Consultati acest topic daca aveti nelamuriri despre joc
Nota ZC <3 Imi place de mor.
Consultati acest topic daca aveti nelamuriri despre joc
Nota ZC <3 Imi place de mor.
Stie cineva daca va aparea vreun update in care sa includa si modul offline? E stresant cand ramai fara coins-uri si trebuie sa astepti![]()
Vesti bune
Updates on the way for Tekken Revolution include characters, game modes, additional stages and customization option
Leader of the Tekken project, Katsuhiro Harada, had one message loud and clear for fans — we're not done updating the newly released Tekken Revolution.
Harada said that updates to characters, game modes, additional stages, and a customization option are all on the way, and he may have hinted that a Vs. and practice mode could be added, but the latter bit depends on how you read his Tweets.
Daca joci Player Matches si din cand in cand Ranked matches totul e ok. Eu n-am simtit nevoia sa cumpar coins...
Plus ca daca joci bine (aka castigi) in Ranked Matches primesti tot felul de bonsururi![]()
Pe mine ma enerveaza ca TOTI FRAIERII o au deblocata pe Alisa numai eu nu...eu am Steve si Leo frate...
...bine ca ma stiu juca cu Lars. Parca vad ca n-o deblochez veci.
Am cred ca 99999999 tickete cum tot castig in ranked, PACAT CA NU LE POT VALORIFICA SA DEBLOCHEZ ROBOTU!![]()
eu cat am jucat in ranked si castigam pierdeam un bilet si castigam 1 .... cum ai 999999?
pt cei care vor sa faca practice 4 days - faceti un cont de US intrati in ranked si puneti la cerinte 5 bars pt opponent
Bine, am zis 999999 in sensul ca am multe(ma rog am avut ca le-am cheltuit pe arcade ca ma uit acum la un documentar si sa am ocupatie)
Recomand sa joci Player Matches...acolo n-ai limita poti juca 100 de anidoar sa gasesti un host care STA si nu da ragequit dupa primele meciuri...
si la player matches iti ia fisele daca pierzi, ma rezum la practice mode cum am zis mai sus pana gasesc niste cheap stuff sa va fur fisele lol
imi i-a fisele in rank si daca pierd si daca castig ! iar in player match poti sa joci cat vrei ? cool...
Mi se pare cam mult sa astepti o ora pt arcade coin si 30 minute pentru ranked/player match. In rest jocul este suuuuuper. Tunezi characterul ca pe masina![]()
Au facut asa ca sa nu devenim dependenti de joc si ca sa mai facem pauzeAsta daca nu cumva cumperi coins de pe PS Store.
Bookmarks