Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 8 of 246 FirstFirst ... 6 7 8 9 10 18 58 108 ... LastLast
Results 141 to 160 of 4915

Thread: Gran Turismo 5

1. #141 SP
    Member slabunator's Avatar
    cu damage/ fara damage, sa il scoata o data. daca joci jocul serios oricum nu te bagi in pereti sau alte masini. ce-ii drept damage-ul ar opri abuzul fata de unele game mechanics, t bone car ram in curba si altele, dar repet iti iei jocul pt a conduce, frumos , nu pt a face destructo-derby .

2. #142 SP
    Senior Member nameless_fear's Avatar
    head tracking-ul mi se pare o inventie foarte tare, trebuie sa imi iau si eu un EYE

Gran Turismo 5�s �Head Tracking� Explained

3. #143 SP
    Member Dante's Avatar
    eu stiam ca din cele 1000 de masini doar 170 o sa aibe si damage vizibil in interiorul cockpitului. damage la exterior cred ca o sa aiba toate

4. #144 SP
    Senior Member Diesel's Avatar
    Quote Originally Posted by aallex View Post
    cu damage/ fara damage, sa il scoata o data. daca joci jocul serios oricum nu te bagi in pereti sau alte masini. ce-ii drept damage-ul ar opri abuzul fata de unele game mechanics, t bone car ram in curba si altele, dar repet iti iei jocul pt a conduce, frumos , nu pt a face destructo-derby .
    Zi-le asta si celor de la Codemasters, care scot numai simulatoare si implementeaza sistem de damage foarte beton. GRID, de exemplu, nu ar fi fost aceeasi treaba daca nu ar fi avut sistemul ala de damage.

5. #145 SP
    __The Game__ GreyhounD's Avatar
    Quote Originally Posted by superman90 View Post
    Zi-le asta si celor de la Codemasters, care scot numai simulatoare si implementeaza sistem de damage foarte beton. GRID, de exemplu, nu ar fi fost aceeasi treaba daca nu ar fi avut sistemul ala de damage.
    Multumesc, m-ai facut sa rad.

6. #146 SP
    Member slabunator's Avatar
    Quote Originally Posted by superman90 View Post
    grid e sim wannabe. nu e un joc usor(comparand-ul cu un nfs de ex) dar asta nu inseamna ca e sim .

7. #147 SP
    Senior Member eXist's Avatar
    Pana una alta GRID este printre putinele jocuri "simulatoare" care au LAN ... Iar online se joaca destul de des, si de bine.

8. #148 SP
    Senior Member Diesel's Avatar
    Quote Originally Posted by GreyhounD View Post
    Multumesc, m-ai facut sa rad.
    Ma bucur ca te-am facut sa rad. Sa inteleg ca GT5 e mult mai simulator decat alte jocuri pentru ca are mai multe setari, e mult mai greoi in prima faza din cauza puzderiei de masini de 60-70 de cai putere si pentru ca are grafica mult peste orice alt joc cu masini?

Am tot urmarit zvonurile din jurul GT5 de cand era in stare de proiect si cele mai importante doua trasaturi pe care le tot bagau in fata erau grafica si numarul mare de masini. 1000 de masini din care cateva sute o sa fie compacte gen Daihatsu? Mersi fain, nu ma incalzeste deloc treaba asta.

Am jucat si GRID si GT5 prologue destul de mult, single player si online. GRID nu o fi din aceeasi clasa cu GT5 (deci nu merge facuta comparatie directa intre ele), nu are cele 1000 de masini din GT5, dar ce are e foarte bine facut. Pentru un joc care nu a fost dezvoltat timp de vreo 4 ani, cred ca e numai bun.

9. #149 SP
    Senior Member erik95's Avatar
    Tu consideri GRID simulator, iar Grid nu este simulator. Asta a vrut sa zica

10. #150 SP
    __The Game__ GreyhounD's Avatar
    Ti-a rezumat erik95 foarte bine. GRID nu este si nu va fi niciodata un simulator, deci este o gluma proasta sa-l consideri asa ceva. A, un joc bun de racing ... o fi. Citeste prin thread-ul asta si vei vedea ca eu nu sunt fan GT5 dar ii recunosc toate meritele pe care le are.

11. #151 SP
    Senior Member ffocus's Avatar
    Trebuie sa mai intelegi ceva Superman, si anume ca pentru multi fani Gran Turismo, TOATA seria reprezinta adevarata valoare. Nu stau acum sa iti explic si nici nu incerc sa iti schimb convingerile, dar din pacate pentru tine, si pentru multi altii, este prea tarziu sa intelegi cu adevarat ce inseamna Gran Turismo.

12. #152 SP
    Senior Member Tekken's Avatar

13. #153 SP
    Senior Member GeOKeR's Avatar
    Deci zvonurile s-au adeverit! Sper sa se ieftineasca G25 cu ocazia asta

14. #154 SP
    Ce are in plus acel G27 ? ...Ca nu m-am prins.

15. #155 SP
    Senior Member mark's Avatar
    motoare motoare (glumesc) Cica singura diferenta ar fi niste leduri care iti indica momentul turatiei si asa te ajuta sa schimbi vitezele. Pretul ar fi ca cel al G25, nu cred ca se va cumpara de vechii fani, poate de cei noi ce nu au luat volane vreodata.

16. #156 SP
    Deci, inlocuieste G25, ... tehnic.

17. #157 SP
    Asa ar trebui, numa ca la romania sti cum e pretu poate fi mai mare, in loc sa fie la fel cu cel al G25.

18. #158 SP
    Senior Member GeOKeR's Avatar
    Na! Ptiu drace!
    Nici nu e scump la pretu asta dublu...
    Volan Logitech G27 Racing Wheel pentru PC/PS3 941-000046

19. #159 SP
    Senior Member erik95's Avatar
    Ce pret! Oare o da cineva pe un volan mai mult decat pe consola?

20. #160 SP
    NICIODATA! Cel putin nu in Romania (exceptie cei care n-au ce face cu banii).

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 8 of 246 FirstFirst ... 6 7 8 9 10 18 58 108 ... LastLast