Dupa cum era de asteptat circuitul Bathurst isi va face aparitia in GT6.
http://www.youtube.com/watch?v=DA8bgld5sU8
Printable View
Dupa cum era de asteptat circuitul Bathurst isi va face aparitia in GT6.
http://www.youtube.com/watch?v=DA8bgld5sU8
Ma intreb daca intr-adevar vor suna masinile ca in trailer... pentru ca ar fi super!
Ca in trailer mai mult ca sigur ca nu dar vor fi ceva imbunatatiri la capitolul audio.
Quote:
GTP: Are the engine sounds that we hear in the demo representative of what we will hear in the final game?
KY: “No, those are just in there as sound effects.”
GTP: So we will see some changes in that area?
KY: “Actually, we are doing research right now to generate the sounds in a completely different way. I’m not sure if it is actually going to make it into GT6 in time yet, but we’ll have to see.”
Abureala, tot ca naiba vor suna. De ce sa nu sune ca alea din trailer? Daca NFS poate, GT6 de ce sa nu poata?
Gran Turismo 6 to Feature F1 Champion Ayrton Senna
GT6 Direct Capture HD Gameplay Footage from TGS 2013
New GT6 Engine Sounds Could be Included in Game Update
Mount Panorama (Bathurst) Confirmed for Gran Turismo 6: New Video & Screenshots
---------- Post added 25-10-2013 at 22:58 ----------
Polyphony Digital partnership with Ayrton Senna Institute announced - Page 4 - GTPlanet Forums
Pff doar eu mai postez pe aici ? GT6 Gameplay Videos: Bathurst, Pagani Huayra, DeltaWing, & More
---------- Post added 31-10-2013 at 23:06 ----------
Pagany Huayra on Suzuka track .
Eu urmaresc jocul pe GTPlanet, aici vad ca nu sunt prea multi interesati (fata de GT5, unde era nebunie).
Pai si eu urmaresc tot pe GTPlanet tot cu nicku asta Florin85. , mai postez si aici ...
Suntem interesati de joc si altii, dar cine naiba i-a pus sa-l scoata pe PS3 si mai ales asa tarziu in generatia actuala:-<, acuma toata lumea e cu ochii pe next gen, PS4, etc. Eu o sa mi-l cumpar dar nu cred ca am sa-l iau la lansare...prea mare nebunie va fi in Decembrie si nu o sa am timp sa-l joc.:(
La GT5 a fost nebunie pentru ca nu era alt gran turismo iesit. Mie mi se pare corect sa-l lanseze pe PS3, era si pacat sa faca doar un singur GT pe PS3. Nu-mi cumpar PS4 de acum sa ma joc 5 jocuri si dupa sa ma uit la consola. Pana apar jocuri mai multe pe PS4 am ce juca pe PS3.
Nu uitati si de faptu ca , un asemenea joc , va prelungi cumva viata PS3-ului , au o baza foarte mare de fani care vor ramane inca pe PS3 pentru GT6.Asta cred ca e si ideea . + uitativa la cat de bine arata GT5 in momentu de fata , exceptand sunetele , ma refer din punct de vedere grafic , fizicile si mecanicile jocului. GT6 va fi un salt mai in fata .. vor inbunatati fizica jocului , grafic , mecanicile jocului si sunetu intr-un viitor patch.Plus de asta foarte foarte foarte multa reclama actualelor model de Nissan si viitoarelor modele Nissan . Plus de asta aduce un plus jocului cursele de tip GT3 FIA .
Se mai poate lua demo-ul? Nu-l găsesc..
New Corvette Stingray Concept Revealed for GT6 at SEMA
Gran Turismo 6 Official Car List
---------- Post added 05-11-2013 at 00:19 ----------
BMW E92 M3 (BMW Motorsport) ’10 gt6
BMW M3 GT (BMW Motorsport) ’11 gt6
BMW M3 GT2 Base Model ’11 gt6
BMW Z4 GT3 ’11 gt6
BMW Z8 ’01
=((
---------- Post added 05-11-2013 at 00:21 ----------
Sper sa nu fie dezamagire , in timp .. se stie deja , Kaz va aduce update constant jocului pe parcurs. Poate nu o sa fie in ziua lanasarii ce multi dintre noi isi doresc , da macar in timp sa ajunga la ceea ce sia propus si echipa.
Da-i doare mana sa puna si ei niste Koenigsegg? :(
Vor fi si DLC-uri :evil:
---------- Post added 05-11-2013 at 01:09 ----------
Gran Turismo 6 Details Blowout: Cars, Tracks, Features, & More multe stiri pe forum astazi.
---------- Post added 05-11-2013 at 01:26 ----------
GT6 Master Car List [NOT A WISHLIST] - GTPlanet aruncati un ochi , care aveti timp;)
:)) In lista de masini: Lunar Roving Vehicle LEV-001 ’71 .
http://www.youtube.com/watch?v=IRKbIXb9ShE
http://www.youtube.com/watch?v=3MnseeO_HUk
Gran Turismo 6 - List of featured cars
Quote:
Renault R8 Gordini '66