Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 20 of 84 FirstFirst ... 10 18 19 20 21 22 30 70 ... LastLast
Results 381 to 400 of 1667

Thread: Dead Men Clan [DM-C] - Killzone 2

1. #381 SP
    Senior Member Enthroll's Avatar
    Quote Originally Posted by Imouthes View Post
    Vreau si eu sa particip ... Please boss, please ...
    you're on!

L0G1X, poti si tu? te ocupi tu de meciul cu CGR, please?
    eu, Kobayshi. Cata25 si reikkoo nu putem pt ca o sa jucam in turnament (daca se prezinta clanuri) deci o sa jucam pe 2 fronturi.

2. #382 SP
    Member L0G1X's Avatar
    Quote Originally Posted by Enthroll View Post
    L0G1X, poti si tu? te ocupi tu de meciul cu CGR, please?
    eu, Kobayshi. Cata25 si reikkoo nu putem pt ca o sa jucam in turnament (daca se prezinta clanuri) deci o sa jucam pe 2 fronturi.
    Nu cred că e bine s�mbătă să jucăm cu CGR 6vs6, din lipsă de oameni. Păi fără voi (Cata25, Enthroll, Kobayashi, reikkoo) de unde avem garanţia că mai vin 3 oameni (�n afară de mine, consol3 şi Imouthes)?
    Mai bine am�năm partida cu ei pe o altă zi, gen duminică sau miercurea viitoare (luni şi marţi fiind probabil ocupate cu partide reprogramate din campionat). Ce ziceţi?

3. #383 SP
    cum vrei tu man, ori amanati ori faceti meci de 4vs4 sau 5vs5. sau poate pana sambata votam 2 noi membri fresh blood, fresh bodies

4. #384 SP
    Member L0G1X's Avatar
    Killzone.com este momentan inaccesibil, dar de�ndată ce �şi revine voi face challenge:

DM-C challenges CGR to a 6vs6 clan game:
    Data: miercuri 6 mai
    Ora: 22:00
    Harta: Tharsis Depot
    Classes: all
    Rounds: 7*10min, default settings
    Weapons: all except rocket launchers (grenade launcher allowed)

Sper ca istrategie să accepte.

Echipa la care m-am g�ndit: emptysandu, adiandrei1, Cata25, Imouthes78, Dark_Andrei_RO, L0G1X.
    Dacă vreunul din cei propuşi nu este disponibil vă rog să anunţaţi aici. De asemenea, dacă altcineva ţine morţiş să joace partida asta eu sunt dispus să �mi cedez locul.
    Enthroll, Kobayashi, reikkoo - m-am g�ndit că, voi juc�nd �n turneu, să dăm şansa şi celorlalţi să joace �n clan matches, vă rog să nu vă simţiţi excluşi

Mulţumesc.

5. #385 SP
    Member adiandrei1's Avatar
    eu pot sa joc...

6. #386 SP
    Senior Member consol3's Avatar
    Fac tot posibilul si joc si eu,ce rost mai are sa fi ntr-un clan daca nu joci,let's do it guys!

7. #387 SP
    Senior Member istrategie's Avatar
    Quote Originally Posted by L0G1X View Post
    Sper ca istrategie să accepte.
    Daca imi spui si mie cu ce oameni din clan pot sa joc meciul, il accept cu cea mai mare placere.

8. #388 SP
    Quote Originally Posted by L0G1X View Post
    Enthroll, Kobayashi, reikkoo - m-am g�ndit că, voi juc�nd �n turneu, să dăm şansa şi celorlalţi să joace �n clan matches, vă rog să nu vă simţiţi excluşi
    no way man, ai facut bine. cu ciulimo facem ceva in weekend ca a zis ca e doritor de head-displacement
    ah si alexcot daca poate!

9. #389 SP
    Member Cata25's Avatar
    Quote Originally Posted by istrategie View Post
    Daca imi spui si mie cu ce oameni din clan pot sa joc meciul, il accept cu cea mai mare placere.
    Adică...?

10. #390 SP
    Quote Originally Posted by Cata25 View Post
    Adică...?
    Adica... in caz ca nu ti-ai dat seama, nu mai sunt oameni activi in clanul meu, acesta este motivul pentru care joc 1v1. Daca imi spui 6 oameni pe care pot sa ii chem la meci jucam.

11. #391 SP
    manfurismojive kobayashi's Avatar
    Deseara la 21:30 fac server cu 2 harti mici Radec si Corinth,pentru a juca cu cei care doresc sa intre in clan,asa putem sa-i cunoastem si noi si sa-i votam.Desigur membrii clanului si nu numai, care pot sa joace, de asemenea sunt bineveniti.Voi astepta sa ne strangem 4 playeri ca sa incepem jocul.
    Numele serverului: DM-C GAME
    Parola va fi: dead

12. #392 SP
    Member Cata25's Avatar
    Adica... in caz ca nu ti-ai dat seama, nu mai sunt oameni activi in clanul meu, acesta este motivul pentru care joc 1v1. Daca imi spui 6 oameni pe care pot sa ii chem la meci jucam.
    Așa de rău ați ajuns?

