Dar de ce nu pui altfel problema daca in primu meci te bat ca am eu o zi mai buna si returu tine jocu cu tine :)faceti cum vreti..
Dar de ce nu pui altfel problema daca in primu meci te bat ca am eu o zi mai buna si returu tine jocu cu tine :)faceti cum vreti..
Mama frate, tot nu inteleg ce te deranjeaza in halul asta. Cand am jucat noi in cupa, in primul meci te-am batut eu. Dup-aia tu, la aceeasi diferenta de goluri, si te-ai si calificat mai departe. Deci tu ai fost avantajat de sistemul asta. Plus ca toata lumea ti-a dat o groaza de argumente, dar tot o tii pe-a ta fara sa dai vreo solutie clara la problemele care au fost punctate.
Initial am vrut finala un singur meci, daca-ti aduci aminte.... voi ati ales tur-retur! Inteleg ca te oftici ca ai pierdut titlul de campion pe un tur-retur, dar asta este din cauza ca thedeadman14 a fost mai bun ca tine. Daca pierdeai intr-un singur meci, puteai spune ca ai avut ghinion. Pot sa cer cate argumente vreau "mah" ca sa schimb o regula care mie mi se pare buna. ;)
---------- Post added 21-11-2012 at 08:26 PM ----------
Inscrierile s-au terminat! Avem 24 de concurenti in sezonul II. 12 in Liga I, 12 in Liga II.
M-a sunat wildspirit si mi-a spus ca nu poate juca meciurile din baraj fiindca trebuie sa plece din Bucuresti, asa ca, in urma barajului Tonynho promoveaza in liga I. =D>
Imi cer scuze baieti, dar trebuie sa fiu undeva in seara asta si nu pot face tintarul campionatului... promit ca pana maine la ora 12:00 o sa fie gata.
Componenta liga I: DONLULU, MAGHEAR, GALAGAN90, HORIAHG, NINA, TONYNHO, THEDEADMAN14, SPIKE, ASTEPTAU, ROKOCOCO, NIGHTCRAWLER, SERYAPH
Componenta liga II: GVINGI76, IASMIN90, OSSAUR, ERIKUTZU, WILDSPIRIT, KOSTELINHO, DONBASSIL, SILVIUGABRIEL, MICUL_, ARYUSS, THESPIDER, MARIUSHCRM
Mult succes tuturor participantilor din sezonul II :D
---------- Post added 21-11-2012 at 08:34 PM ----------
Puteti sa incepeti sa jucati chiar daca nu v-am programat inca.
Sent from my ST18i using Tapatalk 2
cine vrea sa joace pentru campionat ma gaseste pe psna cum: bianco_rossi
Sa ne dai datele de contat...Sunt cativa participanti noi...;)
Maine
Sent from my ST18i using Tapatalk 2
cine vrea sa jucam etapa liga 1 sunt online
pai am pierdut intrun singur meci :D in fine laso asa cum este eu pur si simplu am zis ca este mai frumos...cum vreti voi asa faceti
DonLuLu (M City) - Spike (Barcelona) 3-2
Spike (***) - DonLuLu (***) 2-1
am jucat in retur cu niste echipe de o stea jumate. Chair nu mai stiu cum se numeau. A mea era din Norvegia. Nod parca.
:)) Daca s-ar da voie cu echipe custom, spike nu si-ar face una de 5 stele cu 99 la atribute, ci una de juma de stea maxim, sa ne chinuie pe toti.
Poi sunt echipe de juma de stea in npower league 2 si daca vrea poate sa joace cu ele :))
---------- Post added 22-11-2012 at 01:03 PM ----------
Tintarul campionatului este facut: Console Games Fifa Club
V-am trimis pe mail si datele de contact ale jucatorilor.
Mai trebuie sa fac si cupa si e totul gata.
---------- Post added 22-11-2012 at 02:08 PM ----------
Gata si cupa: Console Games Fifa Club: Cupa
Mult succes :)
Hai donlulu sa jucam azi etapa. Ma anunti cand poti.
Sau oricine vrea sa joace azi...
Si eu sunt disponibil :)
Liga A1, Etapa 1
donlulu ( ATL madrid ) - thedeadman14 ( Arsenal ) 1-3
thedeadman14 ( Spurs ) - donlulu ( Atl Madrid ) 2-3
Sa te mai aud ca te plangi de bulan.
:)))) dar in primu meci nu mai zici nik :))))
Adevarul ca nici acolo nu am avut ocazii.. asa e cum zici tu.
Liga a II etapa 7
DonBassil(BVB)-Iasmin90(Arsenal) 1-2
Iasmin90(R.Madrid)-Donbassil(FC Barcelona) 1-0
Liga II etapa 11
SilviuGabriel(Spurs)-Iasmin90(A.Madrid) 1-4
Iasmin90(A.Madrid)-SilviuGabriel(FCBarcelona) 6-1
---------- Post added 22-11-2012 at 07:56 PM ----------
Liga II etapa 1
ossaur77(Santos)-Iasmin90(Ajax) 0-5
Iasmin90(R.madrid)-ossaur77(FCBarcelona) 7-2
---------- Post added 22-11-2012 at 08:38 PM ----------
Cupa Grupa 1