k1du...da e confirmat deja challengul?Eu cu enthroll putem juca,de restul nu stiu,sa anunte aici pe forum.
k1du...da e confirmat deja challengul?Eu cu enthroll putem juca,de restul nu stiu,sa anunte aici pe forum.
Din nou cei de la Killzone n-au avut ce face astazi asa ca au facut un alt update si au resetat toate serverele, asa ca n-am putut juca challenge-ul cu ShadowStrikers...'ai de &@#$ mea!Prosti, prosti rau(sper ca n-au pierdut amandoua echipele valoarea)
am vorbit cu ciabi-ro pe psn si joaca si el
deci...pana acum sunt: k1du,enthroll,kobayashi,ciabi-ro si caine_rau,ne mai trebuie un dead man...stiti ceva de cata25?poate,nu poate?sau wickyz?
Lui Wickyz i-am trimis mesaj(acu' cateva ore) pe psn si n-a raspuns, deci nu cred ca joaca....
Deci, ce ați făcut ieri?
***later edit***
Am pierdut cu 4-3, sau cel puțin așa zice killzone.com
Eu am fost plecat ceva timp, așa că nu am mai putut juca.
Totuși, dacă tot ați acceptat meciuri de 160 valor, nu puteați face și voi cel mai bun 6?
Mă rog...
Daca juca enthroll si cu wickyz ii bateam de se cacau pe ei, oricum felicitari celor care au JUCAT!
sorry guys eu chiar a trebuit sa ies, ma bucur ca era consol3 doritor si ca ati fost 6. anyway, nu e o mare tragedie, mai incercam.4-3 inseamna ca ati jucat bine. 6-1 ar fi fost tragedie
.
Cine a sta in baza mai ??? Casca ochii la joc si nu la partenerii de echipa. Urat din partea ta ca incerci sa gasesti vinovati printre colegii de clan. Sper sa nu mai am "onoarea" de a juca cu tine in echipa ...
P.S. Fa un efort cat de mic si macar scrie corect ID-ul meu. Daca citeai si tu lectura obligatorie din scoala, acum stiai cine e "Imothes" ...
P.S. 2 ... Multumesc si domnului coleg k1du pentru: "Thank You consol3 from: k1du (Today)"
Eu cand iti ziceam hai imouthes iesi din baza tu stateai acolo si frecai menta, cred ca la body count ai iesit din baza, in rest nimic, scuza-ma frate da nu asa se joaca un meci
Nu am chef să mă uit la el, dar voi nu aveți dec�t.
Replay meci.
Fratilor hadati nu va mai certati va rog,e doar un joc dal naibi,jucam ca sa ne distram.Mai pierdem mai castigam asta e,important e ca reusim sa ne strangem sa jucam impreuna la meciuri,zic eu.Altii poate au o zi mai proasta altii joaca mai bine depinde de la fiecare,nu are rost sa incepem sa aruncam vina pe unul si pe altul.Nici eu nu am jucat cum tb la meciul ala,ma omorau aia de nu stiu cate ori imediat cum ma spouwnam imi venea sa sparg controlerul la cat de prost am jucat dar asta e,se intampla la oricine.
Have fun guys!![]()
Este ok,numai ca ce facem pierdem tot?Oricum np. acum trecem peste dar sa incercam sa mai adunam ceva valoare.
Bookmarks