Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 51 of 60 FirstFirst ... 41 49 50 51 52 53 ... LastLast
Results 1,001 to 1,020 of 1192

Thread: Campionat ConsoleGames Fifa Club

1. #1001 SP
    Member micul_'s Avatar
    Cum ti se pare un user care face tambalau cu DOUA ZILE inainte de deadline ca un altul nu ii raspunde. O sa fac poze dar nu acum ca deja ma simt obosit de unele reactii inclusiv ale tale. Te-a interesat mai mult cati ani am decat sa rezolvi o problema. Marea majoritate ma stiu (am iesit cu baietii inclusiv la fotbal).
    Am zis sa il dai afara? Am zis doar ca eu nu particip cu unul care ma jigneste gratuit...ca nu am vazut mesajele lui...pe mess de ce nu m-a cautat daca eu sunt asa nesimtit si nu vad pe psn mesajele lui? Era mai simplu sa faca show pe forum ca micul_ e un nesimtit si tu sa il confirmi!
    Decizia de a ma retrage am luat-o dupa ce am vazut reactia ta pe forum. Fara sa stii despre ce e vorba ai aprobat!
    Nu sunt genul care crezi tu sau iti dai cu presupusul..cand gresesc ceva eu vin si recunosc...dar cand am dreptate mor pentru dreptatea mea.

2. #1002 SP
    Member Seryaph's Avatar
    Quote Originally Posted by micul_ View Post
    Cum ti se pare un user care face tambalau cu DOUA ZILE inainte de deadline ca un altul nu ii raspunde. O sa fac poze dar nu acum ca deja ma simt obosit de unele reactii inclusiv ale tale. Te-a interesat mai mult cati ani am decat sa rezolvi o problema. Marea majoritate ma stiu (am iesit cu baietii inclusiv la fotbal).
    Am zis sa il dai afara? Am zis doar ca eu nu particip cu unul care ma jigneste gratuit...ca nu am vazut mesajele lui...pe mess de ce nu m-a cautat daca eu sunt asa nesimtit si nu vad pe psn mesajele lui? Era mai simplu sa fac show pe forum ca micul_ e un nesimtit si tu sa il confirmi!
    Hai k poluam thread-ul degeaba...

WILDSPIRIT vs THESPIDER amanat pana maine
    SERYAPH vs ASTEPTAU amanat pana duminica

3. #1003 SP
    Member micul_'s Avatar
    Quote Originally Posted by Seryaph View Post
    Hai k poluam thread-ul degeaba...

WILDSPIRIT vs THESPIDER amanat pana maine
    SERYAPH vs ASTEPTAU amanat pana duminica
    Ok Am inteles!

4. #1004 SP
    Member Kostelinho's Avatar
    Mai fratilor, daca etapa este programata intr-o anumita zi , se incearca dar nu se reuseste sa se joaca in avans ,(din varii motive ), pentru ce se face atata tamtam?Unii colegi chiar nu inteleg si nu repecta imtimitatea altora.Stiu ca nu am etapa , ma contacteaza unul sa jucam, poate nu vad , poate joaca fifa pe contul meu vreum musafir, iar eu nu pot raspunde , poate am la bord vreun kil de palinca.Ce naiba....
    Este ca si cum duminica,Steaua are meci cu Rapid, insa Becali il suna( sms, messenger, email) pe Copos sa joace sambata.Copos nu raspunde ( pt.ca este ocupat cu blaturile de la prajituri sau se scarpina pe chelie, sau face altceva ..), iar Becalii apare in public si incepe sa denigreze in stanga si dreapta...
    Pacat ...............

5. #1005 SP
    Member Mariush's Avatar
    Cupa Grupa C, Etapa 2

mariushcrm (Man Utd) - Thedeadman14 (Chelsea) 2-3
    Thedeadman14 (Chelsea) - mariushcrm 3-1 (Man Utd)

6. #1006 SP
    Member Seryaph's Avatar

Re: Campionat ConsoleGames Fifa Club

Vad ca nici tu (Kostelinho) nu stii ce inseamna deadline..... V-am mai zis de nu stiu cate ori.

