Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 2 of 2 FirstFirst 1 2
Results 21 to 28 of 28

Thread: Grupare pentru cumparaturi de pe Playstation Store

1. #21 SP
    Member cristian77's Avatar
    Hyp,noi avem dreptate,chestia e legala ,si la urma urmei facem ce vrem pe banii nostrii,dar fiecare poate sa-si dea cu parerea,ca d-aia e forum,ne mai contram,ne mai certam,dar sa incercam s-o facem fara jigniri

PS : Ca si curiozitate,nici unul dintre voi baieti(Rasko,focus si nonelito) nu ati folosit vreodata un tracker de torrente,sau ati vazut un film piratat? Nu cred ca mergeti la cinema pentru toate sau le asteptati pe HBO

2. #22 SP
    Senior Member h0stile's Avatar
    sper ca realizezi ca in cazul in care ti se buseste hardul (ca sa nu zic consola) tu ai pierdut toate jocurile respective...

in al doilea rand, sunt jocuri care merita cumparate (gen flower) iar developerii merita sa cistige bani din asta. daca voi impartiti in 5 un joc, ei ce mai cistiga? nu se pune problema de piraterie aici pentru ca nu se pirateaza nimic, dimpotriva, este cit se poate de legal si in cazul anumitor titluri chiar merita sa procedezi asa, insa NU in toate cazurile (vezi exemplul cu flower). per total, sunt de parere ca initiativa e buna insa din cite vad voi vreti sa abuzati de aceasta posibilitate (indiferent de titlu) iar pe mine asta ma scarbeste. aici se regaseste mentalitatea romaneasca de k*t pomenita de ceilalti. nu faptul ca incercam sa fim mai smecheri decit ceilalti ne face de k*t pentru ca asta incearca oricine, abuzurile si lacomia ne fac. p'afara oamenii se mai gindesc si la cei din jurul lor sau la mediul in care traiesc. in Romania nu mai vezi asta de foarte mult timp.

anyway, incercati ca totusi titlurile cu adevarat bune sa le cumparati numai pentru voi. considerati asta ca pe o investitie in compania respectiva sau ca pe o asigurare ca pe viitor vor produce jocuri din ce in ce mai bune. e rau sa gindesti asa? nu cred (si nu-mi aduceti ca argument problema banilor cind unele jocuri pe PSN sunt sub 10USD).

3. #23 SP
    Member Nonelito's Avatar
    Quote Originally Posted by cristian77 View Post
    Hyp,noi avem dreptate,chestia e legala ,si la urma urmei facem ce vrem pe banii nostrii,dar fiecare poate sa-si dea cu parerea,ca d-aia e forum,ne mai contram,ne mai certam,dar sa incercam s-o facem fara jigniri

PS : Ca si curiozitate,nici unul dintre voi baieti(Rasko,focus si nonelito) nu ati folosit vreodata un tracker de torrente,sau ati vazut un film piratat? Nu cred ca mergeti la cinema pentru toate sau le asteptati pe HBO
    As fi ipocrit sa zic ca nu, dar nu au legatura cu consolele. In special pentru anumite seriale ce nu le pot urmari la noi, da folosesc sharingul. In rest merg cu cea mai mare placere la cinema iar de jocuri pe PC nici nu mai vorbesc, pentru ca nu ma intereseaza.

@h0stile - nu numai Flower merita, ci sunt foarte multe joculete superbe pe PSN (Wipeout HD, Burn Zombie Burn, Ecochrome, MK2, SFII etc). Chestia cu de unde castiga producatorii se aplica la fiecare joc in parte.

Daca ar face toata lumea cum incearca baietii sa faca, tot profitul producatorilor ar trebui impartit la 5. In fine, romanul e roman pana la moarte si nu e fericit pana nu "face o combinatie" buna pentru buzunarul lui.

PS - cristian77, nu am zis ca e ilegal, dar nu e moral.

4. #24 SP
    __The Game__ GreyhounD's Avatar
    Ca tot vorbiti atata de mentalitate si moralitate, eu nu pricep de unde rezulta ca daca ai Xbox360 inseamna ca joci jocuri piratate. Mai vedeti-va domnilor si lungul nasului.
    Eu zic sa se inceteze cu offtopic-urile si dezbaterile in privinta moralitatii destinatiei acestui thread. Pana la urma, nu este nimeni obligat sa si apeleze la "soricariile" respective. Atata timp cat aceste practici sunt Sony nu ia nicio masura impotriva lor, inseamna ca sunt legale, altfel nu stiu cum ar fi lasat activa optiunea de schimb a userilor. Concluzia este sa lasati oamenii sa-si faca damblaua si schimbul, oricat de moral sau imoral vi s-ar parea acest lucru. Nu zice nimeni sa nu comentezi, dar s-au scurs trei pagini in care se face mai mult tam-tam decat trebuie si exista posibilitatea ca lucrurile sa degenereze.

