Asteptau (R Madrid) - Spike (R Madrid) 1-0
-
Buna ziua, doresc sa ma inscriu si eu in campionatul de Fifa 13 Playstation 3, cum trebuie sa procedez? multumesc!
-
Momentan este in standby campionatul pana se stabilizeaza situatia forumului. Urmareste acest thread, iar cand se vor decide noii organizatori, se va da drumul din nou la inscrieri si la campionat.
---------- Post added 20-01-2013 at 07:50 PM ----------
Felicitari Spike pt castigarea cupei. Aici se incheie rolul meu in acest campionat. Stau la dispozitia viitorilor organizatori pentru preluarea site-ului. Mult succes in continuare. Sper sa nu se incheie aici campionatul de pe acest forum.
-
am vorbit cu donbassil. eu sunt dispus sa merg mai departe cu organizarea moka impreuna cu inca 3 ajutoare, dar numai dupa data de 17 feb cand imi termin sesiunea de la master. donbassil si gvingi deja s-au oferit. se mai baga cineva? mentionez ca toti 4 vom avea de munca in mod egal la organizare, iar decizilile privind regulamentul si diversele probleme care pot aparea vor fi aprobate prin vot in consiliu ;)
-
-
Mesajul de mai sus are doar 3 randuri daca il citeai . Scrie clar acolo ,dupa 17 feb.
-
Conform post-ului de mai sus, continuam dupa 17 Feb
-
Donbassil, Gvingi si cu mine am hotarat sa ducem mai departe campionatul. Asa cum am mai zis ne mai trebuie ajutor de la inca o persoana, care preferabil ar fi sa fie din Bucuresti. Munca si deciziile vor fi impartite proportional. Astept binevoitorul sa posteze aici pe forum sau sa ma caute la telefon. Vineri seara, ne vom intalni la o bere toti 4 ca sa discutam bazele viitorului proiect. ;)
-
Eu va ajut cu cea mai mare placere, dar din pacate nu sunt in tara momentan. Daca nu-i un impediment pentru voi, la forum si net am access :)
-
ma bag si eu daca pot sa va ajut cu ceva spike imi spuneti....
-
Inscrierile pentru sezonul 3 sunt deschise din cest moment si pana joi 14.2.13 la ora 18:00-19:00. ca sa va inscrieti trebuie sa fiti de acord cu regulamentul de pe site Console Games Fifa Club: Regulament si sa actionati in concordanta cu ce scrie acolo.
Va reamintesc ca vom continua campionatul intr-o noua formula organizatorica cu 3 admini (Donbassil, Gvingi si Spike) toti cu celeasi drepturi adminsitrative. Le multumim pentru intentia de ajuta lui DonLuLu si Maruish dar de comun acord am decis sa pastram forma organizatorica in 3 considerand ca este formula optima pentru luarea deciziilor si munca pe care trebuie sa o depunem.
Lista jucatorilor neseriosi se va reseta. Marea majoritate a celor care ati participat pana acum o veti putea face si in noul sezon fara sa achitati garantia. Cei care ati mai calcat stramb va trebui sa depuneti garantia, dar aceasta vi se va rambursa daca veti respeca regulamentul la sfarsitul sezonului.
Nu raspund nici pe forum nici pe mess celor carora le e lene sa citeasca regulamentul Console Games Fifa Club: Regulament si imi pun intrebari a caror raspuns se gasesc in acesta.
-
Thread closed.
Pe viitor se va posta pe threadul initial: ConsoleGames FIFA Championship for PlayStation 3