Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 15 of 60 FirstFirst ... 5 13 14 15 16 17 25 ... LastLast
Results 281 to 300 of 1192

Thread: Campionat ConsoleGames Fifa Club

1. #281 SP
    Member HoriaHG's Avatar
    LIGA A etapa 13
    HoriaHG (RubinKazan) – SilviuGabriel(Anji)3-3
    SilviuGabriel (Santos)- HoriaHG ( Anji)0-1

2. #282 SP
    Banned Venom's Avatar
    Eu propun sa renuntam la cretinitatea aia cu virgingaming. De exemplu, acum, nu le merge siteul. N-a mers nici mai devreme. Si cand merge, nu ne vedem, nu ne gasim, da eroare la conectare s.a.m.d.. Jucam simplu pe friendlies cu online squads si cu asta basta. Stam sa ne chinuim o juma de ora inainte sa jucam un amarat de meci. Ne pacalim aiurea cu siteul ala.

3. #283 SP
    Member Seryaph's Avatar
    Asa cum am spus mai devreme, puteti juca online friendlies doar daca nu se poate juca pe virgin si/sau daca e de acord adversarul vostru, dar sa nu aud comentarii dupaia gen ca nush care a jucat cu echipa costum si sa ma fortati sa iau niste decizii aiurea.

4. #284 SP
    Junior Member fifandy's Avatar
    Quote Originally Posted by Venom View Post
    Eu propun sa renuntam la cretinitatea aia cu virgingaming. De exemplu, acum, nu le merge siteul. N-a mers nici mai devreme. Si cand merge, nu ne vedem, nu ne gasim, da eroare la conectare s.a.m.d.. Jucam simplu pe friendlies cu online squads si cu asta basta. Stam sa ne chinuim o juma de ora inainte sa jucam un amarat de meci. Ne pacalim aiurea cu siteul ala.
    de acord.. urasc chesti asta cu virgin in fifa. eu sunt de acord sa joc cu restul in friendlies, plus ca se poate verifica usor echipa adversarului. prea enervant. sa multumim organizatorului ca a facut regulamentul de asa natura pt ambele variante. la urma urmei , e doar un joc.nu jucam pe bani, nu pierdem nimic. mai multi nervi cu virgin.

5. #285 SP
    Member Seryaph's Avatar
    Credeti ca mie nu mi se pare o prostie? si pe mine ma enerveaza la fel de mult ca pe voi. Nu am nimik de castigat ca va pun sa jucati cu virgin. Doar siguranta ca nu triseaza nimeni.

6. #286 SP
    triseaza cei ce nu respecta comunitatea si campionatul. din cei mai vechi cu siguranta au respect, fata de adversar si de regulament.( blatistii)daca sunt; daca nu atunci e si mai bine

7. #287 SP
    Member horatiu25air's Avatar
    Nu vreau sa fiu sunat pentru a juca meciul, decat daca e termenul limita pentru etapa.

8. #288 SP
    Member galagan90's Avatar
    Joaca cineva acum in campionat/cupa ? Haideti ca m-am intors de la turneu si am chef de joc , repedeee !

9. #289 SP
    Member thedeadman14's Avatar
    daca inainte eram acuzat ca folosesc formatii si tampenii.. daca joc la friendlies o sa fie delir. i like it

10. #290 SP
    Senior Member Spike's Avatar
    Liga A2 (etapa 1)

Spike (Galatasaray) - Seryaph (Santos) 3-2
    Seryaph (A Madrid) - Spike (Spurs) 1-3

11. #291 SP
    Senior Member nina's Avatar
    ideia e ca se poate juca urmatorul sezon prin echipe fixe in online friendlies,nu va fi complicat sa detectezi trisorii.online squads fiind default squads,vei stii ce formatie ai.iar la custom iti pui alta formatie.poti pune ceva editat,gen 5 atacanti,care e clar custom formation
    e cat se poate simplist ca metoda de desfasurare dar si ca detectare de custom squads,mai simplu de atat nu se poate
    prin echipa fixa tot sezonul,doar prin formatia echipei detectezi.prin nelimitarea selectarii atunci devine ceva mai complicat.trebuie sa iti iei ca referinta o echipa si sa tii minte overall default/online att mid def si sa tii minte si cel custom overall att mid def(doar tu stiind schimband titularii cu rezervele rezervelor).cand intri sa selectezi echipa,trebuie sa te duci si la echipa referinta sa vezi ce overall ai.ceva mai complicat

e prea tarziu pentru acest sezon,dar daca se vrea cu adevarat,se poate in urmatorul sezon
    e la fel de sigur ca si ea arena.iti ia cateva secunde la inceputul sezonului(o faci doar 1 data pentru tot sezonul) sa modifici formatia pentru echipe fixe sau schimbarea rezervelor cu titularii la echipa de referinta daca se joaca prin nelimitarea echipelor
    daca vei compara timpul pierdut cat stai prin ea arena pana intri in meci si cat vei sta sa pierzi timpul prin online friendlies,online friendlies va avea de castigat

solutie aveti,sa nu spuneti ca nu aveti si ca ea arena e singura metoda

una e sa fi acuzat si una e sa fi prins.daca printr-un miracol,se va decide ca in viitorul sezon sa se mearga pe online friendlies,sa mergeti si pe echipe fixe.lucru care probabil nu se va intampla aici
    nu e greu de citit ,iti e greu sa intelegeti

cand pun mana pe joc,pun in practica ceea ce scris.de preferat cu serap.a testat ea arena,dar sa testeze si ceea ce am scris.sa vada si apoi sa decida daca e 100% ok detectarea trisorilor.nu pierzi nimic daca testezi
    daca e ok,castigi a 2 a metoda de a juca "safe".puteti sa n-o introduceti niciodata in campionat

12. #292 SP
    Member thedeadman14's Avatar
    @ossaur
    cand esti, cauta-ma pe messenger. vreau sa joc cu tine sa termin prima etapa. arata urat asa.

