Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 86 of 246 FirstFirst ... 36 76 84 85 86 87 88 96 136 186 ... LastLast
Results 1,701 to 1,720 of 4915

Thread: Gran Turismo 5

1. #1701 SP
    Member raptorscream's Avatar
    nu sunt fanboy daca am ceva pus la semnatura, asa pot zice si io acelasi lucru despre tine, prostie mare din partea ta daca te bazezi pe lucruri asa infirme + k daca eram fanboy nu imi bateam capu sa pun aici filmuletul si evitam toate conversatiile direct

Si sunt de acord cu tn ca mai bine ii ia ceva timp sa il faca decat sa scoata jocuri rapid de tot ***u (NFS, care inca nu realizeaza k daca nu se intorc la stilul vechi nu reusesc nimic, iei refacand porcaria de shift), da' la 5 ani de dezvoltare puteau sa faca la toate 1000 de masini interioru (in o zi de munca, 8 ore, un modelator bun poate face minim 2-3 interioare de masini destul de detaliate si asta stiu k mai fac si io masini 3d cand am chef) chiar daca alea ~800 de masini sunt din gt4 (deci nu au avut decat f putin de muncit la ele) si cel putin la masinile japoneze 2-3 seturi de kituri tinand cont k o sa fie mult drifting in joc cum e si la forza si or sa vrea lumea sa isi personalizeze masinile e si la forza si de asta sunt sigur

In privinta graficii, daca te uiti atent la tot filmuletu or sa vezi k zic si ei ca la grafica nu e diferenta mare intre asta si forza (unde pe mine m'a cam dezamagit,grafica din timpul curselor ma cam enerveaza desi masinile in meniu/poze/replay arata excelent), desi ma asteptam sa fie mult mai buna tot din motivu de 5 ani de dezvoltare

oricum daca o sa am ocazia o sa il incerc k sunt foarte curios produsul final nu ce arata filmuletele de pe net

2. #1702 SP
    Senior Member SirAndrew's Avatar
    vai ce sacrificiu e sa astepti 40 de min... eu cred ca imi tai venele si arunc si blu ray-ul pe geam..

mama lor de jegosi. niste nemernici!

3. #1703 SP
    Senior Member Minimize's Avatar
    Quote Originally Posted by raptorscream View Post
    Quote Originally Posted by raptorscream View Post
    da ... pt o dezvoltare de aproape 6 ani destul de dezamagitor in mare parte jocu

Quote Originally Posted by razvanrazy View Post
    Pentru o instalare de 40 de minute si loading time destul de mare cand incarci o cursa, ma asteptam la niste texturi imense de un fotorealism iesit din comun.
    In primul rand este incredibil de prost redat video in alea prezentare, masinile premium arata de parca sunt in gt4 sau nici macar.
    Cumparati-va jocul si jucati-l in 1080p iar daca nu aveti PS3 apelati la un prieten si convingeti-va.

Mai priviti odata acea prezentare video apoi atuncati o privire la poza postata de mine (una random din din multitudinea postata pe internet) si incercati sa faci o comparatie .. va rog.

LE: Stiu ca este greu pentru cei cu Xbox si Forza3 sa inghititi faptul ca GT5 este peste jocul vostru preferat dar va rog frumos sa va exteriorizati cat mai putin dezamagirile in privinta unui joc pe care nu o sa aveti posibilitatea sa il jucati. Cumparati-va Ps3+Gt5 pentru ca merita ; Sunt foarte multi Xbox owners converiti la Ps3 de acest joc, chiar eu am cativa prieteni asa ca indrazniti, nu o sa fiti singurii
    Attached Images Attached Images 84095d1290367026-gran-turismo-5-19trial_mountain_circuit.jpg

4. #1704 SP
    Senior Member Tekken's Avatar
    Chiar nu-i inteleg pe unii de ce insista sa-si demonstreze capacitatea de intelegere (sau lipsa) si concep posturi mirifice de obicei tastate intr-o limba cunoscuta numai lor, mai mult va faceti de ras.

Problema e alta, World War 3 e pe vine si inca nu avem jocul.

5. #1705 SP
    Senior Member h0stile's Avatar
    Quote Originally Posted by Tekken View Post
    Problema e alta, World War 3 e pe vine si inca nu avem jocul.
    cum sa nu avem jocul? incearca PixelJunk Monsters

6. #1706 SP
    Senior Member Tudoran's Avatar
    VG247 � Blog Archive � GT5: Day one patch needed for online play
    Sony�s said that downloading a 133Mb patch will be necessary to play GT5 online.

According to EG, the update takes Gran Turismo 5 up to version 1.01, and adds online community features.
    Without the update, the game give players an error message when they try to race online.
    That�s life. Watch Sony opening the Collector�s Edition here. The racer goes on sale tomorrow.

