Singurul lucru care nu mi-a placut la TT, e ca nu se vedea cum trebuie dashboard-ul sau cum sa zic..
Tipu cu NSX-ul, nu prea le are cu schimbatul vitezelorla sunet schimba mai repede vitezele, da el reactioneaza mai greu
Este vorba de animatie, nu de cum schimba el vitezele. Cutia poate sa fie pe auto si tot asa sa se vada.
Uite, cutie pe auto. Sunetul este de multe ori, inaintea animatiei.
Da, ai dreptate.Vina mea.
Conduci bine, ne vedem pe circuit. Apropo, drift-uri nu mai sunt? Parca in Prologue erau.
Mai ai pana te intalnesti cu Master Chief pe circuit
Si daca va intalniti, poate doar la Start![]()
Glumeam![]()
Pe Daniel o sa-l gasesti mai degraba la Forza Motorsport 3 decat la GT5 cand va aparea in Noiembrie![]()
baieti am si eu o intrebare:
de ce la unele masini de race sau rally jumatatea de sus a parbrizului e acoperita complet? e cumva o regula? mi se pare cam aiurea.
pai intr-o masina reala, campul vizual este oricum mult mai larg, iar intr-o cursa, te uiti mai mult pe orizontala, vorba lui ffocus, nu te uiti la semafoare. daca am avea cate un lcd de 200cm poate nu ar mai fi asa ingust campul vizual cu tot cu plasticele de pe parbriz. si pe mine ma deranjeaza.
Confirmed: Two Gran Turismo 5 collector’s editions
Atindriya Bose, country manager for Sony Computer Entertainment India, has revealed in his interview with IVG earlier today that Gran Turismo 5 will have two collector’s editions; one that has already been announced by SCEA, and a second more exclusive collector’s edition with a “really big package” and “lots of paraphernalia that goes beyond the game”. He also added that both collector’s editions will be available in India, which is also an indirect confirmation of the collector’s editions releasing in Europe and other PAL territories, since India gets its Sony titles from Europe.
Just a quick reminder,stiu ca a mai fost,dar pt. mine asta e trailer-ul perfect pt. GT5
Daca ar fi fost sa vad un singur video inainte de lansarea jocului mie asta mi-ar fi ajuns.
Bookmarks