Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 60 of 84 FirstFirst ... 10 50 58 59 60 61 62 70 ... LastLast
Results 1,181 to 1,200 of 1667

Thread: Dead Men Clan [DM-C] - Killzone 2

1. #1181 SP
    Member adiandrei1's Avatar
    Cel din primu clan ( Kratos-godW) sigur are cheaturi,pentru ca are multe meciuri jucate contra nimanui,sau a unui clan(hall of flame) care tot asa e un singur membru si are 0 valor,si clanul asta hall of flame are meciuri jucate tot contra nimanui si un meci contra unui clan pe nume This is Lag...deci e clar.
    Si sa nu uitati agent4ever,caine rau,consol3,k1du,kobayashy,paul, enthroll in seara asta e tournament la ora 21:30.

2. #1182 SP
    Senior Member Enthroll's Avatar
    dudes... ce inseamna lagswitch? adica cum se intampla? care e cauza? pare foarte unfair din ce vad din video dar sunt curios.. e random sau e intentionat?

3. #1183 SP
    Senior Member ReNeGaDe124's Avatar
    Quote Originally Posted by Enthroll View Post
    dudes... ce inseamna lagswitch? adica cum se intampla? care e cauza? pare foarte unfair din ce vad din video dar sunt curios.. e random sau e intentionat?

4. #1184 SP
    Senior Member pooaul's Avatar
    Cheating in online games - Wikipedia, the free encyclopedia

Lagging

By attaching a physical device (called a lag switch) to a standard Ethernet cable, a player is able to disrupt updates/communication from the server with the intent of tricking the game server into continuing to accept client-side updates (which remain unimpeded). The goal is to gain advantage over another player without reciprocation; opponents slow down or stop moving, allowing the lag switch user to easily out-maneuver them. From the opponent-perspective, the player using the device may appear to be teleporting, invincible, have delayed animations or fast-forwarded game play (delivered in bursts), or simply find themselves losing to an invisible opponent. Some gaming communities refer to this method as tapping.
    In the peer-to-peer gaming model, lagging refers to a player with a faster connection flooding an opponent(s) using a basic denial-of-service attack outside the game structure.

5. #1185 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    Quote Originally Posted by andrei1 View Post
    Cel din primu clan ( Kratos-godW) sigur are cheaturi,pentru ca are multe meciuri jucate contra nimanui,sau a unui clan(hall of flame) care tot asa e un singur membru si are 0 valor,si clanul asta hall of flame are meciuri jucate tot contra nimanui si un meci contra unui clan pe nume This is Lag...deci e clar.
    Si sa nu uitati agent4ever,caine rau,consol3,k1du,kobayashy,paul, enthroll in seara asta e tournament la ora 21:30.
    inainte sau dupa turneu facem un server sa jucam, avand in vedere ca o sa fim mai multi on?

6. #1186 SP
    Quote Originally Posted by AndRewqp View Post
    inainte sau dupa turneu facem un server sa jucam, avand in vedere ca o sa fim mai multi on?
    Eu o sa intru pe la 20:00,daca suntem mai multi la ora aia ,facem server.Dupa tournament nu o sa mai pot juca.

7. #1187 SP
    Member caine_rau's Avatar
    am patit-o la ultimul turneu 2 vs 2 cand am jucat cu kobayashi impotriva la 2 carnati. ne-am simtit ca si cum ne-am fi impuscat cu neo(dispareau din fata gun-ului si n-aveam ce le face). numai niste rahati care n-au ce face folosesc astfel de metode.

8. #1188 SP
    manfurismojive kobayashi's Avatar
    Quote Originally Posted by caine_rau View Post
    am patit-o la ultimul turneu 2 vs 2 cand am jucat cu kobayashi impotriva la 2 carnati. ne-am simtit ca si cum ne-am fi impuscat cu neo(dispareau din fata gun-ului si n-aveam ce le face). numai niste rahati care n-au ce face folosesc astfel de metode.
    mai ti minte man ce ne chinuiam noi sa-i nimerim pe invizibilii aia.Mama ce ne-am enervat ca am si iesit pana la urma din meci,era o bataie de joc.Se intampla exact ca in video de mai sus pus de Renegade,eu trageam dupa unul,el disparea si aparea in dreapta sau stanga mea si eu eram mort.Poate era totusi de la server problema, naiba stie, da oricum un meci de pomina

9. #1189 SP
    Nu stiu,nu cred ca faceau intentionat.Si mie mi s-a intamplat odata cand jucam cu agent 1vs1 , el imi zicea ca apar odata in fata lui si dupaia dispar imediat si il omor.Dar si mie imi aparea la fel ca facea si el,adica mergea si dupaia era undeva prin spatele meu sau altundeva.Cred ca cateodata mai sunt si probleme de la server.

10. #1190 SP
    Junior Member agent4ever's Avatar
    Nu stiu,nu cred ca faceau intentionat.Si mie mi s-a intamplat odata cand jucam cu agent 1vs1 , el imi zicea ca apar odata in fata lui si dupaia dispar imediat si il omor.Dar si mie imi aparea la fel ca facea si el,adica mergea si dupaia era undeva prin spatele meu sau altundeva.Cred ca cateodata mai sunt si probleme de la server.
    Cateodata router-ul cauzeaza lag excesiv , eu il resetez odata pe saptamana
    @dead men , nu o sa pot sa joc in seara asta runda a 2-a la meciul 8vs8 dar la prima intru sigur

11. #1191 SP
    urata treaba, anyway see you online diseara

12. #1192 SP
    Member ciprianoss's Avatar
    GG scoate un nou patch, puteti posta aici ce ati vrea in el: Killzone.com , fiecare un singur lucru

13. #1193 SP
    Pacat ca nu am jucat aseara nici un meci 8vs8,dar tot a fost frumos.Mai ales inainte de tournament cand am jucat 4vs4 ( Killzone.com ) . Sau cand am jucat pe radec si eram eu la assasination si fugeam prin canalul ala ,dar tot am fost prins.Poate mai facem si in seara asta server.

14. #1194 SP
    Senior Member consol3's Avatar
    Pacat ca nu am jucat aseara nici un meci 8vs8,dar tot a fost frumos.Mai ales inainte de tournament cand am jucat 4vs4 ( Killzone.com ) . Sau cand am jucat pe radec si eram eu la assasination si fugeam prin canalul ala ,dar tot am fost prins.Poate mai facem si in seara asta server.
    Poate intru si eu,scrie si tu pe threadul e killzone ca poate mai vin si din alte clanuri...

15. #1195 SP
    intru si eu in seara asta daca jucati, dar sa-mi ziceti pe la ce ora. Foarte bun meciul de ieri din finala pacat ca au fost doar 5. daca mai e ceva turneu vreau sa joc si eu, normal daca ma primiti. Se vede ca am progresat nu .

16. #1196 SP
    Pe la 21:30 o sa intru si eu.

17. #1197 SP
    Member ciprianoss's Avatar
    DEAD MENS, now I'm dead , sper ca cei din RSA sa nu se supere, mai ales Clumunari, oricum nu mai jucam decat noi doi din tot clanul.

18. #1198 SP
    Senior Member pooaul's Avatar
    La cat spam de RPG's a fost aseara era si culmea sa nu dai ortu popii
    Welcome to the dead side.

19. #1199 SP
    wellcome ciprianoss , acum e randul lui clumunari come on, join us

20. #1200 SP
    Welcome Ciprianoss!

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 60 of 84 FirstFirst ... 10 50 58 59 60 61 62 70 ... LastLast