Sent from my ST18i using Tapatalk 2

7. #1007 SP
    Member HoriaHG's Avatar

Liga 1

Etapa 4

HoriaHG (Milan)– Nightcrawl3r (Spurs)2-2
    Nightcrawl3r (Barcelona) - HoriaHG (Real Madrid) 3-4

8. #1008 SP
    Member Erikutzu's Avatar
    Acuma am ajuns acasa...fusei plecat!
    Daca eu am jignit cu ceva...atunci chiar "ma fac popa"( vb fiind pe la noi asta) dar tu totusi incontinuare ma jignesti si ma acuzi aiurea!avem mesajele...fa poze..demonstreaza unde am jignit! chiar te rog...
    De scoala...am cat nu credca ai sa ai tu vreodata!si aici nu te jignesc sau mai stiu ce interpretari o sa mai ai tu! si ma refer si scoala-scoala..si scoala vietii..de care doresti tu! in fine asta ii irelevant acuma si nu credca ar interesa pe vrunu (de fiecare data zici asta..te simti inferior pe tema asta?)...dar deja nu stiu care din noi doi ii frustat!
    De mesaje! hai nu vezi 1..dar 2...3 chiar nu vezi nici unu...jucai Fifa de 2 ori..si odata Assasin...am si zis mai sus! eu unu nu as crede asta..ci ar fi rea vointa! sau bataie de joc!la adresa altora...si aici putea sa fie si orcare altcineva in locul meu!
    Altceva sa nu se inteleaga caci vad caci se comenteaza!: nu am OBLIGAT sa joace...ci numai am intrebat
    "Salut Ne jucam etapa de marti?"ca sa se inteleaga si acest aspect! cu cat jucam mai rapid cu atat terminam mai rapid! dar sa te rogi de fiecare asa deja ii jenant!putini sunt cei ce cauta ei sa jucam etapa!
    "Te crezi cu prietenii pe maidan?" -doresti explicatia literara de la un "incult" sa iti explice tie care ii treaba cu o fraza din romana noastra?Aici ti se pare jignire sa inteleg nu?
    O seara buna!

9. #1009 SP
    Fragil raspuns din partea organizatorului ....Nu stiu cum fac alti colegi, insa consider ca prioritatile trebuie sa fie altele.Capionatul de fifa trebuie sa fie un hobby( vorba unei cunostinte ale mele ), si nu un calvar( cum vad ca se incearca in ultima vreme , de catre unii , inclusiv de tine )Sa fortezi cu pierderea meciului pe unul care este online sa joace meciul in acel moment , consider ca este un abuz.( ai facut acest lucru in sezonul trecut )
    Stiu ca am etapa joi, imi fac programul in asa fel incat joi sa pot fi pe psn.Daca reusesc sa joc meciul in avans este foarte bine .
    Atunci , nu mai da date fixe pentru meciuri.Da un anumit termen( o luna-doua) in care sa ne jucam meciurile,si scapi de mult probleme.

10. #1010 SP
    FIFA Fan gvingi76's Avatar

4.3) Se vor disputa 2 etape(meciuri tur-retur) din liga pe saptamana(Marti si Sambata) si un meci din Cupa(Joi). In cazul in care nu se poate juca inainte de deadline, userii trebuie sa anunte reprogramarea meciurilor pe forum pana la deadline dupa ce iau legatura cu adversarul prin orice mijloc posibil, prioritar fiind telefonul. Nu se accepta reprogramari daca nu este sunat adversarul in timp util.(ex de reprogramare: liga 1 etapa 1 - Seryaph vs Spike programat initial Marti ora 23 - reprogramat Duminica ora 13:20)
    DEADLINE - momentul la care trebuie finalizată o activitate şi obţinute o serie de rezultate; scadenţă, termen/ dată limită.

