Astăzi este lansarea de presă a jocului �n Rom�nia. Presupun că de m�ine o sa-l jucați deja.
Foarte bine arata fumul ala. Real aproape. Sa zicem ca era sa ii explodeze un pneu? ca fumul nu era de la motor. O sa ii dea o noua dimensiune jocului, defectiunile tehnice. A forjat masina si pe final aproape a distrus pneurile.
---------- Post added 23-11-2010 at 09:23 AM ----------
Va dati seama ce ar implica asta la un Ferrari ... sa cedeze un cauciuc.... desi nici C63 nu e de neglijat ca si putere a motorului...aproape 500cp (485 parca)
Pai nu imi convine. Cum adica sa deblochez "damage" pe parcursul jocului? Si in multi va fi la fel? Daca intru cu "level" mai mic decat 10, sunt in "god mode"?
pai daca iti da totul de la inceput, poate nu e cazul tau, dar unii o sa sara ca arsi ca isi fac masina praf la cea mai mica atingere. Si sincer, la inceput mai mult te incurca damage-ul. Oricum sunt alti factori care o sa te incomodeze - conditii meteo, rasuciri, supravirari, subvirare etc, damage-ul ar putea fi prea mult la inceput. Cred ca la asta s-au gandit. Gandeste-te ca nu e jucat doar de oameni cu carnet de conducere sau peste 20 ani. O sa il joace si pustii de 7 ani.
Pai si nu era mai simplu sa faca un buton? Damage on/off. Sper ca in multi sa fie lasat liber si sa fie ales de catre host.
asa ar fi normal. Ca altfel e dezechilibru intre cei cu damage si cei fara. Daca esti in "god mode" cum zici tu, nu ai decat sa ii izbesti pe adversarii veterani cu damage de parapeti si sa castigi cursa cand ei o sa conduca cu 3-2 roti functionale.
wow...800 de masini din alea 1000 nu au camera din interior deloc... WOW.
LE: sa nu mai spun ca grafica este cel mult mediocra. Nu stiu cum este sa-l joci, dar din ce am vazut in toate video-urile, arata destul de urat. Pentru o instalare de 40 de minute si loading time destul de mare cand incarci o cursa, ma asteptam la niste texturi imense de un fotorealism iesit din comun.
serios? damn.. pai cred ca imi aman comanda la el si imi iau NFS HP si Ferrari Challenge, arata mai bine astea. sunt curios cate masini au puse la un loc... plus cele din DLC.
yeah, toate jocurile arata mediocru in ziua de azi, altele arata foare urat, mai ales pe youtube. nu stiu ce se intampla. m-am uitat mai atent pe youtube si nu imi place ce vad.
Pai oricum unii nu sunt realisti. Totusi e un joc ...fata de alte jocuri , eu zic ca are o grafica de exceptie.
Si oricat de mult ne-am dori ....un joc nu o sa suplineasca niciodata condusul real. Deci pana unde pot merge asteptarile noastre ...si cat le pot implini producatorii?!
Man, nu sunt fanboy. Imi doresc un PS3 dar nu-mi permit. Am jucat GT3 si 4 pana la "epuizare" pe PS2. Nu stiu cum esti tu, dar eu, cand aud de un joc care a stat in dezvoltare 5 ani si care cere atatea "sacrificii" (instalare de 40 de min + loading time enorm pentru ce ofera - si aici ma refer strict la grafica mediocra, la no damage, la no in car camera pentru 80% din masini) mi se pare bataie de joc. Un alt exemplu bun de oameni care accepta orice le ofera producatorii, cat timp poarta numele celebru.
Exact ca lansarile din RO. ne multumit cu atat pentru ca altceva nu avem. Poate daca aveam zeci de simulatoare pe PS3 si X360 bune, jocul asta trecea doar ca mediocru.
Postul meu nu te viza pe tineci pe cel de mai jos.
Oricum ...nu e sfarsitul lumii ca se instaleaza 40 minute in loc sa faca swap exasperant de pe disc tot timpul.
Si faptul ca a stat in dezvoltare 5 ani ....nu poate decat sa ma bucure. Decat sa scoata jocuri pe banda rulanta (vezi seria NFS) , mai bine un joc la cativa ani cu masini mai multe decat a avut toata seria NFS pana acum.
Bookmarks