7. #1707 SP
    Senior Member cosminbad's Avatar
    normal ...pt ca sa nu le permita celor care iau jocul mai repede sa joace online inainte de 24.11.2010.

Nu au mai implementat ceva pe disc. Buna masura

8. #1708 SP
    Member 573ph4n's Avatar
    Poti sa zici orice de GT5 ca e naspa, ca nu e un simulator la fel de bun ca forza sau mai stiu eu ce insa pur si simplu nu ai cum sa zici ca are grafica mediocra.Imi amintesc cand m-am jucat forza prima oara pe xbox si am fost ULUIT de grafica cat de buna poate sa fie, iar dupa am trecut la gt 5 care are grafica chiar mai buna..deci simplu sunt 2 jocuri grozave le-am jucat pe amn2 si discutii de gen VS nu au rost!

9. #1709 SP
    poate pt unii, daca nu se vede lantu' de aur la gatul pilotului e naspa grafica, sau daca nu are sclipici vopseaua la masini. Si parca nici nu face ca toba lu' vecinu, do'nule. Nu e "ca la Nfs cu tunig d'ala"

10. #1710 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    Si totusi... chiar conteaza grafica?
    Adica si eu sunt ofticat de faptul ca extrem de putine masini au cockpit view (si nici macar Veyron), dar grafica chiar nu conteaza pentru ca un joc sa fie bun. De-asta se duc pe apa sambetei multe jocuri din ziua de azi pentru ca lumea se concentreaza pe grafica si nu pe gameplay.

11. #1711 SP
    normal ...e joc, nu film

12. #1712 SP
    Senior Member Diesel's Avatar
    Quote Originally Posted by cosminbad View Post

Si faptul ca a stat in dezvoltare 5 ani ....nu poate decat sa ma bucure. Decat sa scoata jocuri pe banda rulanta (vezi seria NFS) , mai bine un joc la cativa ani cu masini mai multe decat a avut toata seria NFS pana acum.
    Numai ca vezi tu, in astia 5 ani lumea a dat banii pe NFS-urile alea pe banda. Nu poti sa zici ca ai avut rabdare 5 ani de zile. Tot ai dat bani pe macar vreo doua-trei jocuri cu masini de la ultimul Gran Turismo incoace.

13. #1713 SP
    Senior Member Pisboy's Avatar
    Desi sunt cu 360-ul in fapt,jocu asta m-a lasat cu gura cascata.Nu credeam ca e peste Forza.
    Deci si acele 200 de cockpit view care le are,areta mult mai bine decat la forza 3.

Ca si joc din ce am vazut e mult peste exclusivitatea Xbox360 adica Forza 3,lucky you PS3 owners,spor la dat prin garduri

14. #1714 SP
    Senior Member ffocus's Avatar
    Hai cu jocul ca am permisul suspendat 3 luni

15. #1715 SP
    Senior Member Walkman's Avatar
    Quote Originally Posted by ffocus View Post
    YouTube - Garcea in intersectie
    http://www.consolegames.ro/forum/f38...tml#post472804

16. #1716 SP
    Senior Member Dj Mo's Avatar
    Quote Originally Posted by Minimize View Post
    Sunt foarte multi Xbox owners convertiti la Ps3 de acest joc, chiar eu am cativa prieteni asa ca indrazniti, nu o sa fiti singurii
    Convetiti? Deja privim doua console ca pe niste religii/secte? Doamne miluieste, popa prinde peste. Este rau daca ajungem asa. Daca prietenii respectivi au crezut ca pot sa isi cumpere si a doua consola sau consola rivala, cum le place unora sa spuna/scrie, inseamna ca sunt oameni cu mintea deschisa si vor sa se bucure si de exclusivitatile ei. Ca sunt foarte multi incuiati pe aici, care nu vor sa joace decat pe una singura, asta este partea a doua (si nu, nu ma refer la cei care nu isi permit o a doua consola).

Revenind la oile noastre, maine este ziua cea mare si ffocus nu mai are permis (felicitari, poate imi povestesti si mie cum ai reusit aceasta performanta incredibila).

17. #1717 SP
    Member 573ph4n's Avatar
    Hmm aveti idee daca e vreo diferenta intre versiunea US si EU ? Ma gandesc aici mai ales la partea de multiplayer.Mersi!

18. #1718 SP
    Senior Member Dj Mo's Avatar
    Diferente? Poate doar sa nu se poata juca US cu EU.

19. #1719 SP
    Member 573ph4n's Avatar
    Pai de asta imi este frica ca alte diferente nu au cum sa existe..nu m-am exprimat eu foarte precis.

20. #1720 SP
    Senior Member Tekken's Avatar
    Quote Originally Posted by ffocus View Post
    What reeeally happened.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 86 of 246 FirstFirst ... 36 76 84 85 86 87 88 96 136 186 ... LastLast