@nina..
    prea greu de citit ce ai scris.

/ba da, e greu de citit.

13. #293 SP
    Member galagan90's Avatar
    galagan90 (R.Madrid) 2 - 5 (M.City) donlulu
    donlulu (M.City) 1 - 5 (R.Madrid) galagan90

Joaca bine, pacat ca e prea plin de el...

14. #294 SP
    Member asteptau's Avatar
    Nu stiu la voi cum e, dar la mine, la Real Madrid, daca Essien este la substitutes, atunci inseamna ca s-a ales online squads. Daca e la reserves, atunci a fost selectat custom squads, si asa imi dau seama.

15. #295 SP
    Member DonLuLu's Avatar
    parca ai zis ca joc slab

16. #296 SP
    FIFA Fan gvingi76's Avatar
    Cupa C
    galagan90 ( Real Madrid ) - gvingi76 ( Juventus ) 4-2
    gvingi76 ( Al Hilal ) - galagan90 ( Cardiff City ) 0-4

17. #297 SP
    Junior Member vladdy22's Avatar
    Etapa 10 LigaA1
    vladdy22(juventus)-erikutzu(Real Madrid) 2-3
    erikutzu(Real Madrid)-vladdy22(Juventus) 3-2

18. #298 SP
    Quote Originally Posted by thedeadman14 View Post
    @ossaur
    cand esti, cauta-ma pe messenger. vreau sa joc cu tine sa termin prima etapa. arata urat asa.

@nina..
    prea greu de citit ce ai scris.

/ba da, e greu de citit.
    10+, tare

19. #299 SP
    Member Seryaph's Avatar
    Haideti ca am gasit o solutie la treaba cu Virgin. Nu mai avem nevoie de site. Multumita lui Nina, care mi-a dat ideea si lui gvingi76 care m-a ajutat sa o testez am descoperit cum sa putem juca si sa testam daca cineva joaca cu o echipa editata sau nu. In primul rand, iata cateva lucruri pe care le-am descoperit incercand diverse metode de a juca editat:

1. Stelele reprezinta ansamblul de overall al unei echipe. Indiferent cum muti jucatorii intr-o echipa( atata timp cat nu le modifici atributele jucatorilor si nu faci transferuri) stelele raman la fel si este cea mai clara metoda de a estima valoarea unei echipe.

2. Overall Att Mid Def care apare atunci cand selectezi echipa inainte de meci(sub stele) arata Overall-ul echipei din primii 11! Cu alte cuvinte nu este foarte relevanta pentru a determina valoarea unei echipe, deoarece in primii 11 pot fi jucatori de 60-70 si la rezerve sa se ascunda jucatori de 80 etc (am testat chestia asta, e sigura). De aceea nu era buna varianta cu urnele valorice!

3. Am testat cu gvingi76 folosirea de echipe cu jucatori editati si va pot spune ca se pot face multe manevre, fara ca voi sa observati. Spre exemplu, se pot cobori OverAll-urile unor jucatori de rezerva si se pot mari altora pentru a pastra nivelul total de stele si nu se umbla la primii 11 pentru a nu se observa la Ovr ATT MID DEF, iar cand incepe meciul din team management se baga jucatorii de rezerva editati in primul 11 si pac-pac echipa umflata)

4. Echipele editate apar numai cand gazda alege Squads Custom atunci cand face jocul. Cand alege online se folosesc ultimele squad updates.

Metoda cea mai sigura pentru a descoperi daca adversarul vostru alege Custom Squads cand este gazda este sa va editati fiecare cate o echipa (pe care nu o folositi pentru a nu avea probleme in offline mod, recomand o echipa din K-leage,SUA etc.) si sa va uitati la ea cand va alegeti echipa din timpul meciului. Daca apar modificarile pe care le-ati facut voi, la numarul de stele, sau overall-ul ATT MID DEF inseama ca gazda a ales custom squads in loc de online.
    Si cu asta renuntam la Virgingamin.com!

Atentie!!! Cu update-urile online, se fac mereu modificari la primul 11, transferuri etc. Atunci cand modificati o echipa faceti niste schimbari drastice(umflati toti jucatorii sau o mare parte din ei) si tineti minte exact care sunt valorile echipei voastre modificate.

20. #300 SP
    eu stiu o varianta si mai simpla. inainte de a incepe meciul dai team management si daca apar si formatiile custom inseamna ca gazda are ganduri rele. odata ce joci cu online squads ,dispar formatiile facute. cred ca e mai simplu asa.. la setari online squads si gata

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 15 of 60 FirstFirst ... 5 13 14 15 16 17 25 ... LastLast