solozaur nu va putea ca are treaba cu mine ca avem meci astazi la 22
Eu o sa ies diseara din Clan.
Motivul plecari din clan este foarte simplu:
- nu vreau sa tin locul ocupat si astfel sa ramaneti putin in urma din cauza neactivitatii mele
- deocamdata timpul nu-mi mai permite asa mult sa intru online
- am alte prioritati
Mi-a facut o deosebita placere si experienta in acelasi timp sa joc alaturi de voi domnilor.
Va urez bafta in continuare si la cat mai multe body counts'.
Banuiesc ca o sa ramana o portita libera in caz ca vreau sa ma intorcsi sper eu sa am o experianta mult mai buna in acest joc.
Bafta!
sorry bro dar te inteleg, iti respect si apreciez alegerea. cand o sa vrei sa intri din nou you're always welcome!
so DEAD MEN, vom vota 2 NOI MEMBRI ! in seara asta nu pot intra mult dar mai facem si maine o sesiune!
cum zicea si reikkoo: astazi de la 22 avem meci in campionatul de 3v3, dar pana la 9-9:30 daca o sa fie server facut am sa pot intra!
Din apcate nu pot juca diseara dar tineti-mi locul pt. orice meci de pe perioada weekendului inclusiv vineri seara![]()
Felicitari pentru aseara.
emptysilence / Enthroll / Kobayashi VS reikkoo / Solozaur / Cricku 7 - 0
La mai multe.
meciu urmator adica etapa a doua sa fie tot luni ca eu weekendu stiti lucrez
iar etapa a treia sa fie vinerea ca o sa lucrez sambata ,duminica si luni
a 4 etapa lucrez vineri,sambata si duminica si luni pot juca
a 5 etapa jucam vineri pentru ca lucrez sambata,duminica ,luni
nu am ce face asta e programu,o data vinerea o data lunea
Păi nici acolo nu ar trebui să posteze, ci să vorbească cu ei pe mess/pm/psn/mail sau cum o vrea.
Ontopic: Enthroll despre ce tournament este vorba?
Nici o problema empty lasa ca vb pe mess,mai bine facem Luni sau Marti cum a zis istrategie,scuze de offtopic guys.
Eu joc,numai ca unii poate au probleme cu campionatul dar meciul meu din campionat incepe la ora 20 si nu poate tine pana la 22 deci count me in>Asta daca nu preferati ep altcineva in locul meu,nu ma supar...
*Later Edit*
Am scris pe threadul clanului CGR...i-am intrebat daca vor sa joace cu noi vineri seara ce ziceti,Enthroll daca esti de acord vb. cu istrategie.
man, pai deja am ales soldatii, trebuie sa mai confirme reikkoo.
daca facem meci cu CGR joci acolo ca vad ca doresti sa detasezi niste capatani de pe umeri lol i like what i see
nu uitati de voturi, votati 2 dintre cei care vor sa intre in clan.
Bookmarks