11. #1011 SP
    Member micul_'s Avatar
    Quote Originally Posted by Erikutzu View Post
    Acuma am ajuns acasa...fusei plecat!
    Daca eu am jignit cu ceva...atunci chiar "ma fac popa"( vb fiind pe la noi asta) dar tu totusi incontinuare ma jignesti si ma acuzi aiurea!avem mesajele...fa poze..demonstreaza unde am jignit! chiar te rog...
    De scoala...am cat nu credca ai sa ai tu vreodata!si aici nu te jignesc sau mai stiu ce interpretari o sa mai ai tu! si ma refer si scoala-scoala..si scoala vietii..de care doresti tu! in fine asta ii irelevant acuma si nu credca ar interesa pe vrunu (de fiecare data zici asta..te simti inferior pe tema asta?)...dar deja nu stiu care din noi doi ii frustat!
    De mesaje! hai nu vezi 1..dar 2...3 chiar nu vezi nici unu...jucai Fifa de 2 ori..si odata Assasin...am si zis mai sus! eu unu nu as crede asta..ci ar fi rea vointa! sau bataie de joc!la adresa altora...si aici putea sa fie si orcare altcineva in locul meu!
    Altceva sa nu se inteleaga caci vad caci se comenteaza!: nu am OBLIGAT sa joace...ci numai am intrebat
    "Salut Ne jucam etapa de marti?"ca sa se inteleaga si acest aspect! cu cat jucam mai rapid cu atat terminam mai rapid! dar sa te rogi de fiecare asa deja ii jenant!putini sunt cei ce cauta ei sa jucam etapa!
    "Te crezi cu prietenii pe maidan?" -doresti explicatia literara de la un "incult" sa iti explice tie care ii treaba cu o fraza din romana noastra?Aici ti se pare jignire sa inteleg nu?
    O seara buna!
    Da, nu am vazut mesajele care e problema ta? Crezi ca ma intereseaza daca ma crezi sau nu? Jucam cu Aryuss care imi e cel mai bun prieten "de maidan" si tu nu ai cum sa intelegi cum sunt meciurile noastre...crezi ca stateam cu ochii pe mesajul tau...??? Repet daca erai asa disperat si te plictiseai de ce nu m-ai contactat pe mess? De ce trebuia sa faci scandal si sa jignesti (pentru tine nu o fi jignire pentru mine e). Si scandal ai facut acum doua zile...eu mai fac si altceva in viata de zi cu zi in afara de FIFA...Faza cu intrebatul ma termina de ras...probabil ai intrebat si pe forum cand spuneai ca sunt nesimtit ca nu iti raspund la mesaje si nenea Organizatoru iti dadea dreptate
    Ce sa iti mai zic daca tu nu poti face diferenta intre BA si BA DA Dic
    Nu ma obliga nimeni sa joc cand vrea Erikutzu, joc cand pot atata timp cat respect un regulament. Datorita comportamentului tau total badaran am ales sa ma retrag si a faptului ca organizatorul s-a trezit cu doua zile inainte de deadline sa ma judece pe mine ca de ce nu am jucat cand vrea domnu Erikutzu si asta fara sa ma intrebe nimic!
    Va doresc tuturor numai bine si inainte de a da cu pietre in cineva ganditi de doua ori. Sarbatori fericite va doresc!

---------- Post added 05-12-2012 at 02:01 AM ----------

Quote Originally Posted by Erikutzu View Post
    Liga II
    MICUL_ vs ERIKUTZU

Pana acuma nu am zis nimic..dar chiar unii se depasesc in nesimtire...nu mai zic de cum vb altii...de cum stiu sa raspunda...asta tine de cei 7 ani a fiecaruia de acasa!Mereu iam cautat eu pe adversari...rar m a cautat vrunu...asta nu prea inteleg de ce si cum! ii cineva obligat cumva sa caute pe unu sau pe altul?
    Asta a fost on line si sambata...duminica...si azi...si nu numai asa 10 min...iam lasat mesaje de fiecare data daca ne jucam etapa...nici un raspuns(asta denota cata nesimtire au unii....nu stiu de ce va mai inscrieti ...cu cat jucam mai rapid etapele...atat incepem si alt campionat nou! daca sunteti antisociali...jucati off line! ...parerea mea...facea bine ce face nina cand zicea de unii ce nu raspund....si ei erau on line si jucau! )
    Credca nu vine maine cu cererea amanarii meciului! nu voi fi de acord! maine la ora 21: 45 voi fi on line...daca nu va fi pana la 22 ...la revedere....caci nu ne am ajuns sa ne rugam unii de altii ...ca unu ii mai prost si unu se crede mai cu motz in fund( scuzati expresia!)
    Asa pentru tine sambata am fost fix cat sa joc cu Gvingi iar duminica am rupt FIFA in doua cu Aryuss si asta seara tarziu!
    Nu stiu care dintre noi doi e ala nesimtit!!! Deci ca sa vezi cat de genial esti tu stiai cu 48 ore ce o sa fac eu marti seara PENIBIL!!!

