Imouthes la cat de varza esti la killzone nu puteam sa te primesc pe serverul ala. serios.daca esti din moldova dute si joaca acolo hora sau canta la alta masa ca nu te-a bagat nimeni in seama...
guys, citesc ce scrieti si ma intristez, nu asta voiam de la DM-C. nu vreau sa citesc replici acide si reprosuri dupa meciuri, care joaca bine care joaca prost, ideea mea de clan este sa na adunam la un loc oameni care vor sa joace in echipa indiferent de kill ratio (ca nu asta conteaza in killzone, pana si cel mai bun jucator poate fi omorat de un rookie). meciul cu spaniolii la care am pierdut cred ca a demonstrat asta. legat de rank, am spus ca nu conteaza pentru ca rank-ul nu ramane acelasi daca joci (private - sergent - general).
vreau sa ajungem un clan care primeste challange-uri in fiecare zi, nu o sa ajungem aici daca nu ne cunoastem intre noi, daca nune placem si nu avem acelasi obiectiv. vreau sa ramanem un clan mic pt ca doar asa ajungem sa ne cumnoastem si sa fim constanti ca strategie si game. cat despre cei care sunt miezul clanului este doar alegerea lor pt ca au fost online si pt ca ne-am gasit online. depinde de voi cat de mult vreti sa jucati ca Dead Men.
iar desprea al 13-lea am vrut sa facem un vot pt ca fiecare DM are un cuvant de spus. e aleagerea voastra pe cine vreti sa avem in echipa. in loc sa punem la colt pe forum mai bine aruncam grenade online.
vreau ca TOTI din Dead Men sa joaca in meciuri si turnamente, dar asta depinde de voi. daca suntem un clan mare din care doar 6 suntem online... clanul e facut doar din aia 6 oameni. nu vreau asta. fiecare membru trebuie sa fie activ. votam pentru un nou membru in dar putem vota si pentru un membru out. un om care e nu e activ ocupa locul unuia care vrea sa fie activ.
Enthroll mersi ca ai luat atitudine si ca inca o data ai "punctat" faptul ca in echipa formata nu se intra in functie de cat de bine stii sa joci sau nu.
andrei1 imi cer scuze daca am impartasit o chestie care mi s-a parut "funny" ceilorlalti colegi de clan, si te-am lezat in vre-un fel. credeam ca tocmai de asta s-a format acest clan, sa ne simtim bine impreuna.
eu am PS3-ul (prima consola detinuta de mine) si jocul de vreo 2-3 saptamani, nu cred ca voi invata prea rapid sa joc bine, daca cineva considera ca nu ar trebui sa fac parte din acest clan, ma retrag imediat ...
In speranta ca nu am deranjat pe nimeni, va salut cu respect ...
man nu trebuie sa te retragi, trebuie doar sa joci pana esti mai sigur pe tine. uite, bitza a jucat mai mult meciuri pe rankul lui ca sa creasca mare :)) si intr-o saptamana deja e mai sigur si killareste bine. progresul fiecaruia se reflecta si in stats-urile clanului. n-ar fi cool sa fim un clan de generali rosii? :D
Mi-am luat si eu azi casca imi spuneti pe scurt cum sta treaba cum o conectez daca se consecteaza singura,cand e la incarcat trebuie sa clipeasca cercul ROSU,trebuie setat ceva in joc sa o pot folosi(am casca originala SONY ce vine in bundelul de la SOCOM Confrontation)scuze de offtopic
Mi se pare ca trebuie sa dai din PS3 sa scaneze daca e ceva cu bluetooth prin apropiere.
multumesc,am crescut olaie....:))ideea este sa joci ceva inainte sa te abgi online,sa-ti itnri in mana,apoi head shoturile vin singure.aseara de exemplu cand am vrut sa itnru cu voi,din greseala sau repeziciune am dat pe auto si m-am baga in ISA.am incercat sa ies si cand am itnrat din nou mi-a zis ca deja sa facut legatura,si am ramas cu ceilalti.imi cer scuze daca v-am omorat de prea multe ori si ati renuntat la joc,la un moment dat ramase un singur om din 7 contra 3 la noi din 5...
Nu cred ca mai este loc DJ_Andrei.Citeste primul post.
Tu nu citesti ca vom vota pentru al 13-lea membru?
Am inteles , dar vreau si eu o sansa pentru al-13-lea membru. Daca se poate:P. Daca nu asta e :D !!
Facem ceva in seara asta,de pe la ce ora?
Eu intru pe la 22.
Imouthes,vezi ca cercurile alea verzi sunt spawn points de ce nu le folosesti? Poti sa alegi tu unde vrei sa reinvii pe plansa atunci cand sunt mai multe(le alegi cu crucea din stanga de pe gamepad si dupaia apesi X pe ala pe care vrei sa apari),cand am jucat aseara impreuna nu le-ai folosit deloc,incearca pe viitor sa stai mai aproape de coechipierii cu care joci fiindca singur nu prea poti sa faci mare lucru,asta inseamna jocul in echipa.;)
Agent4ever,data viitoare nu mai fugii cand pierzi un meci fiindca nu pica cerul,nu ma puneti sa fac server ca dupaia sa plecati,k!:-w
Eu trebuia să plec, dar am intrat c�teva minute să joc.
Dacă mai faceți server ați putea sincer să faceți server numit Rom�nia, și o parolă postată direct aici, ca să ne adunăm mai mulți rom�ni. Eventual ne băgăm noi, membrii clanului, la Helghast și ceilalți la ISA, sau pur și simplu ne organizăm �n echipe de 4.
Thx for the tip. Exact dupa ce am jucat in echipa cu tine, mi-am dat seama despre ce e vorba. In jocul care il aveam coechipier pe ciulimo am folosit. (tot degeaba - abia am inceput sa ma obisnuiesc cat de cat cu controlerul)
By the way ... De ce nu dati drumul si la lansatorul de rachete ? E mai fun si cu ala activ (poate am si eu o sansa sa nimeresc ceva la ingramadeala :)) ... Poate diseara facem o sesiune in care nu mai restrictionati nimic ...
CHALLENGE
17.04.2009 - 22.00
RSA vs DMC
Players: 6vs6
Map: Radec Academy
Rounds: WARZONE (25 min)
Class restrictions: None
Weapons restrictions: M237, VC9, M80
Bine .. dar cu clanu nostru cand faceti un meci?:D