Fratilor eu de cand s-a terminat campionatul mi-am cam pierdut interesul ptr kz2!
Daca o sa fie vreodata probleme cu locuri in clan ma ofer eu sa fac loc pentru ca nu stiu daca am sa mai joc prea curand. Dar daca nu deranjez prefer sa raman ca kz2 am sa mai joc doar nu asa de des!
La meciul de la 15:00 am jucat 2vs2,cu niste adevarate mandrii ale killzone-ului,care la inceputu jocului a iesit un viteaz din baza sa faca un kill si dupaia s-au dus in baza ca sa fie in siguranta.Si dupaia nu s-au mai spawnat...Ce sa le faci,nesimtiti ca astia ar face orice pentru niste valor.
Am facut eu unul pentru maine seara 4vs4,la ora 22:00 cu 4 clanuri si unul pe 7 august,la aceiasi ora,tot 4vs4,poate se inscrie cineva.
Ce am descoperit...For the glory of Helghan! sorry, am facut poza fara blitz si iese mai urat...
Baieti...daca vreti sa fiti siguri ca jucam ceva meciuri oficiale,cautati sa inscrieti clanul la turneie deja facute de altii si care au cel putin 2 clanuri deja inscrise in campionat,fiindca altfel riscam sa facem meciuri si turneie la care nu se prezinta nimeni.Eu cu Enthroll asa am procedat zilele trecute de am avut asa multe meciuri.
Eu o sa mai joc azi si maine ca de Sambata voi fi plecat si eu 2 saptamani in concediu,asa ca va urez bafta in continuare si have fun!![]()
Daca nu se inscrie nimeni in tournamentele alea 2,poate facem in seara asta un server sa mai jucam impreuna ca nu am mai facut demult.
S-au ocupat toate locurile pentru tournamentul din seara asta,cred ca o sa avem niste meciuri grele ,s-a inscris un clan de pe locul 48 cu 310000 valor.
---------- Post added at 09:43 PM ---------- Previous post was at 08:48 PM ----------
Am gresit,scuze,pentru tournamentul de maine seara s-au inscris toti.
---------- Post added at 09:49 PM ---------- Previous post was at 09:43 PM ----------
Ba nu,in seara asta jucam,omg ce le-am mai incurcat.
Am iesit pe locul 3 in tournamentul de ieri.Primul meci am jucat 2vs4(a intrat si imouthes,dar i-a cazut netul in timpul meciului) si am pierdut cu 2-5,iar la finala mica,nu au intrat adversarii.
Killzone.com Puteam castiga meciul asta fara probleme daca eram 4vs4,chiar daca erau 3 cu peste 100000 puncte,nu jucau asa bine.
La ce ora este?cel din seara asta.Eu nu am mai urmarit threadul si nu am stiutu de nici-un mecioricum diseara de la 9 sunt pe PSN sa ne mai killer-im si noi ca sapt. asta nu a jucat nimeni,nimic.
Bookmarks