Am rugamintea ca discutiile sa se poarte totusi pe viitor intr-un ton mai normal, Hyp stie despre ce vorbesc, a fost avertizat.

5. #25 SP
    Hyp
    -= Nemuritor si rece =- Hyp's Avatar
    multumesc GreyhounD
    am creat acest topic pentru cei care vor sa dezbata in continuare acea problema de moralitate:
    http://www.consolegames.ro/forum/f15...bul-de-jocuri/
    in cele din urma cer scuze celor "loviti" de termenul folosit necorespunzator si va rog sa continuati acolo aceste discutii
    aici o sa se posteze in continuare despre grupare
    In momentul de fata:
    Hyp
    Cristi77
    Cata25

6. #26 SP
    Senior Member ffocus's Avatar
    Quote Originally Posted by GreyhounD View Post
    Ca tot vorbiti atata de mentalitate si moralitate, eu nu pricep de unde rezulta ca daca ai Xbox360 inseamna ca joci jocuri piratate. Mai vedeti-va domnilor si lungul nasului.
    Eu zic sa se inceteze cu offtopic-urile si dezbaterile in privinta moralitatii destinatiei acestui thread. Pana la urma, nu este nimeni obligat sa si apeleze la "soricariile" respective. Atata timp cat aceste practici sunt Sony nu ia nicio masura impotriva lor, inseamna ca sunt legale, altfel nu stiu cum ar fi lasat activa optiunea de schimb a userilor. Concluzia este sa lasati oamenii sa-si faca damblaua si schimbul, oricat de moral sau imoral vi s-ar parea acest lucru. Nu zice nimeni sa nu comentezi, dar s-au scurs trei pagini in care se face mai mult tam-tam decat trebuie si exista posibilitatea ca lucrurile sa degenereze.
    pai...rezulta din aceeasi mentalitate cum ca toti romanii sunt pusi numai pe furat si inselat. normal ca nu te simti bine cu aceasta eticheta pusa, dar nu faci/facem nimic sa o schimbam. ii sfatuieste cineva pe toti cei care isi modeaza consolele sa nu o mai faca, ca nu este bine? sunt perfect constient ca daca s-ar putea modifica si PS3-ul s-ar lucra si tura de noapte. cum adica "oamenii sa-si faca damblaua si schimbul, oricat de moral sau imoral vi s-ar parea acest lucru"?

7. #27 SP
    __The Game__ GreyhounD's Avatar
    Quote Originally Posted by ffocus View Post
    pai...rezulta din aceeasi mentalitate cum ca toti romanii sunt pusi numai pe furat si inselat. normal ca nu te simti bine cu aceasta eticheta pusa, dar nu faci/facem nimic sa o schimbam. ii sfatuieste cineva pe toti cei care isi modeaza consolele sa nu o mai faca, ca nu este bine? sunt perfect constient ca daca s-ar putea modifica si PS3-ul s-ar lucra si tura de noapte. cum adica "oamenii sa-si faca damblaua si schimbul, oricat de moral sau imoral vi s-ar parea acest lucru"?
    Sunt de parere ca o astfel de mentalitate nu se schimba doar cu niste pareri contra venite din partea unora care au altfel de principii. Daca se vrea schimbata mentalitatea, se schimba lovind exact unde doare cel mai tare, in buzunarul celui vizat. Ok, exista piraterie, te-a prins cu ea, te-a amendat.
    Extrapoland putin, exact acelasi lucru se intampla si in traficul bucurestean si din tara. De exemplu vezi indivizi ce trec pe rosu, merg pe interzis, vin pe contrasens, politia fiind in fata lor si neluand nicio masura.

In momentul in care stii ca vei fi pedepsit pentru ceea ce comiti, atunci te vei gandi de doua ori inainte de a o face si vei considera ca mai bine strangi niste bani si iei produsul original decat sa platesti o amenda mult mai usturatoare.

Dar haide ca astea nu sunt discutii pentru thread-ul asta, sa lasam oamenii sa se desfasoare aici, putem continua pe thread-ul nou deschis daca doresti, comentarea faptului daca acest lucru este sau nu moral nu poate fi facuta decat acolo

8. #28 SP
    Senior Member mentorica's Avatar
    Hostile nu ai ce face frate....Multi pusti de 12 ani prin zona.......Din pacate..Nu am nimic cu nimeni a nu se intelege gresit. Dar infantilitatea este la ea acasa uneori .....

Ontopic:Este ok sa imparti cu prieteni ,amici pentru a fi sigur ca nu apar probleme.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 2 of 2 FirstFirst 1 2