Nu cred că e bine s�mbătă să jucăm cu CGR 6vs6, din lipsă de oameni. Păi fără voi (Cata25, Enthroll, Kobayashi, reikkoo) de unde avem garanţia că mai vin 3 oameni (�n afară de mine, consol3 şi Imouthes)?
Mai bine am�năm partida cu ei pe o altă zi, gen duminică sau miercurea viitoare (luni şi marţi fiind probabil ocupate cu partide reprogramate din campionat). Ce ziceţi?
cum vrei tu man, ori amanati ori faceti meci de 4vs4 sau 5vs5. sau poate pana sambata votam 2 noi membrifresh blood, fresh bodies
![]()
Killzone.com este momentan inaccesibil, dar de�ndată ce �şi revine voi face challenge:
DM-C challenges CGR to a 6vs6 clan game:
Data: miercuri 6 mai
Ora: 22:00
Harta: Tharsis Depot
Classes: all
Rounds: 7*10min, default settings
Weapons: all except rocket launchers (grenade launcher allowed)
Sper ca istrategie să accepte.
Echipa la care m-am g�ndit: emptysandu, adiandrei1, Cata25, Imouthes78, Dark_Andrei_RO, L0G1X.
Dacă vreunul din cei propuşi nu este disponibil vă rog să anunţaţi aici. De asemenea, dacă altcineva ţine morţiş să joace partida asta eu sunt dispus să �mi cedez locul.
Enthroll, Kobayashi, reikkoo - m-am g�ndit că, voi juc�nd �n turneu, să dăm şansa şi celorlalţi să joace �n clan matches, vă rog să nu vă simţiţi excluşi
Mulţumesc.
Fac tot posibilul si joc si eu,ce rost mai are sa fi ntr-un clan daca nu joci,let's do it guys!
Deseara la 21:30 fac server cu 2 harti mici Radec si Corinth,pentru a juca cu cei care doresc sa intre in clan,asa putem sa-i cunoastem si noi si sa-i votam.Desigur membrii clanului si nu numai, care pot sa joace, de asemenea sunt bineveniti.Voi astepta sa ne strangem 4 playeri ca sa incepem jocul.
Numele serverului: DM-C GAME
Parola va fi: dead
Am facut server si n-a intrat absolut niciunul dintre cei care cereau in gura mare ca vor sa intre in clan,noroc ca au intrat cativa dintre membrii clanului si istrategie si am reusit sa o punem de vreo 2-3 meciuri ca altfel stateam ca prostul acolo juma de ora sa astept pe cine?pe nimeni!Dar nui nimic eu unul nu mai votez pe absolut nimeni,pe cine sa votez daca habar n-am cine sunt respectivii?Lasa ca 11 suntem destui,de acum incolo cine vrea sa intre in clan va trebui sa o dovedeasca ca intradevar vrea si va trebui sa ne onoreze cu prezenta la mai multe meciuri.
P.s. Andrei ai jucat foarte bine cu shotgunul pe Radec, cand ai fost cu mine in echipa![]()
Tocmai de aceea nu vreau sa fac challenge. Din lista pusa de L0G1X, in afara de Tavitzu si mister_juice, restul nici nu stiu cum joaca. Mai mult, de vreo doi dintre ei nici nu stiam ca sunt in clan. Eu mai intru cand imi iau map pack-ul ca m-am plictisit de hartile astea.
imi cer scuze ca nu am mai intrat, desi vorbisem inainte cu Enthroll si i-am spus ca am sa intru, nu am mai reusit sa ajung acasa, pot sa enumerez n motive pentru care nu am mai ajuns dar nu prea conteaza, data viitoare am sa fac tot posibil sa intru pentru ca vreau sa joc cu voi!
PS: L0G1X eu inca nu sunt membru! desi sper sa devin in viitor.
Nestiind ca nu exista PS Store Romania, am selectat tara Romania atunci cand mi-am facut logarea pe PSN. Intrebare: Daca imi fac inca un cont cu ID - USA, si downladez cele 2 harti pentru Killzone, le voi putea accesa si cu ID-ul de Romania din moment ce sunt descarcate pe PS3 ??? Am inteles ca nu exista posibilitate sa-ti schimb tara in profilul de PSN. Vreau sa folosesc ID-ul de Romania deoarece am deblocat multe medalii in Killzone. Multumesc anticipat pentru eventualele raspunsuri ...
Bookmarks