Corect. Pot confirma si eu acelasi lucru: ca trebuie sa ai versiunea US/NTSC pt a recunoaste DLC-urile cumparate de pe US PS Store. Dacai ai versiunea EU/PAL, atunci trebuie sa te multumesti doar cu DLC-urile moca de pe UK PS Store.
Corect. Pot confirma si eu acelasi lucru: ca trebuie sa ai versiunea US/NTSC pt a recunoaste DLC-urile cumparate de pe US PS Store. Dacai ai versiunea EU/PAL, atunci trebuie sa te multumesti doar cu DLC-urile moca de pe UK PS Store.
Merge sa cumperi de pe PSN US, chiar daca la tara este pus billing adress din State? Adica nu ar trebui completata adresa reala a detinatorului de card?(cea de Romania) Intreb asta pt. ca mie unul nu mi-a mers, am vazut ca nu mai poti modifica tara(acolo jos la billing ramane tot United States).
SImplu simplu, dar cum? Am introdus datele de pe cardul meu la account managment dar cand trec la pagina urmatoare ma roaga sa introduc billing adress, am lasat-o pe cea cu care mi-am facut contu`(o adresa din US) si nu merge! Ce sa fac?
I got one question tho... O sa incerc eventually.
Toata lumea zice de cont pe UK ca nu merge cumparat (pentru jocuri de PAL) dar a incercat careva sa faca un cont de Franta sau Germania sau alta tara din Europa?
Ma gandesc ca o fi vreo problema cu faptul ca preturile din UK sunt in lire. Poate ca merge in euro...
BTW confirm ca ING Visa Electron merge pe US.
Mda si se pare ca pe mine nu ma ajuta nimeni! Nu stiu cum cumparati voi de pe US atata timp cat nu te lasa sa treci de pagina cu billing adress!
Nu conteaza adresa de billing. Poti sa scrii ce vrei. Ca sa fii sigur baga totusi un cod postal din US.
Nu te chinui sa bagi adresa din Romania ca nu prea conteaza. Oricum nu o sa-ti trimita factura prin posta.
Ok, asta mi s-a mai spus insa nu trece de pagina indiferent ce adresa introduc. imi da ceva eroare!
Ar fi fost bine daca am sti totusi care e eroarea respectiva ca poate ne dam seama...
Ce card folosesti?
ING VISA ELECTRON, iar eroarea e The credit card information is not valid. Please check your entries carefully. Dar am pus totul ca la carte nu stiu ce are!
nu le-ai pus din moment ce iti da eroare, vezi ca la credit card number trebuie fara spatiu, security number e pe spatele cardului, ultimele 3 cifre de langa banda aia magnetica, numele trebuie exact cum e pe card si data expirarii.
Le-am pus, stiu ca trebuie fara spatiu intre numere si ultimele 3 cifre de pe spate dar tot nu merge. Interesant insa e ca si fratele meu are card la fel tot ING si am incercat cu al lui si a mers. Mi-a zis updated sucesfully! Acuma de ce nu stiu. Poate nu imi este inca cardul activat sau de ce? Cand am fost vineri sa-l ridic de la banca mi l-au activat la calculator in fata mea! Trebuie sa mai astept?
Pai nu stiu cum e cu activarea dar la banca inainte sa ti-l dea in mana il baga intr-un reader unde tre sa-ti bagi si pin-ul, poate atuncis e activeaza. Nu ai stiut pin-ul cand ai fost dupa card? Cardul e visa electron?
Eu unul m-am lăsat păgubaş cu "păcălitul" PSNului. Am �ncercat două carduri diferite şi n-am reuşit să fac nici unul să meargă (da, ambele sunt pentru internet shopping) aşa că eu unul o să-ncerc să fac rost de nişte PSN Cards care au echivalentul din c�te am �nţeles a 20 şi 50 de dolari. �mi iau vreo 2 de 50 dacă nu au termen de valabilitate şi cred că-mi va fi mai uşor şi "mai legal".
Bookmarks