Mai bun jocul decat 5 din orice punct de vedere dar warning: e facut sa dai in microtranzactii. 15 masini in arcade si 10 masini slabe cadou in tot singleplayer
Mai bun jocul decat 5 din orice punct de vedere dar warning: e facut sa dai in microtranzactii. 15 masini in arcade si 10 masini slabe cadou in tot singleplayer
Speram cu noul update 1.02 sa scoate scartaitul cauciucurilor,foarte enervant dar nici pe departe.Anyway,au adaugat BMW M4 insa pacat ca are standard cockpit view dar masina e premium...ii mai intelege politia pe cei de la polyphony
Pot sa intreb de ce esti sceptic? Din punctul meu de vedere, sunt de parere cu claudiutk , este peste GT5, totul arata mai bine. Mai ales ciclul zi/noapte pe 70% din circuite + weather change pe aprox 50%. Unele circuite arata superb cand dai sa intri in curba si iti bate soarele-n ochi de iti vine sa ridici mana sa vezi cevaSe misca mai repede, de credite nu cred ca o sa duci lipsa, acum dupa update cand au bagat login bonus.
Feeling-ul masinilor este mai precis , cel putin cu volan, parca am impresia ca influenteaza mai mult inputu-l meu decat la 5... ce sa zic, eu pentru GT 5 mi-am luat PS3poate asa ar fi trebuit sa fie de la inceput, dar nu ma plang. Asa ca, recomandarea mea este sa-l iei, sa bagi mare si te asteptam la campionat din ianuarie
![]()
Se va debloca după ce faci al doilea set de licence teste parca, joaca liniștit single player și te anunță când se deblochează![]()
http://www.consolegames.ro/forum/sho....php?p=1077133
User Review: Gran Turismo 6
cele FR se misca foarte bine, cele MR se controleaza putin mai greu, la franare sau viraje luate fara viteza, spatele are tendinta sa depaseasca fata fiind mai greu.
Ce imi place la Gt6 e ca sunt o groaza de masinute in gama 400 - 480 pp (hothatch) cu care e foarte distractiv sa joci, spre deosebire de gt5 unde la masinile slabe nu prea exista factorul fun.
Abia acum am deblocat Rapid Adjustment Menu si franare inegala stanga/dreapta ca in demo-ul de la eMag, cand am ajuns la International A, inca nu am Tire/Fuel Wear. Aveti idee ce mai ascunde jocul si voi debloca pe viitor? Voi debloca circuite ca in 5? Top Gear Test Track mai apare? Chiar sunt curios (si bineinteles ca voi juca ca un maniac sa descopar)
Tips: incercati Lamborghini Aventador, suspensie double-wishbone pushrod, se conduce genial
Cine vrea sa se inscrie intr-un campionat pe GT 6, incepe din 8 ianuarie, masina de concurs este Renaul Megane Trophy Base Model. Trimiteti un mesaj si va spun site-ul unde va puteti inscrie.
Am intrat si eu in posesia lui si din pacate confirm si eu spusele mai multor useri...nu este un GT6 in toata puterea cuvantului ci mai de graba un GT 5.5...pacat. Cat despre acel scartait al pneurilor este absolut "genialo-fenomenal"...bravo lor, nu stiu cum au putut sa-l obtina...foarte probabil au folosit multe rasnite cu pinioanele uzate![]()
sper sa nu fiu offtopic, doreste careva sa ne combinam la PS3 Wireless DualShock Controller + Gran Turismo 6 | ALTEX , eu am nevoie de controllerul ps3, ne intelegem noi la pret
astept pm
Bookmarks