Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 16 of 26 FirstFirst ... 6 14 15 16 17 18 ... LastLast
Results 301 to 320 of 518

Thread: Gran Turismo 6

1. #301 SP
    Member claudiutk's Avatar

Gran Turismo 6

Mai bun jocul decat 5 din orice punct de vedere dar warning: e facut sa dai in microtranzactii. 15 masini in arcade si 10 masini slabe cadou in tot singleplayer

2. #302 SP
    Senior Member Florin85's Avatar
    Pareri despre GT6 .. vreau sa cumpar si eu jocu , dar sunt foarte sceptic .

3. #303 SP
    Junior Member razzv's Avatar
    Eu voi avea rabdare pana la Driveclub/Gran Turismo 7 :X

4. #304 SP
    Member ununou's Avatar
    Speram cu noul update 1.02 sa scoate scartaitul cauciucurilor,foarte enervant dar nici pe departe.Anyway,au adaugat BMW M4 insa pacat ca are standard cockpit view dar masina e premium...ii mai intelege politia pe cei de la polyphony

5. #305 SP
    Member naikum's Avatar
    Quote Originally Posted by Florin85 View Post
    Pot sa intreb de ce esti sceptic? Din punctul meu de vedere, sunt de parere cu claudiutk , este peste GT5, totul arata mai bine. Mai ales ciclul zi/noapte pe 70% din circuite + weather change pe aprox 50%. Unele circuite arata superb cand dai sa intri in curba si iti bate soarele-n ochi de iti vine sa ridici mana sa vezi ceva Se misca mai repede, de credite nu cred ca o sa duci lipsa, acum dupa update cand au bagat login bonus.
    Feeling-ul masinilor este mai precis , cel putin cu volan, parca am impresia ca influenteaza mai mult inputu-l meu decat la 5... ce sa zic, eu pentru GT 5 mi-am luat PS3 poate asa ar fi trebuit sa fie de la inceput, dar nu ma plang. Asa ca, recomandarea mea este sa-l iei, sa bagi mare si te asteptam la campionat din ianuarie

6. #306 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Peste câteva ore voi posta un review, poate te ajuta

7. #307 SP
    Am dat deja comanda la GT6.Pana ajunge bag la greu GT5.

8. #308 SP
    Junior Member Comisar's Avatar
    cum fac sa ma joc online ??? ca nu merge sa dau

9. #309 SP
    Member naikum's Avatar
    Se va debloca după ce faci al doilea set de licence teste parca, joaca liniștit single player și te anunță când se deblochează

10. #310 SP
    Dant3 hai cu recenzia aia !!

11. #311 SP
    Junior Member Comisar's Avatar
    florine, merita

12. #312 SP
    Ati ajuns careva sa deblocati masinile GT3!!! Cum se misca? ...

13. #313 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Dant3 hai cu recenzia aia !!
    http://www.consolegames.ro/forum/sho....php?p=1077133
    User Review: Gran Turismo 6

14. #314 SP
    Senior Member cosminbad's Avatar
    Ati ajuns careva sa deblocati masinile GT3!!! Cum se misca? ...
    cele FR se misca foarte bine, cele MR se controleaza putin mai greu, la franare sau viraje luate fara viteza, spatele are tendinta sa depaseasca fata fiind mai greu.

Ce imi place la Gt6 e ca sunt o groaza de masinute in gama 400 - 480 pp (hothatch) cu care e foarte distractiv sa joci, spre deosebire de gt5 unde la masinile slabe nu prea exista factorul fun.

15. #315 SP
    Member claudiutk's Avatar

Gran Turismo 6

Abia acum am deblocat Rapid Adjustment Menu si franare inegala stanga/dreapta ca in demo-ul de la eMag, cand am ajuns la International A, inca nu am Tire/Fuel Wear. Aveti idee ce mai ascunde jocul si voi debloca pe viitor? Voi debloca circuite ca in 5? Top Gear Test Track mai apare? Chiar sunt curios (si bineinteles ca voi juca ca un maniac sa descopar )

Tips: incercati Lamborghini Aventador, suspensie double-wishbone pushrod, se conduce genial

16. #316 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    Nu mai apare TG Test Track.

17. #317 SP

18. #318 SP
    Member naikum's Avatar
    Cine vrea sa se inscrie intr-un campionat pe GT 6, incepe din 8 ianuarie, masina de concurs este Renaul Megane Trophy Base Model. Trimiteti un mesaj si va spun site-ul unde va puteti inscrie.

19. #319 SP
    Senior Member TiBiKiMiR's Avatar
    Am intrat si eu in posesia lui si din pacate confirm si eu spusele mai multor useri...nu este un GT6 in toata puterea cuvantului ci mai de graba un GT 5.5...pacat. Cat despre acel scartait al pneurilor este absolut "genialo-fenomenal"...bravo lor, nu stiu cum au putut sa-l obtina...foarte probabil au folosit multe rasnite cu pinioanele uzate

20. #320 SP
    Member sollo's Avatar
    sper sa nu fiu offtopic, doreste careva sa ne combinam la PS3 Wireless DualShock Controller + Gran Turismo 6 | ALTEX , eu am nevoie de controllerul ps3, ne intelegem noi la pret

astept pm

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 16 of 26 FirstFirst ... 6 14 15 16 17 18 ... LastLast