Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 6 of 26 FirstFirst ... 4 5 6 7 8 16 ... LastLast
Results 101 to 120 of 518

Thread: Gran Turismo 6

1. #101 SP
    Member darkr3surrecter's Avatar
    Am jucat 3 curse si jocul mi se pare excelent. Sper sa nu schimbe felul cum arata meniurile pentru ca sunt perfecte. Masina se simte super, parca se simte viteza mult mai bine ca in gt5, iar suspensiile alea sunt grozave. Si cred ca cel mai mare plus il primeste la loading time, daca ramane asa si in jocul final, va fi Gran turismo-ul perfect pentru mine.

2. #102 SP
    Senior Member Florin85's Avatar
    Am reusit in sfarsit sa dau jos demo , problema era de la netu meu, wirreles .. am bagat pe cablu si la scos in 15 minute cred .
    Jocu pare excelent in mare .. suspensiile sunt grozave ,franarea se simte foarte bine fata de predecesoru , simti masina+ viteza , loading time mic , meniu arata bine , un minus , are caderi de frame-rate . Sper sa rezolve asta in produsu final.

3. #103 SP
    manfurismojive kobayashi's Avatar
    God damit, stiam eu de ce il vreau pe PS4. L-am jucat si eu, si sincer nu m-a impresionat asa tare, putin mai bun (realist) control, putina mai buna lumina si foarte putina chiar spre nici o diferenta grafica. Meniul si loading times nu ma incred fiindca asta e demo, sa vedem cum incarca si se misca cand o sa am iar un save file de 6-7Mb
    E fain jocul dar sunt foarte mici diferente fata de precedentul, asta chiar va fi un GT5.5 in opinia mea, daca nu-l vor scoate si pe PS4 voi sta pe ganduri daca sa-l cumpar sau nu
    Ii felicit totusi pt ca au scos un demo bun cu multe curse, time trile-uri, cam putine masini totusi, dar e facut cum trebuie, si exista competitie acolo sa te chinui sa bati timpii prietenilor din lista, bravo!

4. #104 SP
    Era cat pe aici sa fac precomanda cu ajutoru unui coleg (forumist) , dar mai bine astept produsu final , .... Asa auzim si feedbacku dat de lume etc etc.
    Sunt dezamagit doar de sunete si de caderile alea de frame-rate.

5. #105 SP
    Member darkr3surrecter's Avatar
    Eu nu mai cumpar nici un joc la lansare, m-am pacalit cu GT5 si am dat 250 lei pe el pentru ca nu mai aveam rabdare inca o saptamana. Astept pana scade pretul, cum am asteptat 3 ani, mai astept 2-3 luni. GT6 ma bucura pentru este ce trebuia sa fie 5. Calmati-va ca aveti ce juca pe ps4 pana apare un gran turismo si pe el.

6. #106 SP
    Senior Member paunstefan's Avatar
    Quote Originally Posted by Florin85 View Post
    Era cat pe aici sa fac precomanda cu ajutoru unui coleg (forumist) , dar mai bine astept produsu final , .... Asa auzim si feedbacku dat de lume etc etc.
    Sunt dezamagit doar de sunete si de caderile alea de frame-rate.
    Parca spuneau ca sunetele inca nu sunt implementate, in demo-ul asta sunt tot cele din GT5.

7. #107 SP
    Senior Member ReNeGaDe124's Avatar

8. #108 SP
    Member Prototype93D's Avatar
    Excelent demo-ul Ce m-a deranjat pe mine a fost viteza (afisata in mph, nu in kmph) si ca volanul era pe dreapta

9. #109 SP
    Member b615dub's Avatar
    De unde ai luat demo-ul ca la mine apare doar GT Academy 2013, asta e ?

Edit: Lol.

10. #110 SP
    Member Prototype93D's Avatar
    Asta e

11. #111 SP
    Quote Originally Posted by b615dub View Post
    De unde ai luat demo-ul ca la mine apare doar GT Academy 2013, asta e ?
    Da.

12. #112 SP
    Member b615dub's Avatar
    Am reusit un 2:32.027 cu Nissan "Frunza" pe primul circuit n-am resuit sa mai scad. Sunt curios cei cu volane cat au scos.

Se pare ca nu-i genul meu de joc.

13. #113 SP
    Da o prima impresie !! banui ca ai jucat putin gt5 , ceva diferente ai simtit fafa de predecesor?

14. #114 SP
    Member b615dub's Avatar
    Nop, n-am jucat niciun GT pana acum Nu m-a atras deloc, nici grafic nici gameplay. Diferentele le astept de la cei experimentati.

15. #115 SP
    Senior Member paunstefan's Avatar
    Am mai jucat si eu putin si am inceput sa observ diferente. GT-R-ul se controleaza foarte bine si felul in care se misca e mult mai realist fata de GT5. Am observat cateva bug-uri grafice(in replays), dar sigur vor fi rezolvate pana la lansare. Sunt curios ce o sa fie urmatorul event de la GT 15th Anniversary.

16. #116 SP
    Member Drag05azs's Avatar
    O prima impresie...e mult spus GT 6 , un GT 5.1 e mai aproape de adevar. 0.1 pt meniul bine optimizat . De fapt asta va fi GT 6 , un GT 5 mai bine optimizat pe partea de meniu si loading times.

17. #117 SP
    Junior Member ciaby's Avatar
    mai bine zis, asa ar fi trebuit sa fie gt5

18. #118 SP
    Member Drag05azs's Avatar
    Exact

19. #119 SP
    Senior Member cosminbad's Avatar
    Ati jucat macar Gt5 ?

Daca da va trebuia sa observati ca suspensia e mai prezenta in demo decat in Gt5. In Gt5 isi atingea mai repede limita. Aici ruliul caroseriei e mai prezent, suspensia pare independenta, pana acum parca toate masinile aveau punte rigida sau semi...

Pe mine nu ma intereseaza sa fie o revolutie grafica. Vreau comportament mai realist al masinilor si mai multe masini noi. Si un sunet mai vioi la motoare.

Am observat ca in Gt5 sunetul e stricat de transmisia ajustabila. Zgomotul scos acopera motorul si esapamentul. Pe cat posibil nu o folosesc

20. #120 SP
    Cosminbad , joc la greu GT5 . Eu cel putin am observat schimbari la gt6(demo) mai ales pe viraje cand pui frana simti cum se lasa masina intr-o parte.. E adevarat ca nu am jucat demo-u foarte mult , pana nu termin cu test license in GT5 sa iau toate gold , mai am de muncit la 20. Apoi o sa mai joc si gt6-le.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 6 of 26 FirstFirst ... 4 5 6 7 8 16 ... LastLast