Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 44 of 84 FirstFirst ... 34 42 43 44 45 46 54 ... LastLast
Results 861 to 880 of 1667

Thread: Dead Men Clan [DM-C] - Killzone 2

1. #861 SP
    manfurismojive kobayashi's Avatar
    k1du...da e confirmat deja challengul?Eu cu enthroll putem juca,de restul nu stiu,sa anunte aici pe forum.

2. #862 SP
    Diesel k1du's Avatar
    nu, nu e confirmat

3. #863 SP
    A ok ms,pai atunci sa vedem daca ne strangem 6 jucam.

4. #864 SP
    Diesel k1du's Avatar
    Din nou cei de la Killzone n-au avut ce face astazi asa ca au facut un alt update si au resetat toate serverele, asa ca n-am putut juca challenge-ul cu ShadowStrikers...'ai de &@#$ mea!Prosti, prosti rau (sper ca n-au pierdut amandoua echipele valoarea)

5. #865 SP
    Member caine_rau's Avatar
    ma bag, n-am nici pustiul pe langa mine asa ca o sa musc din ei

6. #866 SP
    Diesel k1du's Avatar
    am vorbit cu ciabi-ro pe psn si joaca si el
    deci...pana acum sunt: k1du,enthroll,kobayashi,ciabi-ro si caine_rau,ne mai trebuie un dead man...stiti ceva de cata25?poate,nu poate?sau wickyz?

7. #867 SP
    Member Imouthes's Avatar
    Quote Originally Posted by k1du View Post
    am vorbit cu ciabi-ro pe psn si joaca si el
    deci...pana acum sunt: k1du,enthroll,kobayashi,ciabi-ro si caine_rau,ne mai trebuie un dead man...stiti ceva de cata25?poate,nu poate?sau wickyz?
    vin si eu ... sa se umple lista ...

8. #868 SP
    Senior Member consol3's Avatar
    Pot juca si eu ca am timp?Iese cineva?

9. #869 SP
    Diesel k1du's Avatar
    Lui Wickyz i-am trimis mesaj(acu' cateva ore) pe psn si n-a raspuns, deci nu cred ca joaca....

10. #870 SP
    Member Cata25's Avatar
    Deci, ce ați făcut ieri?

***later edit***
    Am pierdut cu 4-3, sau cel puțin așa zice killzone.com

Eu am fost plecat ceva timp, așa că nu am mai putut juca.
    Totuși, dacă tot ați acceptat meciuri de 160 valor, nu puteați face și voi cel mai bun 6?
    Mă rog...

11. #871 SP
    Da... Imothes a sta in baza si caine rau nu a facut nimic
    ..punct!

12. #872 SP
    Diesel k1du's Avatar
    Daca juca enthroll si cu wickyz ii bateam de se cacau pe ei , oricum felicitari celor care au JUCAT!

13. #873 SP
    Senior Member Enthroll's Avatar
    sorry guys eu chiar a trebuit sa ies, ma bucur ca era consol3 doritor si ca ati fost 6. anyway, nu e o mare tragedie, mai incercam. 4-3 inseamna ca ati jucat bine. 6-1 ar fi fost tragedie .

14. #874 SP
    Member Imouthes's Avatar
    Quote Originally Posted by consol3 View Post
    Da... Imothes a sta in baza si caine rau nu a facut nimic
    ..punct!
    Cine a sta in baza mai ??? Casca ochii la joc si nu la partenerii de echipa. Urat din partea ta ca incerci sa gasesti vinovati printre colegii de clan. Sper sa nu mai am "onoarea" de a juca cu tine in echipa ...

P.S. Fa un efort cat de mic si macar scrie corect ID-ul meu. Daca citeai si tu lectura obligatorie din scoala, acum stiai cine e "Imothes" ...

P.S. 2 ... Multumesc si domnului coleg k1du pentru: "Thank You consol3 from: k1du (Today)"

15. #875 SP
    Auzi nu vreau sa ne certam sau nu stiu ce dar noi practic am jucat 4 vs. 6!

16. #876 SP
    Diesel k1du's Avatar
    Eu cand iti ziceam hai imouthes iesi din baza tu stateai acolo si frecai menta, cred ca la body count ai iesit din baza, in rest nimic, scuza-ma frate da nu asa se joaca un meci

17. #877 SP
    Member Cata25's Avatar
    Nu am chef să mă uit la el, dar voi nu aveți dec�t.
    Replay meci.

18. #878 SP
    Fratilor hadati nu va mai certati va rog,e doar un joc dal naibi,jucam ca sa ne distram.Mai pierdem mai castigam asta e,important e ca reusim sa ne strangem sa jucam impreuna la meciuri,zic eu.Altii poate au o zi mai proasta altii joaca mai bine depinde de la fiecare,nu are rost sa incepem sa aruncam vina pe unul si pe altul.Nici eu nu am jucat cum tb la meciul ala,ma omorau aia de nu stiu cate ori imediat cum ma spouwnam imi venea sa sparg controlerul la cat de prost am jucat dar asta e,se intampla la oricine.
    Have fun guys!

19. #879 SP
    Senior Member Mask's Avatar
    Quote Originally Posted by Enthroll View Post
    Attachment 19436
    pagina DM-C: Killzone.com
    Cheers!

DEAD MEN CLAN
    un clan, mic, vreau sa fim maxim 10 membrii sa putem juca toti sau majoritatea in functie de timp/reguli. deocamdata suntem doar 4 dar recrutam.
    - nu e stres daca pierdem, important e sa ne distram si sa ne cunoastem mai bine pe campul de macel, after all WE ARE DEAD MEN n-avem nimic de pierdut!
    - cine e interesat private message me, daca puteti juca cel putin 1 data pe sapt e ok.
    saptamana asta din pacate eu nu o sa fiu acasa dar putem pune 1 ofiter sa aranjeze meciuri daca vreti si suntem destui.

SO LET'S Death'n'Roll !!!
    Check this out !!!

20. #880 SP
    Este ok,numai ca ce facem pierdem tot?Oricum np. acum trecem peste dar sa incercam sa mai adunam ceva valoare.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 44 of 84 FirstFirst ... 34 42 43 44 45 46 54 ... LastLast