13. #393 SP
    Senior Member consol3's Avatar
    Quote Originally Posted by kobayashi View Post
    Deseara la 21:30 fac server cu 2 harti mici Radec si Corinth,pentru a juca cu cei care doresc sa intre in clan,asa putem sa-i cunoastem si noi si sa-i votam.Desigur membrii clanului si nu numai, care pot sa joace, de asemenea sunt bineveniti.Voi astepta sa ne strangem 4 playeri ca sa incepem jocul.
    Numele serverului: DM-C GAME
    Parola va fi: dead
    Pot sa joc is eu dar doar pana la 22 ca maine trebuie sa ma scol la 6:00 si iarasi dau cu ceasu sau telefonu de pamant cand suna dar nu promit sa vad ca tre printr-o perioada mai dificila...

14. #394 SP
    Ce simplu e sa fii rautacios!

15. #395 SP
    Member L0G1X's Avatar
    mister_juice
    Kepzy
    DJ_Verizzon_AB45
    Tavitzu
    solozaur
    Firefox

Toţi joacă �n campionat. Nu văd de ce nu ar putea juca şi UN clan match.

@Cata25: secondez, te rog mai moale cu remarcile inflamatorii, nu sunt deloc constructive. Mulţumesc.

16. #396 SP
    manfurismojive kobayashi's Avatar
    Am facut server si n-a intrat absolut niciunul dintre cei care cereau in gura mare ca vor sa intre in clan,noroc ca au intrat cativa dintre membrii clanului si istrategie si am reusit sa o punem de vreo 2-3 meciuri ca altfel stateam ca prostul acolo juma de ora sa astept pe cine?pe nimeni!Dar nui nimic eu unul nu mai votez pe absolut nimeni,pe cine sa votez daca habar n-am cine sunt respectivii?Lasa ca 11 suntem destui,de acum incolo cine vrea sa intre in clan va trebui sa o dovedeasca ca intradevar vrea si va trebui sa ne onoreze cu prezenta la mai multe meciuri.

P.s. Andrei ai jucat foarte bine cu shotgunul pe Radec, cand ai fost cu mine in echipa

17. #397 SP
    Tocmai de aceea nu vreau sa fac challenge. Din lista pusa de L0G1X, in afara de Tavitzu si mister_juice, restul nici nu stiu cum joaca. Mai mult, de vreo doi dintre ei nici nu stiam ca sunt in clan. Eu mai intru cand imi iau map pack-ul ca m-am plictisit de hartile astea.

18. #398 SP
    Member Solozaur's Avatar
    Quote Originally Posted by kobayashi View Post
    Am facut server si n-a intrat absolut niciunul dintre cei care cereau in gura mare ca vor sa intre in clan,noroc ca au intrat cativa dintre membrii clanului si istrategie si am reusit sa o punem de vreo 2-3 meciuri ca altfel stateam ca prostul acolo juma de ora sa astept pe cine?pe nimeni!Dar nui nimic eu unul nu mai votez pe absolut nimeni,pe cine sa votez daca habar n-am cine sunt respectivii?Lasa ca 11 suntem destui,de acum incolo cine vrea sa intre in clan va trebui sa o dovedeasca ca intradevar vrea si va trebui sa ne onoreze cu prezenta la mai multe meciuri.

imi cer scuze ca nu am mai intrat, desi vorbisem inainte cu Enthroll si i-am spus ca am sa intru, nu am mai reusit sa ajung acasa, pot sa enumerez n motive pentru care nu am mai ajuns dar nu prea conteaza, data viitoare am sa fac tot posibil sa intru pentru ca vreau sa joc cu voi!

PS: L0G1X eu inca nu sunt membru! desi sper sa devin in viitor.

19. #399 SP
    Member L0G1X's Avatar
    Quote Originally Posted by Solozaur View Post
    eu inca nu sunt membru! desi sper sa devin in viitor.
    Lista era cu membri CGR, unde figurezi şi tu -- am luat-o de pe Kilzone.com.

20. #400 SP
    Member Imouthes's Avatar

ID - Romania

Nestiind ca nu exista PS Store Romania, am selectat tara Romania atunci cand mi-am facut logarea pe PSN. Intrebare: Daca imi fac inca un cont cu ID - USA, si downladez cele 2 harti pentru Killzone, le voi putea accesa si cu ID-ul de Romania din moment ce sunt descarcate pe PS3 ??? Am inteles ca nu exista posibilitate sa-ti schimb tara in profilul de PSN. Vreau sa folosesc ID-ul de Romania deoarece am deblocat multe medalii in Killzone. Multumesc anticipat pentru eventualele raspunsuri ...

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 20 of 84 FirstFirst ... 10 18 19 20 21 22 30 70 ... LastLast