:donkeykong: :gun: :applause:
:donkeykong: :gun: :applause:
Foarte folositor postul tau, kostelinho. Confirm participarea.
Cred ca tu nu ai inteles cum sta treaba cu deadline-urile...
Meciul trebuie jucat pana la ora 22:00(Deadline), eu intru la ora 22:00 sa vad cine este pe PSN. Daca sunteti amandoi, se joaca meciul. Daca este doar unul din voi, respectivul castiga la masa verde. Daca nu este nici-unul pierdeti amandoi.
In cazul in care nu poti sa fii online la ora respectiva(22:00) iti anunti adversarul prin telefon, messenger , psn, adica o comunicare directa, iar meciul se amana.
Nu se iau in considerare ultimatum-uri de genul cum ai facut tu. Uite un alt exemplu asemanator cu al tau: "Maine intru 10 minute la ora 6 dimineatza, daca nu esti nu accept amanare!!"" Difera doar timpii.... acuma sper ca ai inteles. Astept sa iei legatura cu maghear si sa-mi comunicati daca jucati meciul in seara asta, sau va aman in alta zi pana spre sf saptamanii.
las ca si altii au incalcat regulamentul sau au fost la limita si nu au primit report. nightcrawl3r macar a spus ceva 200% constructiv si adevarat chiar daca exprimat usor vulgar, dar pana la urma nu suntem fetite. lasa-i tu pe toti sa-si bage 100 de amanari ca e greu sa dea un telefon si sa se inteleaga direct cu adversarul, ei sunt vip-uri si nu pot suna, ei doar pot fi contactati. ar trebui bagata o regula gen: pe campionat ai voie maxim x amanari (cerute de tine, nu se contabilizeaza cele cerute de adversari), dupa care indiferent de motiv (si cand spun asta poti sa ai si mainile rupte ca nu mai conteaza) daca nu esti la deadline pierzi cu 0-3 si asa nu si-ar mai amana toti meciurile pentru oricerahat de(o vai, oare o sa iau report pentru exprimarea asta deosebit de vulgara?!) motiv patetic.
Regulile sunt reguli, faptul ca esti frustrat si simti nevoia sa-ti exprimi limbajul de balta nu este o scuza in fata celorlalti, care sunt de diferite varste, principii si asa mai departe, poti sa o faci la tine in fata casei, cu vecinii la o bere, cu cainele, oriunde dar nu pe forum. Incalci regulamentul, asta e, nu inteleg de ce e asa mare mirarea... daca ai ceva impotriva discuta cu administratorii. Nu va opreste nimeni sa semnalati o incalcare a regulamentului printr-un report, faptul ca nu o faci arata ca esti ignorant.
Intr-un final s-au jucat toate meciurile si chiar terminam campionatul inainte de termen cu tot cu toate amanarile.
Eu vreau ca meciurile sa se joace, nu sa arunc cu victorii la masa verde in stanga si in dreapta, scopul campionatului este sa joci FIFA.
Daca zici ceva constructiv pe forum poti fi vulgar... Este undeva derogarea asta? Threadul asta este accesibil tuturor celor care intra pe forum. Astfel intra participanti noi in campionat. Poate la momentul actual nu sunt fetite in campionat (dar sunt copii), asta nu inseamna ca nu pot citi threadul.
Era 400% constructiv si adevarat daca o zicea civilizat. Din experienta ai observat ca, si atunci cand era trecut in regulament ca metoda de contact oficiala este telefonul, se mai intalneau neconcordante de orar comunicate in ultimul moment.
Pana la urma tine de bunul simt al fiecaruia. Intotdeauna cei rau intentionati sau neatenti vor gasi chestii pe care nu le-ai trecut in regulament si vor inventa alte reguli care sa-i ajute. (ex: eu nu am vazut unde scrie ca cel care este trecut primul pe site la meciuri are obligatia sa-l contacteze pe celalalt, cum spunea cineva cateva pagini mai devreme)
Am coborat taxa de inscriere pentru userii noi (garantia de retragere) la 10 Ron (2 euro).
Banii se restituie la sfarsitul sezonului, fara a mai fi ceruti la inscrierea in urmatorul sezon.
n-are nici o logica ce spui
eu nu intru 10 min pe psn
in 3 ore sunt 180 min,nu 10 minute.e o fereastra mai mult decat acceptabila si mai e si seara la ore rezonabile aproape de termen
plus de asta,eu mi-am anuntat practic cand pot juca azi
nu vad nici cel mai mic efort din partea lui
uite ca idee Chifteluta mi-a zis ca un motiv major pentru care nu va mai juca in sezonul viitor e ca toti asteapta sa fie contactati. deci din start ai pierdut un om pe baza acestui fapt. meciurile pierdute la masa verde pe motiv de neprezentare daca ai fi mai strict cu amanarile, ar fi doar timp de un sezon in care s-ar mai cerne toate suferintele. Daca tu vrei sa faci campionatul la numar si pentru asta esti dispus sa inghiti tot felul de mizerii din partea altora e problema ta. mie unul nu imi convine sa imi dau programul peste cap si sa imi joc meciurile la timp (nu am cerut nici o amanare in acest sezon), iar unul mai "baietzash" sa isi amane meciurile la fiecare 2 etape ca de el mai mai "jmker frate" si programul lui e mai important decat al altora. dar daca asta e politica pe care vrei sa o aplici, nu e nici o problema, da zi-ne si la restul ca sa actionam in concordanta. eu cred ca un numar de 2 amanari de jucator pe sezon ar fi suficient ca sa previi situatiile in care din motive obiective nu iti poti juca meciurile.
