Cupa sferturi
nightcrawler (man. city) - asteptau (real madrid) 2-3
asteptau (real madrid) - nightcrawler (man. city) 3-1
Cupa sferturi
nightcrawler (man. city) - asteptau (real madrid) 2-3
asteptau (real madrid) - nightcrawler (man. city) 3-1
Liga 1
Nightcrawl3r ( M. City ) - DonLuLu ( Real MD ) 1-0
DonLuLu ( M. City ) - Nightcrawl3r ( Real MD ) 1-2
Pt. RokoCoco am stat pana la 23.25 [zicea ca nu poate cand am trimis SMS si vine pe la 10-11 si daca nu se poate amana, a zis ca accepta sa piarda meciurile ]
Nu se mai joaca meciurile din campionat. Azi (Luni 14.01.2013) voi face clasamentul final. La meciurile nejucate voi trece rezultatul 0 - 0 mai putin in cazul lui Nightcrawl3r
Cupa Semifinale Marti 15.01.2013 ora 22:00
(Spike vs Donlulu) vs galagan90
Asteptau vs (Kostelinho vs Tonynho)
Finala Joi 17.01.2013 ora 22:00
---------- Post added 14-01-2013 at 12:41 PM ----------
Clasament Final Campionat http://cgfifaclub.ro
Felicitari thedeadman14!
---------- Post added 14-01-2013 at 12:43 PM ----------
scz adresa corecta este Console Games Fifa Club
Deci pentru cupa cum facem? Ti-am zis eu ca astia nu mai joaca dupa ce te-ai retras...
Cauta-l pe tonynho pentru semifinala .........
Optimi
Kostelinho( Anji) - Tonynho(Anji) 1-1
Tonynho(Al Hilal) -Kostelinho (Al Hilal ) 0-0
asteptau ti-am lasat mesaj pe mess !
o sa joc cu donlulu pana miercuri la ora 02:00 AM
---------- Post added 16-01-2013 at 12:22 AM ----------
cupa sferturi
donlulu (M City) - Spike (Real Madrid) 1-3
Spike (Blackpool) - donlulu (Leeds United) 0-2
galagan vb pentru semifinala
se va ocupa cineva de campionat?
Ma bate gandul sa ma ocup eu. Dar as introduce o conditie de participare:
- Pot participa doar useri care au activat cont Premium pe Console Games pe toata perioada campionatului (sa aiba activat din Permission Groups culoarea verde pentru numele userului). Expirarea abonamentului Premium in cursul campionatului neurmat de reinoire in termen de 3 zile duce la anularea rezultatelor din campionat si eliminarea din Cupa daca este la stadiul meciurilor eliminatorii sau anularea rezultatelor din Cupa daca este la stadiul grupelor.
Ar renunta multi la participare oare?
Daca se doreste o competitie frumoasa nu va renuntza...eu de mult zic sa se joace pe un premiu ceva sa fie mai frumos,sa ramanem 10 si pe parcurs se vor mai inscrir sa se daca un site calumea si iti spun eu ca useri vor fi.parerea mea
Pai stai, ca eu am donat pur si simplu, fara sa-mi activez userul premium. Pana la urma asta e ideea, nu?
edit: a, stai, cred ca m-au pus automat user premium. my bad.
---------- Post added 16-01-2013 at 11:35 PM ----------
Cupa semifinala
asteptau (real madrid) - tonynho (barcelona) 0-1
tonynho (al hilal) - asteptau (al hilal) 0-5
o sa joc azi meciul cu galagan. sper sa se tina cont ca e prima amanare ceruta in 2 sezoane. nu m-a cautat, dar nici eu nu l-am cautat pe el. am venit tarziu acasa.
de acord
@ gvingi : Spike a cerut 10 lei si multi au facut urat . Daca pt 10 lei a iesit cum a iesit , pt 46 lei [+alti 23/46 lei pt urmatoarele eventuale campionate] , chiar crezi ca se baga prea multi (chiar daca e in scopul ajutarii forumului) ?
Eu stiu cel putin 2 siteuri unde se organizeaza campionat de FIFA gratuit, exclusiv pe site. Chiar am jucat putin pe unul.
Pentru mine nu se compara cu acest campionat de pe forum. Este alta atmosfera aici si are o alta anvergura.
Pentru cei 46 lei se obtin avantaje pe forum (sunt descrise aici http://www.consolegames.ro/forum/f59...ium-vip-users/) si sentimentul ca au ajutat si ei sa mai ramana activ acest forum inca o zi.(daca 365 de useri iau cont premium de 5 euro se rezolva problema pentru tot anul)
Daca Console Games nu va continua eu consider ca, indiferent unde se muta, campionatul nu va mai fi la fel (daca va continua).
Foarte tare initiativa ta. Promit sa te ajut cum pot cu oranizarea daca mergem mai departe cu aceasta propunere
Galagan & Spike, va las pana maine la ora 23:00 sa jucati semifinala. O sa intru pe PSN. Cine nu e online pierde. Daca nu e nici-unu online castiga asteptau cupa. Duminica ora 23:00 Finala!
O sa joc imediat cu Spike, am vorbit cu el, scuzati intarzierea, nu am mai intrat zilnic pe forum, dar ducem sezonul la capat :)
semifinale cupa
galagan90 (Bayern Munich) - Spike (Real Madrid) 0-2
Spike (Arsenal) - galagan90 (Milan) 3-0