Trece si tu PSN ID-ul in setarile tale, ca sa apara in descrierea userului. (patratelul al 4-lea de sub avatar) ;)
Data limita inscrieri: Vineri 5 Octombrie Ora 20:00
Data inceperii campionatului: Vineri 5 Octombrie Ora 23:59
18 Inscrisi pana acum: Console Games Fifa Club: Componenta
wildspirit, te rog sa comfirmi daca ai jocul sau daca urmeaza sa-l achizitionezi.
Dupa ce se termina inscrierile, Vineri noapte voi trage la sorti pe random.org(filmat) componenta ligilor si componenta grupelor din cupa.
Seryaph de ce nu faci tu o singura liga 18-20 cat om fi si faci cu retrogradare adik ultimii 2-3.... sa retrogradeze de tot si sa inscrii alti pt urmatoru sezon si iar cei care au retrogradat au dreput sa se inscrie sezonu viitor ca doar nu dureaza mult un sezon,o parere parca ar fi mai interesant ca sa nu iesi din competitie.acuma cum zic si ceilalti
la 20 de persoane ar veni 19 meciuri tur-retur, o medie de 2 meciuri pe saptamana( in liga) ar insemna ca un sezon sa tina undeva la 2 luni jumate aprox, + ca vor mai veni si altii sa se inscrie si vom fi si mai multi. Sistemul cu o singura liga nu mi se pare eficient in cazul asta.
+ ca nu mi se pare corect sa las pe cineva pe bara pentru ca nu joaca bine....
am jocul din 26..
Mai sunt locuri in campionat ?
Jocurile se disputa "la comun acord" sau orare stabilite dinainte?
Merci!
@thedeadman14 stiu ca ai jocul, am vazut pe psn.
@Erikutzu da si oarecum da, citeste te rog regulamentul Console Games Fifa Club: Regulament
si in cazul in care vrei sa te inscrii Console Games Fifa Club: Inscrieri CGFifaClub Sezonul I
Erikutzu... tinand cont ca esti din Italia, trebuie sa facem cateva meciuri sa vedem cum stai cu netul. Eu sunt ocupat pana maine. Rog cativa dintre cei inscrisi sa faca niste amicale cu Erikutzu si sa-mi spuna cum le merge, nu vreau sa-ti refuz participarea dar daca se plang jucatorii de lag nu are rost sa ne chinuim sa jucam. Macar sa fie jucabil meciul. Daca nu se ofera voluntari, adauga din lista cu cei inscrisi pe psn si joaca cu ei. Ai pana vineri sa demonstrezi ca ai un net cat de cat ok.
Internetul este cat de cat ok...iti dai seama caci nu ma mai inscriam daca nu puteam juca...ii gen Romtelecom la noi prin modem...dar cel mai bun de aici din Italia...singur nu joc Fifa...numai on line...e ok.....o sa fac cateva meciuri de "proba" sa zic asa!
Am o intrebare,se vor juca pe Normal sau Fast meciurile?
@Erikutzu: Joaca cu cel putin 4 useri, o sa am nevoie de confirmarea lor, da-mi add pe PSN SERY28, unul dintre ei o sa fiu eu daca nu reusesti sa joci cu altii.
@vladdy22 Si-asa mi se pare destul de rapid jocul. Vom juca pe normal.
Cum se vor juca meciurile? De la Online Friendlies?
La EA Sports Arena trebuie sa programez meciul intai pe Win Money Playing Video Games on Virgin Gaming si apoi sa joc pe PS3.... sau doar la mine e asa:D
Si nu am incercat sa vad daca se poate si fara miza...
---------- Post added 30-09-2012 at 09:22 PM ----------
Update:
:DQuote:
Cash play is not supported in your region.
Se pare ca modul ranked la fifa 13 cere inscrierea pe un site thirdparty, respectiv Virgin Gaming. Va trebui sa va faceti cont aici, prin accesarea din joc a EA Sports Arena, va trimite un invite pe mail, prin care va faceti cont pe virgingames.
O sa trebuiasca sa folosim metoda asta fiindca pe online friendlies gazda poate sa seteze echipe custom si sa triseze. De asemenea, cred(inca nu am incercat), prin metoda asta puntem alege ca un joc sa aibe prelungiri + penalty. Am vazut ca la friendlies si season nu este optiunea asta.
How to Play FIFA 13 on Virgin Gaming
From the Main menu of FIFA 13, select Online
Select EA Sports Arena
Press "Play Match Now" and an invite will be sent to your opponent, or you will receive an invite from your scheduled opponent
Wait for your opponent to accept your invite or accept your opponent''s invite
Play your game
Come back to VirginGaming.com and see your game results updated, leave feedback about your opponent and set up another game!
Iata cum functioneaza EA Sports Arena:
http://virgingaming.com/go/displayVirginGamingLive.do
1 Intai se face challenge pe site si apoi apare jocul in meniul PS3-ului
http://www.youtube.com/watch?v=MzX4zK0s93U&hd=1
ce tampenie
Din pacate asta va trebui sa o folosim... Nici mie nu-mi convine, dar asta e.
Sent from my ST18i using Tapatalk 2
Cred ca se poate face challemge si de pe pagina userului:
Attachment 178861
Meciul ala a fost dus pana la penaltyuri, de test.;)
Este interesant ca odata ce faci o programare, poti juca pe ea 2 meciuri, adik exact ce ne trebuie noua tur-retur, dupa care programarea dispare din ea sports arena.
Sent from my ST18i using Tapatalk 2
cont virgin se poate face si direct de aici fara a mai trimite invitatie din fifa. mie unul nu mi a mers cu trimisul invitatiei. am trimis emailuri la nesfarsit si tot nu am primit nimic. asa ca am facut direct de pe site Win Money Playing Video Games on Virgin Gaming