Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 4 of 5 FirstFirst ... 2 3 4 5 LastLast
Results 61 to 80 of 81

Thread: Bani pt PSN Store!

1. #61 SP
    Hyp
    -= Nemuritor si rece =- Hyp's Avatar
    iti recomand VISa de la ING

2. #62 SP
    Member Sadismek's Avatar
    eu sunt nou in materie de console, dar vazand faptul ca pe PC nu apar niste titluri asa de grozave ca RDR si multe altele, m-am decis sa imi iau o consola. dupa multe cercetari, vreau sa imi iau o consola PS3... doar o intrebare: daca imi fac cont pe PSN cu adresa de US, voi putea sa joc multiplayer?

3. #63 SP
    Senior Member erik95's Avatar
    Da, dar poti face mai multe conturi. Majoritatea de aici au RO si un cont de UK/US, poate chiar conturi pe US si UK. Asa poti juca online cu un cont de RO ( nu ca ar conta prea mult) si ai 2 conturi de pe care poti lua jocuri, demo-uri, theme, trailere etc.

4. #64 SP
    Member popteodor's Avatar
    A cumparat cineva recent cu cardul de pe PSN US ?

De doua zile ma tot chinui cu un card VISA de la raiffeisen si nu mai merge. Ultima data am cumparat prin februarie cu acelasi card si de atunci nu am mai incercat.

Cand dau confirm purchase, ma trezesc cu error has occured 80023102.

5. #65 SP
    Senior Member ReNeGaDe124's Avatar
    Din pacate, cardurile din Romania nu mai sunt acceptat de vreo cateva luni pe PS Store US. Singura solutie ramasa sunt cardurile prepaid. Gasesti pe siteuri specializate sau chiar aici pe forum.

6. #66 SP
    Member popteodor's Avatar
    Damn, am cam fost out of touch in cazul asta.

Mersi pentru info.

Deja am apelat la webpredator, dar as fi interesat sa stiu si un site de pe care se pot cumpara online cu livrare "�mediata".

Pentru xbox points folosesc https://www.gamepointsnow.com/microsoft-points, dar aici cardurile de PSN US sunt cam scumpe.

7. #67 SP
    Junior Member wangine's Avatar
    Acelasi lucru mi s-a intamplat si mie cu un VISA de la Raiffeisen.
    Pana sa mi-l schimbe astia ca a expirat mergea perfect.
    Acum am visa electron si nu mai merge.
    Am impresia ca trebuie sa coincida adesa pe care a fost facut cardul.
    Daca stiti vreo solutie ...

8. #68 SP
    Senior Member Anderul's Avatar
    Buna,stie cineva de ce imi da eroarea 80023102 cand incerc sa pun bani in portofel?

9. #69 SP
    Junior Member sKyb0y's Avatar
    salut
    am primit si eu eroarea asta la psn dar nu am gasit o rezolvare. mi-a dat cand incercam sa adaug de pe card.

10. #70 SP
    Member faxiu's Avatar
    rezolvarea este sa alimentezi cu PSN cards. Le poti cumpara de pe site-uri specializate (eu folosesc pcgamesupply) sau de la baietii de aici de pe forum. De ceva timp nu se mai pot folosi cardurile RO pentru plata PSN stuff. Mai precis de cand verifica adresa posesorului de card cu adresa inscrisa la creearea contului.

11. #71 SP
    Member BatsBike's Avatar
    reincarcarea contului PSN se mai poate face de AICI ...

12. #72 SP
    Senior Member iPaul's Avatar
    Pentru cei cu conturi de U.S le puteti alimenta de Aici

13. #73 SP
    Junior Member cromad007's Avatar
    nu va mai speriati atata!
    cromad is here.
    pentru bucuresteni sau pt cei ce stiu de hypermarketurile C..., mai exact cel din militari,luj.
    Acolo ve-ti gasi carduri de incarcare cont eu, cu 20 sau 50 de euro.
    Asa ca....
    si da, merg si anumite carduri de credit, dar cu format eu, adica ce pot fi folosite si in afara tarii noastre.

14. #74 SP
    Member faxiu's Avatar
    Vre-ti sa ne spune-ti ce presupu-ne format eu? Al meu visa electron si-a facut treaba atat in EU cat si in RU, US, Canada si Cuba. Singurul loc unde nu a mers a fost Dubai, care nu accepta carduri cu cip. Dar pe PSN nu am reusit. Deci cum?

Pt. a nu posta inutil l8r: am fost ironic condescendent in o anumite parte a intrebarii mele.

15. #75 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    S-a spart conducta cu cratime...cred ca de la ger
    LE nu la tine ma refer faxiu,tu ai fost ironic

16. #76 SP
    Junior Member soulikah's Avatar
    OK
    Revin cu problema PSN cards in Romania. Le-a incercat cineva pe cele de la Altex/Media Galaxy ? Sunt de UK de cate 25/50 de lire. Daca am cont de UK si cumpar un card din asta (care costa cam cat un joc nou daca stai sa te gandesti) am garantia ca pot sa "add funds" pe contul respectiv ?

Am avut atatea probleme cu pisatul asta de PSN Store in incercarea de a cumpara cateva add-on-uri incat suflu si in iaurt... si cu siguranta nu vreau sa mai arunc si alti bani pe fereastra...

17. #77 SP
    FIFA Fan gvingi76's Avatar
    Daca ai cont de UK poti sa folosesti codurile respective. Singura lor problema este ca sunt cam scumpe...

18. #78 SP
    Junior Member soulikah's Avatar
    Quote Originally Posted by gvingi76 View Post
    Daca ai cont de UK poti sa folosesti codurile respective. Singura lor problema este ca sunt cam scumpe...
    Stiu si tocmai de-aia vreau sa ma asigur ca merg... dar sunt dispus sa dau 1 data la 2 ani 25 de lire sa pot sa adaug cateva add on uri sau sa cumpar 1 joc mai vechi

19. #79 SP
    Banned SWTFU's Avatar
    Quote Originally Posted by soulikah View Post
    Stiu si tocmai de-aia vreau sa ma asigur ca merg... dar sunt dispus sa dau 1 data la 2 ani 25 de lire sa pot sa adaug cateva add on uri sau sa cumpar 1 joc mai vechi
    La userul Robert Dinu gasesti mai ieftine cardurile PSN pentru UK.

20. #80 SP
    Senior Member PoisonRemedy's Avatar
    saptamana viitoare o sa vreau sa imi cumpar ps+ si as vrea sa stiu daca a mai luat cineva de la baietii PSN Credit, Cont Plus+, Xbox Credit, Xbox Subscriptii si daca sunt de incredere. Ultima data am luat de pe cdkeys si a fost totul in regula.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 4 of 5 FirstFirst ... 2 3 4 5 LastLast