---------- Post added 05-12-2012 at 02:04 AM ----------

Quote Originally Posted by Seryaph View Post
    Sunt de acord cu voi, dar din pacate genul asta de compotament nu poate fi pedepsit in mod direct... nu vreau sa incep sa fac reguli gen daca nu raspunzi pe psn in 2 min de cand ai primit mesaj primesti avertisment... etc.
    In schimb va rog sa scoateti aceste specimene in evidenta, prin postari cu poze cum ii cautati sau pur si simplu sa le specificati numele. Este adevarat ca si ignoranta este o arma, dar parerea mea este ca daca iese unul in evidenta, toata lumea isi va schimba atitudinea fata de el... iar daca numele lui apare de mai multe ori pe aici, voi avea grija sa-si schimbe comportamentul. Cand o persoana se simte marginalizata intr-un grup de oameni sau o comunitate ori se razbuna pe ceilalti, ori se conformeaza, ori pleaca.
    Ai scapat de unul dintre specimene! Numele meu a aparut o singura data dar am preferat sa ma retrag eu! ADIOS!
    Respect goodfela, spike, thedeadman, Don Bassil, Horia HG si imi cer scuze daca am uitat pe cineva!

12. #1012 SP
    Member Seryaph's Avatar
    Quote Originally Posted by micul_ View Post
    Da, nu am vazut mesajele care e problema ta? Crezi ca ma intereseaza daca ma crezi sau nu? Jucam cu Aryuss care imi e cel mai bun prieten "de maidan" si tu nu ai cum sa intelegi cum sunt meciurile noastre...crezi ca stateam cu ochii pe mesajul tau...??? Repet daca erai asa disperat si te plictiseai de ce nu m-ai contactat pe mess? De ce trebuia sa faci scandal si sa jignesti (pentru tine nu o fi jignire pentru mine e). Si scandal ai facut acum doua zile...eu mai fac si altceva in viata de zi cu zi in afara de FIFA...Faza cu intrebatul ma termina de ras...probabil ai intrebat si pe forum cand spuneai ca sunt nesimtit ca nu iti raspund la mesaje si nenea Organizatoru iti dadea dreptate
    Ce sa iti mai zic daca tu nu poti face diferenta intre BA si BA DA Dic
    Nu ma obliga nimeni sa joc cand vrea Erikutzu, joc cand pot atata timp cat respect un regulament. Datorita comportamentului tau total badaran am ales sa ma retrag si a faptului ca organizatorul s-a trezit cu doua zile inainte de deadline sa ma judece pe mine ca de ce nu am jucat cand vrea domnu Erikutzu si asta fara sa ma intrebe nimic!
    Va doresc tuturor numai bine si inainte de a da cu pietre in cineva ganditi de doua ori. Sarbatori fericite va doresc!

---------- Post added 05-12-2012 at 02:01 AM ----------

Asa pentru tine sambata am fost fix cat sa joc cu Gvingi iar duminica am rupt FIFA in doua cu Aryuss si asta seara tarziu!
    Nu stiu care dintre noi doi e ala nesimtit!!! Deci ca sa vezi cat de genial esti tu stiai cu 48 ore ce o sa fac eu marti seara PENIBIL!!!

---------- Post added 05-12-2012 at 02:04 AM ----------

Ai scapat de unul dintre specimene! Numele meu a aparut o singura data dar am preferat sa ma retrag eu! ADIOS!
    Respect goodfela, spike, thedeadman, Don Bassil, Horia HG si imi cer scuze daca am uitat pe cineva!
    NU accept ultimatum-uri, amenintari, replici de genul ori eu ori el etc. Nu discut cu persoane de genul asta. Anunti ca vrei sa te retragi... eu incerc sa discut sa aflu care este problema, vreau sa vorbesc cu toti cei implicati in problema, tu nu si nu... adios. Pana la urma pe mine nu ma afecteaza ca tu te retragi, nu mi-e asa greu sa trec 0-3 la toate meciurile tale, este aiurea pentru ceilalti cu care ai jucat si cu care ai avut diferite rezultate.
    Repet treaba cu jucariile, eu nu m-am referit la tine in mod direct... eu am aprobat si am numit specimene pe cei care ii ignora pe adverarii lor, care ii cauta se joace meciuri iar ei se joaca altceva si nu-i intereseaza, la momentul respectiv nu stiam ca tu nu ai vazut mesajele lui Erikutzu, nu aveam de unde sa stiu asta si inca ceva, Spike a facut aceiasi referire ca si mine... si lui ii respecti parera.

Vad ca dupa razboi multi viteji se'arata. Va mai explic odata cum sta treaba cu deadline-urile puse de mine. Deadline = termen limita, nu programare. In sensul ca... trebuie sa joci un meci pana in momentul deadline-ului. N-am zis ca te obliga cineva sa faci asta, dar din moment ce adversarul tau te contacteaza si doreste sa joace cu tine iar tu il ignori sau il pasezi fiindca n-ai chef sa joci cu el... ca te joci altceva sau alt motiv de genul asta NU ai ce cauta in acest campionat. Deci jur ca fac campionatul cu 8 oameni care joaca si sunt seriosi decat cu astfel de "specimene". Vi-l dau exemplu pe galagan90 care nu a putut sa joace din motive personale, serioase. L-am inteles si l-am amanat iar el si-a jucat meciurile, totul a fost ok, s-a inteles. Dar daca eu il vedeam ca intra pe PSN si se joaca altceva si il doare undeva de urmatorii lui adversari, care il cauta sa joace, iar el ii ignora, era logic sa il consider necompatibil cu acest campionat.

