Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 3 of 5 FirstFirst 1 2 3 4 5 LastLast
Results 41 to 60 of 81

Thread: De ce sa nu iti modezi consola!

1. #41 SP
    Member Hitman's Avatar
    Ce ai zis tu, este pus la punctul 2
    *lasi consola nemodata - iti cumperi jocurile, dar ca orice lucru cumparat, nu iti permiti sa il iei si sa il lasi pe un raft fara sa il folosesti, ai parte de unele avantaje gen MP, update-uri, rezolvari de bug-uri, etc

2. #42 SP
    Senior Member tray's Avatar
    Quote Originally Posted by adibose View Post
    crezi ca moare Gates de foame? era vorba de jocurile pentru console aici, despre asta vorbim
    Pe gandirea asta ma apuc sa fac o triere, Halo pot sa il piratez ca e facut de Microsoft si nu moare Gates de foame. Furtul e furt in orice stare a sa, cred ca nu suntem Robin Hood sa furam de la bogati.

3. #43 SP
    Senior Member adibose's Avatar
    As putea spune ca esti pe langa subiect, era vorba acolo de Windows si doar atat. Ideea era sa aducem subiectul pe aria consolelor. Subiect care s-a tot divagat si a ajuns la carnati, mici si porci de Craciun.

Daca vroiam sa vorbesc despre teoria furtului si softuri piratate deschideam un subiect nou pe tema asta, insa nu asta era scopul, nu stiu daca te-ai prins.

Dar aici asa este, cine initiaza un topic trebuie sa faca si pe paznicul la oi fiindca asa ne place noua sa ne batem joc si sa batem campii in lipsa de alte activitati.

4. #44 SP
    Senior Member tray's Avatar
    Ai putea spune, insa nu e cazul, tu ai facut acea afirmatie, si ca sa vezi si Windows si xbox (care este o consola) este facuta de acelasi om, cel mentionat de tine.

Inteleg ca se deviaza de la subiect, insa pe langa glumele de santier expuse de useri de mai sus, pot considera ca am atins un subiect academic deja.

5. #45 SP
    Teraflops Graft's Avatar
    Mușterii care au chef de offtopic și glumițe din 2011 sunt rugați să mute discuțiile pe privat sau Yahoo messenger.

6. #46 SP
    imi consum energia degaba daca dau curs.
    sarbatori fericite!

tks Graft

7. #47 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    Un articol de nota ZC

Mai adaug doar asta: "Traim in Romania si asta nu mai e demult o scuza"

8. #48 SP
    Senior Member darkpaul13's Avatar
    Quote Originally Posted by tray View Post
    Pe gandirea asta ma apuc sa fac o triere, Halo pot sa il piratez ca e facut de Microsoft si nu moare Gates de foame. Furtul e furt in orice stare a sa, cred ca nu suntem Robin Hood sa furam de la bogati.
    corect.....se pare ca trebuie sa plecam de la premisa ca furatul de produse software si jocuri PC nu e asa grav precum furatul de jocuri de consola sau furatul din magazin....astea cu piratatul si userii care intreaba de asa ceva ar trebui sa ramana strict in atributia adminilor si totul sa se rezolve cu un simplu report...dar trebuie sa fie intotdeauna cate un zmeu care sa tune si sa fulgere...

9. #49 SP
    N-a venit mosu' la voi de sunteti asa suparati?

10. #50 SP
    Junior Member pippo's Avatar
    Probabil ca nu v-am inteles eu mai inainte, dar ce legatura are De ce sa nu iti modezi consola! cu pirateria ?
    Un moti bun de a nu iti moda ps3-u e ca se pot inchiria jocuri ( in cj cu 10 ron 3 zile) si mai e unul ps+

ps. daca nu aveam de unde inchiria jocuri ps3 si nu era ps+ cred ca as fi ales xbox desi mi-am cumparat ps3 doar pt KRATOS

Share on facebookShare on twitterShare on emailShare on printMore Sharing Services0

