Ce anume este acest Head tracking ?
More hints that Gran Turismo 5 standard cars do not support interior views | N4G
An update of the us Gran Turismo site give us a hint to a potential bad news.
The following sentence has been added "Standard cars do not support vehicle interior camera views" which seems to indicate that the game might indeed not allow us to drive all the cars in our favorite view.
Am inceput sa urasc jocul asta. Este jocul cu informatiile cele mai controversate din ce mi-au vazut ochii.
apoi o sa vedem alta stire: mistake, standard cars do have interior views si o tinem asa pana in noiembrie![]()
Sau poate am inceput sa ne agitam cam devreme, mai sunt cateva luni bune pana bagam discul in consola (apoi stricam eject button)![]()
---------- Post added 29-06-2010 at 05:05 PM ----------
Gran Turismo 5 Video: Cockpit View with day night transition
---------- Post added 29-06-2010 at 07:58 PM ----------
Stiu ca masinile din GT PSP pot fi transferate in GT5 dar stie cineva daca merg si cele din Prologue?
Da,toate masinile achizitionate in Prologue ti le poti transfera in GT5,am citit pe undeva dar nu mai stiu pe unde.
degeaba esti rauca asa o sa fii mult mai impresionat cand se va deslantui prima oara pe ecranul tau
in alte stiri, amazon.co.uk listeaza data de lansare tot pe 2 Noiembrie si daca imi aduc aminte bine, a fost un interviu cu K.Y. in care spunea ca "we're working for a wold wide release date".
in stiri interne, userul Enthroll speculeaza ca varianta Limited Edition va fi disponibila doar pentru US, sau in EU va fi o magarie similara cu GOW3 Ultimate, citez "way overpriced". predau legatura in studio. Cosmin?
![]()
Bookmarks