Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 3 of 5 FirstFirst 1 2 3 4 5 LastLast
Results 41 to 60 of 81

Thread: Bani pt PSN Store!

1. #41 SP
    Member Mavone's Avatar
    Thx de info! Poţi să-mi zici exact userul despre care e vorba?

2. #42 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    mavone ce tip de card ai? si unde l-ai facut?

3. #43 SP
    Senior Member Srachi's Avatar
    Catallin este userul, da-i un search si trimite-i un pm daca esti interesat.

4. #44 SP
    Member Catallin's Avatar
    Acum am vazut discutia, Mavone, daca vrei sa te ajut nici o problema. Am mai luat si pentru altii si n-au fost probleme. Toata treaba e sa ai cont de US, atata tot. Pe celelalte nu pot sa iau nici eu. Uite aici threadul cu detaliile.

5. #45 SP
    Senior Member mentorica's Avatar
    mavone poti sa iti iei si u cu un card Visa Electron fara nici o prolema

6. #46 SP
    Member adin33's Avatar

ps3

Am luat eu jocuri de la catallin si este foarte de treaba,deci poti sa apelezi cu incredere.

7. #47 SP
    Junior Member ady_ro's Avatar
    Am incercat si eu cu un Mastercard mondo de a Banca Transilvania dar nu a mers.

Apoi am incercat cardul de la firma pentru salariu emis de Bcr.
    Un visa electron si asta a mers.

8. #48 SP
    Senior Member mark's Avatar
    Am reusit intr-un final sa cumpar jocuri de pe PSN. Toata problema e de la card. Daca v-ati luat card ING VISA Electron, asa cum am facut eu, trebuie sa asteptati aproximativ 1 luna pana cardul va deveni activ online. Deci, eu am incercat o groaza sa-l fac sa mearga si bineinteles ca n-am reusit! M-am lasat pagubas ca nu-mi lua cardul la inregistrarea lui pe net si pace. Insa de plictiseala l-am introdus din nou zilele astea si surpriza, a mers. Am fost la bancomat si am alimentat cardul cu ceva bani si uite asa mi-am luat Tekken 5 si PoP Classic! E foarte tare!

9. #49 SP
    Junior Member knockout's Avatar
    Salut! In primul rand, multumesc celor care au postat aici cu detalii despre plata cu cardul pe PSN. Informatiile peste tot pe net sunt contradictorii, incomplete, etc. Am reusit si eu intr-un final sa cumpar de pe PSN, cu un card Visa de la BRD.
    A fost funny ca am un BRD MasterCard Business cu care fac de obicei platile pe net, tocmai din cauza ca nu e acceptat Visa-ul peste tot.
    Ei, la PSN a fost tocmai invers, nu a mers mastercard-ul. Plin de erori bizare, nu iti poti da seama ce merge si ce nu decat prin trial and error. De asemenea la adresa conteaza doar state-ul, orasul si post code-ul.
    In fine, sunt fericit ca am reusit, mult succes si altora, am vrut sa ramana aici povestea cu mastercardul pentru cei ce vor mai da peste thread-ul asta.

10. #50 SP
    Senior Member Mihail's Avatar
    Mai baieti, dar nu e mai simplu sa achizitionati carduri dedicate de Playstation Network in valoare de 20$ sau 40$ decat sa bagati adrese fictive pe diverse carduri?

11. #51 SP
    Senior Member BoDoPSX's Avatar
    Quote Originally Posted by Pizzi View Post
    Mai baieti, dar nu e mai simplu sa achizitionati carduri dedicate de Playstation Network in valoare de 20$ sau 40$ decat sa bagati adrese fictive pe diverse carduri?
    nope pt simplul fapt ca acele psn cards te costa mai mult decat valoarea in bani. pt US merge sa faci cumparaturi fara probleme, iar pt UK il avem pe Robert

cheers

12. #52 SP
    Senior Member Mihail's Avatar
    Corect

13. #53 SP
    Senior Member Muthu Raoul's Avatar
    Nu stiti merge sa cumpar cu un Mastercard de la Banca Transilvania ?

14. #54 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    se mai poate cumpara de pe psn us cu cardul visa electron(ING)? eu am incercat azi si nu am mai putut

15. #55 SP
    Hyp
    -= Nemuritor si rece =- Hyp's Avatar
    aveai banii necesari pe card...acu cateva zile cand l-am folosit mi-a mers

16. #56 SP
    Daca va rog, ati putea vreunul dintre voi sa scrie pas cu pas actiunile pe care trebuie sa le faci pentru incarcarea contului cat si de ce am nevoie

17. #57 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    am reusit pana la urma, aveam cardul blocat...pe scurt cu card visa electron de la ing merge sigur

18. #58 SP
    Merge sa incarc contul cu vreu card de la Banca Transilvania, daca da ce fel de card este ?

19. #59 SP
    Ex-Studentul :D Ovidiu's Avatar
    Raul treci pe mess , iti explic eu .

20. #60 SP
    Junior Member cristachecri's Avatar
    Care e cel mai bun card pentru cumparaturi pe psn store ?
    Intreb asta ca sunt pe cale sa imi fac unul dedicat pentru asta

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 3 of 5 FirstFirst 1 2 3 4 5 LastLast