11. #51 SP
    Junior Member AizenKs's Avatar
    Felicitări pentru iniţiativa ta adibose.Există şi persoane care au refuzat să �si modeze consola chiar dacă toata lumea �n jurul acelei persoane �l intitulează "prost","t�mpit","ciudat".Eu am consola de 1 an,şi nu am modato.Adevărat,nu am un număr impresionant de jocuri (16) ,dar e mult mai plăcut şi mult mai cinstit să nu o modezi + ai acea satisfacţie personală că nu urmezi un curs ca şi toti ceilalti .Nu e o scuza să zici că trăiesti �n Rom�nia şi nu ai bani,eu am 17 ani şi jocurile pe care mi le propun să mi le cumpar,�n majoritatea cazurilor le reusesc să le cumpar chiar dacă uneori cu un anumit delay.Sărbători fericite!

12. #52 SP
    One Man Army Cristy's Avatar
    Pur si simplu nu se merita sa iti modezi consola... nu ai aceeasi satisfactie cand joci un joc.. dupa ce il termini il stergi si il arunci ca niste sosete rupte.. in schimb cand il muncesti sa dai vreo 200 de lei il pretuiesti si il joci de doua ori mai mult.. si mai ai si multiplayer unde e cazul

13. #53 SP
    Member Adr!an's Avatar
    Salutare consolistilor, eu dupa o experienta neplacuta cu modarea unui ps2 am renuntat la "avantajele si dezavantajele" modarii unei console. Am ps3 de 3 ani si ma bucur de consola nemodata chiar daca am numai 3 disk-uri si cateva jocuri instalate pe HDD. Apar demo-uri, descarc, pobez si daca imi place ceva cumpar chiar daca am un salariu sub mediu (about 1200 lei). La multi ani si numai bine

14. #54 SP
    Junior Member wangine's Avatar
    Am cirit toate experientele celor care au avut consola modata cat si foarte clar subiectul topicului .Ideea este buna dar daca traiam prin Norvegia s-au ..... Multi s-au plans ca este greu si plictisitor sa descarci jocuri, programe ,bla bla, mai simplu fiind sa cumperi jocul. Acum daca comparam timpul care este pierdut pentru download cu munca depusa pentru a castiga banii acelui joc, eu zic sa va ganditi bine. Eu sunt inginer si sotia psiholog, eu castig binisor sa-mi permit jocuri , dar ea dupa 21 de ani prin scoli nu sare de 2300 lei, ce sa mai zic de un om normal cu 1200 lei? Isi poate permite acel om sa cumpere ? EU nu am avut niciodata consola modata , dar multi prieteni joaca online FPS cu ea modata. Din moment ce statul Roman ne trateaza ca pe niste carpe , m-am decis sa-mi modez consola si am sa va ipartasesc parerea peste cativa ani daca s-a meritat s-au nu.Nu sfatuiesc pe cineva sa isi modeze consola ci mi-am spus propria parere. Si nu in ultimul rand sa nu uitam de cheateri descoperiti personal pe console modate (nu sunt adeptul , dar este un punct de vedere daca vrem sa fim impartiali
    )
    Stima

15. #55 SP
    treaba cu statul e amuzanta, ceea ce nu descoperiti unii este ca statul este indulgent si nu va racoreste pt furt de genul asta.

16. #56 SP
    Senior Member Espiritus's Avatar
    Argument: pentru ca statul e naspa, ma razbun pe developerii de jocuri si nu le mai cumpar.

17. #57 SP
    Junior Member Chr0m3's Avatar
    @wangine: Ma intristeaza putin sa vad un inginer care are dificultati in a se exprima in propria limba. Dar ca sa fiu on-topic, "modarea" consolelor este de domeniul trecutului, iar faptul ca traim in Romania nu este un motiv sa piratezi jocuri, in conditiile in care magazinele de la noi fac reduceri substantiale la jocuri la timp relativ scurt dupa lansare, iar piata second-hand e si ea in floare. Nu mai e situatia ca acum cativa ani cand nu gaseai in magazine un joc sub 300 de lei in ziua lansarii (asta daca le aveau in ziua lansarii).

