nu sunt fanboy daca am ceva pus la semnatura, asa pot zice si io acelasi lucru despre tine, prostie mare din partea ta daca te bazezi pe lucruri asa infirme + k daca eram fanboy nu imi bateam capu sa pun aici filmuletul si evitam toate conversatiile direct
Si sunt de acord cu tn ca mai bine ii ia ceva timp sa il faca decat sa scoata jocuri rapid de tot ***u (NFS, care inca nu realizeaza k daca nu se intorc la stilul vechi nu reusesc nimic, iei refacand porcaria de shift), da' la 5 ani de dezvoltare puteau sa faca la toate 1000 de masini interioru (in o zi de munca, 8 ore, un modelator bun poate face minim 2-3 interioare de masini destul de detaliate si asta stiu k mai fac si io masini 3d cand am chef) chiar daca alea ~800 de masini sunt din gt4 (deci nu au avut decat f putin de muncit la ele) si cel putin la masinile japoneze 2-3 seturi de kituri tinand cont k o sa fie mult drifting in joc cum e si la forza si or sa vrea lumea sa isi personalizeze masinile e si la forza si de asta sunt sigur
In privinta graficii, daca te uiti atent la tot filmuletu or sa vezi k zic si ei ca la grafica nu e diferenta mare intre asta si forza (unde pe mine m'a cam dezamagit,grafica din timpul curselor ma cam enerveaza desi masinile in meniu/poze/replay arata excelent), desi ma asteptam sa fie mult mai buna tot din motivu de 5 ani de dezvoltare
oricum daca o sa am ocazia o sa il incerc k sunt foarte curios produsul final nu ce arata filmuletele de pe net
Bookmarks