Daca mai sunt persoane care nu sunt de acord cu organizarea campionatului, modalitatea pe care o folosesc sa solutionez astfel de situatii, sau orice altceva, va rog sa va retrageti ACUM, pentru a nu-i incurca pe ceilalti mai tarziu.

13. #1013 SP
    Member DonLuLu's Avatar
    De aia e frumoa fotbalu

14. #1014 SP

Esti tare mai Sery, pe cuvant.Tu de ce nu intelegi ca trebuie sa jucam fifa din placere si nu constransi ?Chiar se mai intampla cateodata sa nu ai chef de fifa( am intalnit la doi jucatori de top din acest campinat).Trebuia sa fac circ , ca nu au avut ei chef de joc?Am jucat meciurile cu ei in ziua programarii, unul chiar in momentul DEADLIN-ului.

Nu sunt intrutotul de acord cu tine, consider ca exagerezi cateodata, si ca deciziile/solutiile tale nu sunt mereu obiective.
    Ma dai afara din campionat ? Pentru ca eu nu o sa ma retrag....
    Eu asa vad lucrurile:
    Programarea meciulul = ziua in care ai stabilit etapa( Marti/Joi/Sambata)
    Deadlin-ul = ora 20 sau orice alta ora ai stabilit ( momentul / termenul limita pina la care sa se joaca meciul )
    Imi pot juca meciul in ziua programarii, sa zicem la ora 16 , asta insemnand ca l-am jucat inainte de DEADLINE

Poate schimbi formularea Art.4.3

15. #1015 SP
    Member Seryaph's Avatar
    Quote Originally Posted by Kostelinho View Post
    Esti tare mai Sery, pe cuvant.Tu de ce nu intelegi ca trebuie sa jucam fifa din placere si nu constransi ?Chiar se mai intampla cateodata sa nu ai chef de fifa( am intalnit la doi jucatori de top din acest campinat).Trebuia sa fac circ , ca nu au avut ei chef de joc?Am jucat meciurile cu ei in ziua programarii, unul chiar in momentul DEADLIN-ului.

Nu sunt intrutotul de acord cu tine, consider ca exagerezi cateodata, si ca deciziile/solutiile tale nu sunt mereu obiective.
    Ma dai afara din campionat ? Pentru ca eu nu o sa ma retrag....
    Eu asa vad lucrurile:
    Programarea meciulul = ziua in care ai stabilit etapa( Marti/Joi/Sambata)
    Deadlin-ul = ora 20 sau orice alta ora ai stabilit ( momentul / termenul limita pina la care sa se joaca meciul )
    Imi pot juca meciul in ziua programarii, sa zicem la ora 16 , asta insemnand ca l-am jucat inainte de DEADLINE

Poate schimbi formularea Art.4.3
    Nu ma lua peste picior. Am incercat sa fiu obiectiv, dar avand in vedere ca ceea ce fac eu nu este tocmai o meserie si nici o obligatie, ma implic subiectiv uneori fiindca nu pot lua mereu decizii bazate pe regulament. Uneori trebuie apelat la bunul simt, ,la unii am vazut ca functioneaza lucrul asta, la altii nu. Chiar am eu o problema cu exprimarea? Nu ma fac inteles? Nu am zis ca esti obligat sa joci inainte de termenul etapei, am zis doar ca daca poti sa o faci si adversarul tau te cauta si tu nu ai altceva mai bun de facut, de ce sa nu o faci? Macar ii raspunzi si ii spui... frate nu pot sa joc acum... am o problema... nu ma simt in stare. Este chiar asa de greu? Nu te dau afara pentru lucrul asta, dar daca cineva se plange de lucrul asta fii sigur ca o sa te scot in evidenta si daca se plange toata lumea... apai prietene imi pare rau dar joci in alta parte.

