Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 50 of 84 FirstFirst ... 40 48 49 50 51 52 60 ... LastLast
Results 981 to 1,000 of 1667

Thread: Dead Men Clan [DM-C] - Killzone 2

1. #981 SP
    Member adiandrei1's Avatar
    Quote Originally Posted by ciprianoss View Post
    Dead mens you should be proud of adiandrei1: Killzone.com
    mersi mersi,ai avut dreptate ca am jucat cam mult azi.

2. #982 SP
    Senior Member consol3's Avatar
    Quote Originally Posted by andrei1 View Post
    ok,am inscris clanul,deci 5 aug,15:00,eu,cristi si consol3.sa speram ca o sa se prezinte.
    Stai man ca vin eu si pleaca de frica ca asa se intampla mereuGG man cu KZ2-ul,pana la sfarsitul vacantei ii fac si eu honor rank-ul ala!

3. #983 SP
    Member Solozaur's Avatar
    Fratilor eu de cand s-a terminat campionatul mi-am cam pierdut interesul ptr kz2!
    Daca o sa fie vreodata probleme cu locuri in clan ma ofer eu sa fac loc pentru ca nu stiu daca am sa mai joc prea curand. Dar daca nu deranjez prefer sa raman ca kz2 am sa mai joc doar nu asa de des!

4. #984 SP
    La meciul de la 15:00 am jucat 2vs2,cu niste adevarate mandrii ale killzone-ului,care la inceputu jocului a iesit un viteaz din baza sa faca un kill si dupaia s-au dus in baza ca sa fie in siguranta.Si dupaia nu s-au mai spawnat...Ce sa le faci,nesimtiti ca astia ar face orice pentru niste valor.

5. #985 SP
    Member caine_rau's Avatar
    cand mai faceti si voi un turneu seara?

6. #986 SP
    Am facut eu unul pentru maine seara 4vs4,la ora 22:00 cu 4 clanuri si unul pe 7 august,la aceiasi ora,tot 4vs4,poate se inscrie cineva.

7. #987 SP
    pe mine poti conta

8. #988 SP
    Diesel k1du's Avatar
    si eu pot juca

9. #989 SP
    manfurismojive kobayashi's Avatar
    Joc si eu daca mai e loc

10. #990 SP
    Diesel k1du's Avatar
    E loc, suntem 4 pana acum : adiandrei,caine_rau,k1du,kobayashi

11. #991 SP
    Diesel k1du's Avatar
    Ce am descoperit...For the glory of Helghan! sorry, am facut poza fara blitz si iese mai urat...
    Attached Images Attached Images dsc00319.jpg

12. #992 SP
    manfurismojive kobayashi's Avatar
    Baieti...daca vreti sa fiti siguri ca jucam ceva meciuri oficiale,cautati sa inscrieti clanul la turneie deja facute de altii si care au cel putin 2 clanuri deja inscrise in campionat,fiindca altfel riscam sa facem meciuri si turneie la care nu se prezinta nimeni.Eu cu Enthroll asa am procedat zilele trecute de am avut asa multe meciuri.
    Eu o sa mai joc azi si maine ca de Sambata voi fi plecat si eu 2 saptamani in concediu,asa ca va urez bafta in continuare si have fun!

13. #993 SP
    Man voi face eu dar sa termin naiba ca ma sacaie ceva,prieteni stiu ce ...

14. #994 SP
    Daca nu se inscrie nimeni in tournamentele alea 2,poate facem in seara asta un server sa mai jucam impreuna ca nu am mai facut demult.

15. #995 SP
    disponibil. numai sa ne adunam

16. #996 SP
    S-au ocupat toate locurile pentru tournamentul din seara asta,cred ca o sa avem niste meciuri grele ,s-a inscris un clan de pe locul 48 cu 310000 valor.

---------- Post added at 09:43 PM ---------- Previous post was at 08:48 PM ----------

Am gresit,scuze,pentru tournamentul de maine seara s-au inscris toti.

---------- Post added at 09:49 PM ---------- Previous post was at 09:43 PM ----------

Ba nu,in seara asta jucam,omg ce le-am mai incurcat.

17. #997 SP
    Am iesit pe locul 3 in tournamentul de ieri.Primul meci am jucat 2vs4(a intrat si imouthes,dar i-a cazut netul in timpul meciului) si am pierdut cu 2-5,iar la finala mica,nu au intrat adversarii.

Killzone.com Puteam castiga meciul asta fara probleme daca eram 4vs4,chiar daca erau 3 cu peste 100000 puncte,nu jucau asa bine.

18. #998 SP
    sa speram ca se inscriu in seara asta ceva clanuri si ca nu mai ploua

19. #999 SP
    La ce ora este?cel din seara asta.Eu nu am mai urmarit threadul si nu am stiutu de nici-un meci oricum diseara de la 9 sunt pe PSN sa ne mai killer-im si noi ca sapt. asta nu a jucat nimeni,nimic.

20. #1000 SP
    Quote Originally Posted by consol3 View Post
    La ce ora este?cel din seara asta.Eu nu am mai urmarit threadul si nu am stiutu de nici-un meci oricum diseara de la 9 sunt pe PSN sa ne mai killer-im si noi ca sapt. asta nu a jucat nimeni,nimic.
    La 22:00,daca nu se inscrie niciun clan pana atunci,o sa intru si eu.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 50 of 84 FirstFirst ... 40 48 49 50 51 52 60 ... LastLast