Doua intrebari:
1. Nu am jucat GT5 pana acum (doar GT4). Se poate face sa dispara linia aceea albastra punctata de pe circuit?
2. La GT6 demo la nume am pus numele meu. Pot sa-l schimb pentru a pune ID-ul de PSN?
Printable View
Doua intrebari:
1. Nu am jucat GT5 pana acum (doar GT4). Se poate face sa dispara linia aceea albastra punctata de pe circuit?
2. La GT6 demo la nume am pus numele meu. Pot sa-l schimb pentru a pune ID-ul de PSN?
1.Da, inainte sa inceapa cursa, la Driving Options ai Driving Line si poti sa o dai "Off".
2.Nu stiu, probabil ca nu, dar e doar un demo, ce conteaza ?
O sa apara ID-ul de PSN la online rankings. Numele tau apare doar la cursele pregatitoare.
cu ceva chin am scos gold pe toate event-urile, cel mai dificil Full Circuit cu 370z. cred ca in GT6 se va face si mai mult diferenta dintre Volan si controller. E greu cu controllerul mai ales ca se simt din plin noile suspensii, masina chiar se simte mai bine, intri in derapaje mult mai usor, iar la o mica neatentie esti in spin! I LIKE IT! :)
Sunetul sper sa se schimbe in varianta finala, grafica este buna, si la gt5 este buna, mult peste alte jocuri de gen.
Timpii de incarcare (cel putin pt demo) sunt excelenti.
Pana aici imi place, vedem ce urmeaza. Mai sunt 20 de zile de calificari, probabil ca vor mai aparea event-uri.
Gran Turismo 6 has a PS4 version in Order | GamingBashGamingBash
Quote:
As speaking to an official PlayStation magazine, Yamauchi revealed that they intend to also release Gran Tourismo 6 for Sony’s PlayStation 4.
“We actually do have a PS4 version in mind”
Ieri la conferinta Sony au reconfirmat faptul ca GT6 se va lansa pe 6 Decembrie 2013 pe PS3!
Ultimul trailer de la GC:
http://www.youtube.com/watch?v=fcKt5gm1C44
Fresh stuff!
Mai multe poze & detalii:
Cars - PRODUCTS - gran-turismo.com
New Online Features & Aerodynamics in Gran Turismo 6
Apricot hill? Am si uitat de track-ul acela. In gt3 era unul din favoritele mele. Frumos ca au bagat calificari la curse.
Ce bine arata interiorul la Pagani-ul ala.
Pagani Huayra: GT6 vs real life :)
sunt multe interioare de masini pe pagina oficiala in link-ul postat de GeoKer.
Eu d-abia astept Z8-ul. Sper sa fi facut premium si vreun M3 mai vechi....
Da' nu îi pasă nimănui de faza aia cu aerodinamica? :|
"The PlayStation 4 game we'll likely call GT7 will be done in about a year or two," producer Kazunori Yamauchi told Famitsu.