16. #1016 SP
    Member Tonynho's Avatar
    Zici ca nu suntem obligati sa jucam inaiinte de termenul etapei , dar deciziile tale spun altceva , exact asa ai facut si cu mine sez trecut , DACA NU INTRI ACUM SA JOCI PIERZI MECIUL ! , pai stai frate ca sunt online si poate a venit cineva la mine , trebuie sa imi primesc si eu musafirul sa schimb cateva cuvinte cu el si apoi voi juca si fifa , ce e atat de greu in a intelege ca daca sunt online si x ma abordeaza sa joc si sa zicem ca vad mesajul lui si nu-i raspund ,din N motive , asta inseamna ca e nesimtire ? iar x vine rpd si posteaza pe forum , baaa am vrut sa joc cu ala iam scris i-am dat cu pietre-n geam si el nimic nesimtitulll , tu dai rpd ultimatum fara nici macar sa te gandesti sa-l intrebi si pe ala , ba-i x sti-x ce-ai patit ma ai cazut in toaleta ? sau orice....tu dai de inteles ca ar fi perfect sa se termine sezonul in 2 zile , asta ar insemna sa dormim pe psn , credeam ca e de placere si nicidecum sa jucam obligati si constransi de solutii de ultima ora .

17. #1017 SP
    Senior Member nina's Avatar
    eu zic sa taci ca eram in ultima zi,in ziua termenului si nu puteam juca seara,eram dupa amiaza si eu si tu pe psn
    erau meciurile din cupa si ai trecut de maghear ca n-a jucat,de fapt nu i s-a dat amanarea
    ti-a placut ca n-a primit maghear amanare
    am zis clar ca nu vreau amanare cu tine,ca sa joci fiindca stiam ca pierzi
    ai facut cum ai vrut tu,am asteptat sa joci aiurea
    e o diferenta in a te obliga sa joci meciurile in ziua termenului cand oponentul tau este disponibil si insista
    nu te-a obligat nimeni cu 1 saptamana inainte,ci inainte cu cateva ore de termen ca nu puteam intra seara,iar tu nu vroiai sa joci ca sa treci in cupa iar degeaba.iti placea sa castigi fra sa joci
    e o diferenta uriasa
    in ziua termenului mi se pare logic daca vezi oponentul,trebuie sa joci cu el.in ziua aia la alte ore sunt mari sanse sa nu-l mai vezi
    dar unul ca tony nu intelege

un termen se da ca zi,nu ca ora
    esti obligat sa joci in ziua aia,nu conteaza ora

18. #1018 SP
    Member Seryaph's Avatar
    Daca va puneam sa jucati meciurile in 2 luni... fara sa va limitez la un anumit numar de etape pe saptamana, va jucati pe ultima suta de metri si nici atunci. Si daca cumva venea unul sa joace cu tine... i-ai fi ras in fata zicandu-i ce vorbesti frate... avem 2 luni la dispozitie sa jucam... lasa-ma sa ma joc Tetris sau Assassin's Creed. DND
    Cei care s-au inscris in acest campionat... accepta regulamentul, au suficient timp liber sa joace, isi joaca meciurile la timp si isi respecta adversarii! Este o placere frate, dar este o placere pentru toata lumea... ce placere ai cand vrei sa-ti joci etapa... dar adversarul tau te amana pana in ultima clipa??

Nu va oblig sa jucati inainte de termen, dar va oblig sa va respectati adversarul, sa-i raspundeti in timp util si sa-i da-ti un raspuns nu ca vedem, ca ma joc altceva, ca n-am chef etc.! Daca pentru tine e o placere si o relaxare sa o arzi aiurea pana in ultima clipa, pentru adversarul tau poate fi foarte enervant. A juca FIFA este o placere (A JUCA), dar ce placere are omul cand nu da de tine?

19. #1019 SP
    Senior Member Spike's Avatar
    Seryaph - iti propun o noua regula pentru sezonul viitor care sa impiedice ca astfel de probleme sa mai polueze threadul: celor care isi tin ps3-ul / pc-ul mai mult pe post de radiator si nu raspund de regula la mesajele venite pe aceasta cale, sa li se interzica in sezonul care urmeaza ca metoda de contact mesajele pe mess/psn/sms. ei vor fi contactati si vor contacta exclusiv prin telefon (vorbit nu scris mesaje). la telefon nu poti veni cu vrajeala gen nu l-am auzit la nesfarsit.

20. #1020 SP
    FIFA Fan gvingi76's Avatar
    popcorn_02_stephen_colbert.gif

Mai joaca cineva? Pagina asta are doar 2 rezultate

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 51 of 60 FirstFirst ... 41 49 50 51 52 53 ... LastLast