In generatia curenta, pe langa faptul ca nu se pot moda consolele, chiar nu ai avea nici un motiv sa o faci, din simplul fapt ca nu merita sa-ti asumi riscul de a pierde functiile online ale consolei. Plus ca daca o consola modata ar avea acces pe PSN/XBL ar fi exact ca pe Steam, adica plin de cheateri in orice joc si ar ruina experienta. Tu probabil vorbesti acolo de un PS3 modat, dar eu vad la fiecare reducere de la Altex sau Emag o multime de titluri bune la 30 de lei bucata, iar preturile de pe PSN sunt si ele ok.

Dupa parerea mea, ultima consola aparuta care are avantaje masive dobandite prin intermediul modarii este PS2-ul, unde poti sa-ti pui jocurile pe HDD, avand loading times mult mai mici decat de pe disc si nu uzezi nici discurile, nici lentila. Ar mai fi si posibilitatea de a juca jocuri din alte regiuni si faptul ca poti utiliza patch-uri care modifica aspect ratio-ul din 4:3 in 16:9, majoritatea jocurilor de PS2 fiind in format 4:3.

18. #58 SP
    Member renatoman's Avatar
    acu cu 200 ron cumperi la pachet 10 titluri bune la sh

19. #59 SP
    Junior Member wangine's Avatar
    Quote Originally Posted by Chr0m3 View Post
    Ma intristeaza putin sa vad un inginer care are dificultati in a se exprima in propria limba.
    Mda," sa inteleg ca nu ai inteles " . OFF: Acum 40 ani gramatica era batuta in cuie , acum ne schimbam la fiecare an in functie de interese. ON: Ce nu ai inteles tu este ca am prieteni in toata Europa care joaca ONLINE cu console modate si sunt inca in lista mea (online) .Joc numai online , nu-mi plac jocurile offline. Am cel putin 60 prieteni cu asfel de console iar 4 dintre ei au log in PSN+ daca ma uit in profilul lor(Jucam impreuna jocuri doar cu PSN+ acces). Imi scapa ceva ? Exista modari diferite ? Am vorbit de nenumarate ori cu ei si m-au intrebat de ce nu imi modez consola sa nu mai platesc jocuri. Majoritatea dintre ei cunosc nivelul de trai splendid din Romanica. Asta este motivul pentru care am aruncat o privire pe forum. Detin un PS3 si un PS4 (curate).

---------- Post added 30-06-2017 at 00:56 ----------

Quote Originally Posted by Espiritus View Post
    Argument: pentru ca statul e naspa, ma razbun pe developerii de jocuri si nu le mai cumpar.
    Contra argument : In loc sa le rupem gatul celor care ne conduc in batjocura hai sa ne plecam capul ca sclavii (Doar suntem civilizati, nu ?)
    Maine se da o lege imorala cum sunt +70% in Romania , ex: Cum sunt pachetele de tigari cu imagini gretoase , hai sa punem si pe ambalajul de la KFC cate un rahatel (pentru pofta) , ca sunt mult mai toxice si doar asa putem fi educati. Mentalitatea actuala.

20. #60 SP
    Junior Member Chr0m3's Avatar
    Intr-adevar, se schimba manualele de limba romana de 2 ori pe an, odata cu ministrii, dar nu asta era ideea. Oricum, imi cer scuze daca te-am ofensat. Inteleg ce vrei sa spui, ti-am spus doar ce cred eu despre modari in general. Cand te referi la jocuri care cer PS+ (daca de aici vine PSN+), inseamna ca este vorba de PS4, deoarece la PS3 nu ai nevoie de PS+ ca sa joci online, corect? Din cate stiu eu PS4 nu se poate moda.

Ce vreau sa subliniez e ca forumul are reguli destul de stricte cand vine vorba de discutii despre piraterie. Daca e ok din punct de vedere moral sa-ti modezi consola e alta discutie, dar aici se poate discuta de modari exclusiv pe partea tehnica (daca nu ma insel).

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 3 of 5 FirstFirst 1 2 3 4 5 LastLast