Poate nu poate sa intre pe forum... o fi si el la munca, la facultate. Nu toti au posibilitatea sa verifice forumul non-stop. Ideea e ca daca intra la ora 22 si tu nu mai esti, va aman meciul, sa nu crezi ca o sa castigi la masa verde asa, si nici el.
---------- Post added 13-11-2012 at 03:56 PM ----------
Venom si-a jucat cele mai putine meciuri. A avut doua meciuri pierdute la masa verde. Nu si-a jucat nici-un meci in avans decat daca au tras altii de el. Pe el il dai tu exemplu? Inteleg ca este prietenul tau, dar frate scuza-ma dar ce interes si-a dat el sa-si caute adversarii? Sa-mi arate si mie.
Si ca idee... in campionatul asta prefer sa fie putini si seriosi decat vice-versa.
pai asta zic si eu, mai bine mai putini si de calitate decat multi si figuranti. dar pentru asta baga frate o regula cu amanarile, de ce tot o dai la intors. chiar ti se pare corect ca unii sa ceara la nesfarsit amanari iar altii sa se chinuie sa joace meciurile la timp?
Ca o curiozitate, poate sa faca careva care este mai liber ,o situatie a meciurilor amanate? Sa vedem clar ....
Parerea mea este ca nu au fost exagerari, dar s-ar putea sa ma insel.
Aspeptau : postul meu s-a dorit foarte sugestiv si subtil in acelasi timp ...Cine a citit bine , stie la ce m-am referit.
Pe mine unul, chiar m-a amuzat... altii cred ca au fost disperati.
Chifteluta: Eu zic sa mai reflectezi un pic..este doar un joc.Am incredere in maturitatea ta , si sper sa ne intalnim in sezonul urmator
daca intra la ora 22 si eu nu voi fi,poti sa-i dai victoriile,nu vreau amanare ca e practic ultimul meci
meciul dintre campionii ligilor se poate juca si in timpul sezonului 2
majoritatea asteapta sezonul 2,asa ca sa nu-i mai retinem
oricum nu ma afecteaza cu nimic,tot pozitia 6 voi fi,dar pe el ar trebui sa-l intereseze ca nu ma bat eu la titlu
trebuie sa intru pe psn,nu de alta dar am adn de ardelean
Problema nu a fost amanarea meciurilor, pentru ca, dupa cum vezi, am terminat bine sezonul, problema a fost lipsa comunicarii. Cred ca este suficient regulamentul actual cu privire la amanari. O sa impun din sez doi ca metoda de contact telefonul. De ce trebuie sa ne aprindem in halul asta si nu putem discuta civilizat?
Sent from my ST18i using Tapatalk 2
nu s-a aprins nimeni si nu vad urme de sange pe aici :) . Lipsa de comunicare s-a produs pe fondul unei relaxari (lasa-ma ca sa te las :) ) datorita faptului ca poti sa iti amani meciurile de cate ori vrei. Ia pune tu o limita de meciuri amanate si sa vezi cum o sa puna lumea mana pe telefon ca sa isi programeze meciurile stiind ca daca nu o fac poate intervine ceva in programul lor personal si ori o sa isi piarda dreptul la unul din cele x jocuri pe care le pot amana de-alungul sezonului ori pierd meciul la masa verde. sunt sigur ca la inceput o sa mearga tot pe variante gen mess si psn, dar pe masura ce deadline-ul se va arpopia si vor observa ca aceste metode nu sunt foarte eficiente, vor apela la telefon.
liga a1
ultima etapa
maghear (real) - nina (city) 2-2
nina (real) - maghear (man u) 1-2
felicitari finalistilor thdeadman si donlulu
donlulu maine virezi banii in cont ca ti-am adus titlul
cat pe ce sa termine maghear pe locul 3 daca nu dadea gol in minutul 89 cand a castigat
de fapt nici 2 egaluri nu ajutau,erai peste galagan la golaveraj dar si in meciuri directe
in fine,ai pierdut titlul nana nana
si evident tu ai dominat amandoua meciurile :))
Este mai mult un rebo, pe care l-am inventat intr-un anumit context si mai mult ca o gluma.
Solutia nu o pot dezvalui, pentru ca cineva sigur se va simti lezat.
Eu zic sa ramana asa, in coada de peste....
Totusi, dau o bere celui care-mi spune pe privat care este semnificatia :)